Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocosanka

czy spodnie typu szwedy są dalej modne?

Polecane posty

tak jak w temacie drogie Panie, ostatnio na ulicy widziałam dziewczynę w szwedach i aż mi dech zaparło ;) wyszukałam identyczne na allegro (http://www.allegro.pl/item729370312_h_m_jeansy_szwedy_roz_38_nowe_z_metka.html) tylko tak się zastanawiam czy to jest jeszcze modne.. ładnie się w tym wygląda, to wiadomo- pasują dp kazdej figury i zakrywaja niedoskonałosci ale jakoś się waham kupiłybyście??

Gość Cyganeczka1302
Osobiscie bym nie kupiła z tego wzgledu ze mi sie nie podobają natomiast zauważyłam ze powraca powoli moda na nie:)

owszem szwedy wracają do mody, już od ponad roku jednak bardzo powoli. zwłaszcza tego lata szerokie materiałowe spodnie były na topie (czego nie było widać na polskich ulicach). jednak moim zdaniem (zastrzegam moim) kompletnie nie nadają się na zimę i jesień. chyba ze ubierać jej tylko w ładną pogodę. na lato lniane i materiałowe szwedy to świetne wyjście jednak zimą porażka. wiecznie mokre do połowy łydki. co do stwierdzenia pasują do każdej figury nie prawda. to że są szerokie i nie podkreślają nie oznacza że maskują ale to kwestia doboru właściwych tak jak ze wszystkim.