Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pacy w GDAŃSKU

zdesperowanaaa

Polecane posty

Witam, Szukam jakiejkolwiek pracy w Gdańsku, na początku skupiałam się na pracy biurowej, bo mam doświadczenie i predyspozyje do takiej pracy. Mam wykształcenie średnie (wiem, że to mało ale do zwykłej pracy biurowej wystarczy), j. angielski komunikatywny, ale nie mogę znaleźć pracy, codziennie przeglądam oferty pracy i wysyłam swoje CV od roku nie było odzewu, ani jedna firma nie zaprosiła mnie nawet na rozmowe kwalifikacyjną. Moje CV jest jak w najlepszym porządku - doradzałam się fachowych osób. Jeśli ktoś słyszał, że gdzieś sa przyjęcia do pracy proszę o info. Dzięki wielkie Zdesperowana :/

Gość oglos sie i szukaj dalej

Gość dghfgh
jezyk angielski komunikatywny czyli jaki albo znasz albo nie chyba nie bedziesz robic sobie wstydu i pisac ze znasz angielski a jak cie o cos poprosza to co

No skoro pisze, że komunikatywny to chyba jasne określenie jest. Komunikatywny mój drogi/droga znaczy, że potrafię sie komunikować w tym języku. Co oznacza, ze jeśli mnie poproszą o załatwienie sprawy w tym języku nie zrobię sobie wstydu tylko ją załatwię. Perfekcyjnie języka nie znam więc się nie ośmieszam takim właśnie stwierdzeniem, ale pracowałam w angielskiej firmie i załatwiałam sprawy kontrahentów w tym języku oraz komunikowałam się z własnym pracodawcą bez zarzutów. Więc masz dla mnie jakąś lepszą radę ??

Czy są osoby z mojej okolicy którzy również mają problemy ze znalezieniem pracy ?? gdzie szukacie, co robicie?? Proszę o pomoc, bo naprawdę ogłaszam się i wysyłam aplikację codziennie gdzieś i ZERO ODZEWU :/