Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnhhgh

włosy problem

Polecane posty

Gość jnhhgh

chiałabym się was poradzić. Od kilku miesiecy bardzo wypadaja mi wlosy. Teraz stalo sie to prawdziwa udręką, bo wychodza garśiami. Stracilam ich mnostwo. Wybieram sie na badanie poziomu hormonow, ale nie o to che zapytac. Mam wlosy dlugosci do ramion, krecone. Powinnam je ściąć? Dodam, ze są bardzo zniszczone, bo odkąd zaczely wypadac, uzywalam multum lakierow, pianek itp. Chialabym sie sciac tak- http://www.dziennik.pl/files/archive/00181/Joanna_Brodzik_181441g.jpg Fota po prawej zaryzykowac?

Gość Giermek
ogól się na łyso i git

Gość jnhhgh
ale powaznie pytam, doradżcie

Gość 488644
ja tez mam wlosy krecone ! nie panikuj wlosy same wypadaja ... przy prostych nie wiesz kiedy je gubisz .. kręcone tak sie wplota ze kiedy je rozczeszesz jestes przerazona wydaje sie ze tyle ich jest to opinia mojej fryzjerki

Gość jnhhgh
ale mnie tak wypadaja, ze zaczynaja mi sie robi przeswity:o

Gość scarlet1976*******************
spróbuj szamponu vichy dercos na wypadające włosy +--36pln w aptece:nie jest tani ale jak będziesz sama uzywać do na długo starcza.Do nabycia tylko w aptekach.Tez mam ten problem,różne rzeczy przerabialam,i obcielam włosy.Zobacze jak będzie teraz.W Aptekach jest tez taka seria Wax moc natury- na włosy słabe i wypadające jest szampon i maseczka- 2 prod 30zł w aptece sieciowej -w pryw drozej.Oprócz tego jest tez sporo preparatów ze skrzypem czy innych suplementów .Wiesz ja się czasem zastanawiam czy to nie jest kwestia wody.