Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda lali

SPRZEDAM DZIEWICTWO

Polecane posty

Gość Mloda lali

Witajcie. mam na imie sandra jestem mloda ladna dziewczyna 171cm 52kg zielone oczka czarne wlosy.szukam pana ktoremu sprzedam to co mam najcenniejsze. cena 3000. prosze o powazne oferty.moge dojechac. jestem z wielkopolsli

Gość do książek marsz
Najpierw naucz się pisać po polsku :classic_cool:, a potem handluj tyłkiem :p

Gość wefewf
a gdzie ftka??

Gość Pan z grubym portfelem
jeżeli po wszystkim weźmiesz do ryja a potem ładnie połkniesz ładunek, to się na to piszę

Gość Ewelus21
marne prowo:(

Gość Mega deflorator
Za ile? Nie rozśmieszaj mnie. heheheheh Wystarczy dobry bajer, parę słówek o miłostach i już prujesz dziewicę. Nawet na alkohol nie trzeba wydawać, wszystko za free a ty chcesz za to pieniądze. hehehehe wypad bo psami poszczuję.

Gość Mloda lali
No co, nie ma chętnych? A w wakacje udało mi się kilku facetów na to nabrać i niezła kasiorę zarobić. :)

Gość a lubisz anal
???

Gość Teodorek
Używana dziewica daje za żetony z MONOPOLY!

Gość hrhrhrhr
Chyba panienka ogladała dziś 'Detektywów' na tvn ;D

dobra dziwka kosztuje 600-800zł za godzine. Ile chcesz??????? 3 tysiące? Chyba żartujesz. Jesteś kimś sławnym? Podałaś chociaż ręke Kasi Cichopek? Za co te 3 koła? Facetowi, który ci pokaże o co chodzi w te klocki powinnaś jeszcze obstukać kapelusz z wdzięczności.

Gość do książek marsz
Do książek marsz !

Gość Mala lali
zdjecie dla zdecydowanego ale nie na forum.analu rowniez chce sprobowac. pozostale glupie opinie zostawiam bez komentarza podszywy rowniez

Gość Teodorek
Głupi temat,to i głupie odpowiedzi...

Gość Dwie strony medalu
Internet jest bardzo niebezpieczny, raz ktos wstawi np. twoje nieprzyzwoite zdjecie i masz przerabane, nie wyrzniesz go nigdy bo bedzie krazyc po sieci. Albo opiszesz jak sie po*ygales na zaj*bistej imprezie to nie zdziw sie ja dostaniesz odmowe od Twojego potencjalnego pracodawcy. Oni przeczesuja siec (sam to robie) zbierajac informacje o danym delikwencie. Internet nie zapomina niczego !

Moze dla kogos to glupi temat ale nie dla mnie.nie robilabym tego gdybym nie musiala.wychowuje mnie dziadek od blisko roku jest bardzo chory a leki drogie.nie starcza na nie kasy.tak bardzo chce mu pomoc ale wy tego nie zrozumiecie

skoro tak , to na pewno masz rente po rodzicach.... heh. to po co sie sprzedawać , a jak już chcesz ... to zrobić.. to polecam konkretną strone ...typu gdzie sa anonse erotyczne.. a nie na kafe...

Gość aaaaaaaaaaaa
czy w tej kwocie jest też anal?

MOze dodaj swoje ogloszenie na www.g1000.pl :) jest tam wiecej takich ofert :) zapraszam

Gość Teodorek
Z miłości do dziadka oddam się za pieniądz. Jakie to piękne i wzniosłe.

Gość ekspert..
cena dziewicy w łużku to od 2 tyś nawet do 6 tyś, to zależy od klijenta i urody "dziewicy". ale zdarzają się oszusci najpier wyru... a potem zniknie a ty zostaniesz bez grosza.hehe. Niecha ci najpierw zapłaci połowe przed sexem a druga połowa po. miłego szukania. PS. ja nie musze za to płacić bo mam panne dziewice, chociarz się kochalmy ale tylko z brzega bo ja boli.

Gość gtre
do arabii saudyjskiej, tam jeszcze dziewictwo cos warte

Gość Moto88
Powiem jedno Jestes slaba jak barszcz !!!!!

No pewnie że nie rozumiemy, jak można kurwić się za kasę... Dla mnie to brak szacunku dla samego siebie, z resztą naopipsałaś że "UDAŁO CI SIĘ KILKU TYPKÓW NABRAĆ NA SWOJĄ OFERTĘ" kurwa mać i myślisz że znajdzie się jakiś kolejny debil który ci uwierzy?? Weź idź się uczyć lepiej, a jeśli chodzi o dziadka, to bez obrazy ale każdy kiedyś umrze, a ty dalej będziesz sprzedawać dupsko?

ZALAMANY nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz tamte posty ze kogos nabralam to podszywy.owszem kazdy umrze ale gdybys spedzil choc rok w domu dziecka jak ja to bys wszystko zrobil zeby ratowac kogos kto dal ci troche ciepla

a skąd wiesz że całego życia tam nie spędziłem?? dom dziecka domem dziecka, ale skoro nie masz rodziców napewno masz rente po nich albo coś ;] ja tez mam dwie chore babcie, ale jakoś nie kazałem mojej byłej pannie dawać dupy żeby babiczki uleczyć, jednym kończy się czas a na innych dopiero przychodzi czaisz??? I co z tego że puścisz się za kasę.... z resztą teraz wystarczy iśc na jakąś dyskotekę powiedzieć do jakiejś małolaty że jest śliczna itd i ma się dziewicę.... To co ty chcesz zrobić nazywa się kurestwem :)

Gość gość
napisz na dyd@onet.com.pl