Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maryanna

Ile schudłaś? I na jakiej diecie.

Polecane posty

Dziewczyny wpisujcie sie. Napiszcie ile schudłyście, jak długo Wam to zajęło i na jakiej diecie. Dajcie innym motywacje i nadzieje w to że sie da Jeśli cwiczylyscie - tez napiszcie jak i jak czesto (długo)

15kg od początku marca. :) Ćwiczyć zaczęłam na początku czerwca. Wcześniej było troche jeżdżenia na rowerze. :) A dieta na poczatku byłam na niełączeniu a potem na MŻ. I tak aż do dziś.

Wiesz w sumie to ja jakoś szczególnie nie przykładałam się do tej diety -no moze ok. miesiąca albo coś takiego. Nie pamietam ile schudłam wtedy chyba ok. 5kg. Ale to było na początku odchudzania wiec kg lecą łatwo i bez ćwiczeń. A moja koleżanka cały czas jest na niełączeniu i schudła ładnie ale nie powiem ci ile kg. :) W sumie to w moim przypadku to niełączenie to było już samo w sobie MŻ w stosunku do ilości jedzenia przed dietą. :P

Gość kaska35
ja schudlam dzieki diecie herbalife pod opieka doswiadczonych konsultantow na www.mojezywienie.pl zrzuciłam 11kg w 2 mieciace jest to zdrowa dieta nie wymaga wiekszych wyrzeczeń i nie mam efektu jo-jo

Gość utgjik
4 kg przy zmianie nawyków żywieniowych. 5 posiłków bez podjadania, dużo warzyw i owoców, chleb tylko raz na kilka dni, nie jem smażonego, bardzo rzadko makaron, kaszę, ryż, tylko chude mięso, nie jem wędlin, topionego i żółtego sera, prawie wcale słodyczy, nie jem po 20(chodzę spać między 1 a 3). Codziennie jem jogurt naturalny, otręby, płatki owsiane, rzadko musli, mało mleka. Dużo warzyw surowych i gotowanych, mięso z kurczaka, indyka, chudy schab gotowany, chudą szynkę, wołowinę i ryby, biały chudy ser, czasem jajka, kefir, maślankę, olej do surówek, jeśli mam większy wysiłek fizyczny, np. wyprawa w góry, jem orzechy, trochę słodyczy i kanapki z pełnoziarnistego chleba. Jak piję piwo lub wino, nic już nie jem do tego. Ale w ogóle rzadko piję alkohol. Prawie codziennie ćwiczę w domu 35-45 minut. Te 4kg straciłam od początku lutego czyli w pół roku. Ale też nie bardzo miałam z czego chudnąć- z 48kg na 44(wzrost 1,60). Chciałam tylko wprowadzić zmiany w moim stylu życia, nie byłam specjalnie nastawiona na schudnięcie, zależało mi, żeby poczuć się lżej, lepiej, mieć świadomość, że dbam o siebie. Bardziej niż kilogramy ubyły mi centymetry- obwód bioder -6, talia -3, biust - 6, brzuch na poziomie pępka około -5 cm. I pierwszy raz w życiu jestem zadowolona z mojego wyglądu, chociaż trochę się martwię, bo mam teraz niedowagę. Mam nadzieję, że nie wpłynęło to źle na moje zdrowie. Chyba już bym nie potrafiła inaczej się odżywiać. Nie chcę i nie powinnam już więcej chudnąć, teraz tylko muszę się starać, żeby utrzymać to, co jest.

Gość mozna i to bardzo dużo
ale sęk w tym, żeby to nie wróciło :)

10 kg w 56 dni diety proteinowej. W tej chwili jestem już na fazie utrwalania wagi, ale jeszcze schudłam dodatkowe 1,5kg w 25 dni.

10 kg na mż + Linea + dużo ruchu. Jeszcze mi zostały ze 4 kg Autorko: mamy taki sam wzrost i jestesmy w tym samym wieku :)

Gość aga291988
Odchudzam się już przeszło 3 tygodnie. Nie jestem gruba, chciałam wyeliminować znaczne faldki na brzuchu i ujedrnic piersi. Lat mam 21, ale moja figura naprawde pozostawiała wiele do zyczenia. Wzrost- 163 cm , waga - 60 kg- tylko wszystko gromadziło sie w brzuchu. Jak postanowiłam przejsc na diete wszyscy sie ze mnie smiali, bo potrafilam zamaskowac fałdy. Zaczęłam od chodzenia na basen. Minimalnie 2 razy w tyg, pływam na sportowym basenie około 45 min, co drugi dzien( bo nie zawsze jest z kim a sama nie lubię) biegam po około 45 min wolnym truchtem:) Inaczej nie daję rady. Zakupione: Kremy ujedrniajace sylwetke na brzuch Kremy ujedrniajce piersi- dla poprawy ich kształtu( nie liczę, ze beda wiekszE) Dodatkowo: Poprawilam sobie humor wizytš u profesjonalnych bielizniarek, i zamiast stanika 75 B noszę teraz 65 E , także naprawde humor mi się znacznie poprawił. Co jem? Przede wszystkim pije aqua slim, jest doskonały szczególni e na poczatku diety gdy bardzo nam ciezko przywyknac do braku ulubionych czekoladek, fast foodów. Do dzisiaj jestem w szoku, żę ważyłam tylko 60kg. Jak sama na głowę zżerałam Caly Zestaw W MC Donaldzie + 2 cheesburgery, lub w KFC - mega kubełek Hot Wingsów...WSTYD!!! W tej chwili ZREZYGNOWAŁAM z Kolacji, nie pamiętam jak ona w ogole wyglšda. Ostatni posiłek jem najpóŸniej o 15:30- jak nie zdšże do tego czasu zjęœc obiadu wcale go nie jem. W cišgu dnia jem 1 œniadanie- staram się by bylo duże, musi mi zapewnić energię na cały dzien, Natomiast wyłšczyłam z diety tradycyjny chleb, jem: ciemny, lub czasem wafle ryżowe, choc slyszalam że nie sš najlepsze podczas diety. Œniadania staram sie urozmajcać w końcu to największy posiłek:) 2 œniadanie: 2 kanapeczki z ciemnego chleba z pastš z tuńczyka itp itd:) Obiad: Co mi podadzš w domu to zjem, byle bez ziemniaków:) Gdy jest coœ naprawdę nie zdrowego, lub coœ czego nie lubię- robię sobie kotleciki sojowe:) UWIELBIAM!:D Co jakiœ czas- choć rzadko, kupuję sobie loda, cos słodkiego- ale zjadam to do 15:00 - po tej godzinie nie jem,i nie zamierzam już kiedykolwiek jeœć:) - Jeżeli natomiast wyjdzie sytuacja że zjęœc będzie trzeba bedzie to cos lekkiego :szprotki w sosie pomidorowym, sałatka itp Po roku diety postanowiłam, włšczyć Odprócz słodyczy:-] na które i teraz czasem sobie pozwalam, postanowiłam włšczyć raz na miesišc jakiœ ulubiony hot dog:) czy kfc:) Raz na jakiœ cas można zaszaleć, ale trzeba pamiętać o tym- by nie uzależnić się od takiego pożywienia i dbać o siebie. EFEKTY DIETY PO 3 tygodniach: Spadek Wagi: mhm.. może nie duży 3,5 kg TAlia przed odchudzaniem - na wysokoœci pępka- 88cm...(WIEM DUŻO)... Talia w tej chwili - 76 cm Talia pod biustem przed dietš - 79cm Talia pod biustem w tej chwili - 72 cm Ogólnie mam doœć grube koœci więc gdy osišgne po około 8 cm mniej w każdym miejscu będe z siebie super zadowolona) To mój cel, który myœlę uzyskam w cišgu paru miesiecy dzieki regularnym cwiczeniom. DODATKOWO: Polecam naprawdę AQUA SLIM- pijšc ja codziennie, gdy myslicei o rzeczach smazonych tlustych o słodyczach - robi Wam się nawet nie dobze:) tak to działa!!:D

Gość damm
a co to za talia pod biustem? talia to najwęższe miejsce nieco nad pępkiem a pas to jest na wysokości pępka a pod biustem to obwód pod biustem.

Gość aga291988
Mialam na mysli obwód pod biustem..

Gość aliassasa
Ta dziewczyna schudła ponad 13 kg (11% tłuszczu mniej) jedząc ok. 1800 kcal i ćwicząc w głównej mierze siłowo ze sporymi ciężarami: http://tnij.org/ec6g (na dole). Wzór do naśladowania :)

Gość
Ja schudłam 22 kg na diecie MŻ :) Ćwiczyłam brzuszki po100razy, jeździłam na rowerze stacjonarnym po 30 min. Na dole w sopce możesz sobie zobaczyć w jakim czasie pozbłam się kilogramów. Pozdrawiam :)

Gość cytrynka0077
Ja 3,7 kg w 5 dni na diecie 200 kcal

Gość 6kg
dieta owocowo-warzywna w 6 tygodni, jadlam do oporu ile chcialam i 0 glodu a wiecej energii, od 1 paz znow na nia wracam na dluzej bo mi znow zaczylo przybywac od normalnego jedzenia

ja schudłam przez ostatni rok ok. 11 kg, nie stosowałam konkretnej diety. Nic mi nie wróciło. :)

Gość slonko poludniowe
ja schudzlam z 3 kg w miesiac i nadal chudne :) powoli ale ciagle :) a dieta, hmmmm? nie wiem jak sie nazywa bo mam diete indywidualna od dieta4u czy jakos tak :P