Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożecie

do kobiet w 35 tygodniu ciąży. POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość pomożecie

hej dziewczyny chciałabym sie zapytac czy też macie takie bóle a mianowicie bóle w dole podbrzusza. Wczoraj poszłam na spacerek z moim mężem i z ledwościa doszłam do domu tak mnie bolało całe podbrzusze niby ciągnięcie niby bol miesiączkowy nie wiem jak to opisac. Miałyście podobnie lub macie??? jestem w 35 tygodniu. byłam u lekarza tydzień temu i było wszystko ok ale te bóle zaczeły sie dwa dni temu a wczoraj było strasznie.

Gość wrzesniowa mamuska
ja jestem w 38tyg i tez mam takie bole, nie zadazaja sie one czesto ale jednak sa i to juz jakis czas. czesto mnie to dopada w nocy tak ze nie moze wstac z lozka albo nawet sie przekrecic z boku na bok. lekarka powiedziala ze to macica sie przygotowuje do porodu:)

Ja teraz jestem w 36 tygodniu ale bole podbrzusza mam jak chodze wstaje albo sie przekrecam na drugi bok. w 31 tygodniu bylam w szpitalu na obserwacji bo lekarz sie przestaszl ale okazalo sie ze to mala uciska glowka macice bo jest duza i powoduje bol.

Witam, zaczelam 36 tc. Nie mam takich boli w podbrzuszu. Jedyne co mnie tam boli to pecherz, szyjka czy inne elementy wystroju mojego wnetrza, ale pod wplywam kopniakow maluchow. Czsami boli mnie rozchodzace sie spojenie, ale to tez jest inny bol, kosci, ale nie podbrzusze.... Dopoki bol nie jest regularny, mysle ze spoko... Ja cos takiego mialam na pol doby przed porodem, regularnie co 5-6 minut....

te bole oznaczaja ze macica przygotowuje sie do porodu.dzecko sie moze odpowiednio ukladac.a jak juz jakies lekkie nie regularne skurcze wystepuja to sa to skurcze przepowiadajace i za jakis czas mozesz urodzic