Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej mam pytanie

Chcę zmienić uczesanie

Polecane posty

Gość Brudne gacie
o kurwa co ty masz na glowie:O

Gość Hej mam pytanie
Brudne gacie właśnie o to mi chodzi. W roku szkolnym nie miałam czasu na to by zadbać o włosy a w wakacje byłam u rodziny w Hajfie i Kijowie dopiero c o wróciłam do Polski

Gość szczotka45
czesz je codziennie i powinno jako tako wyygladac

Gość cooo
nei jest najlepiej ale najgorzej tez ni ejest... masz ladne, widac ze mocne wloski :)

Gość Hej mam pytanie
uwierz mi że czeszę ale mam takie durne włosy że nie dośc że się nie układają to jeszcze po zbyt intensywnym czesaniu wyglądaja gorzej niz przed

Gość SZukająca POmocy
Myślałaś może kiedyś o zmianie koloru? Spróbuj trochę przyciemnić włosy;) Albo idz do fryzjera pocieniuj je i prostuj;) efekt powinien być fajny;) oczywiście wybór należy do Ciebie;)

Gość paranoja1986
Ja nie radze zmieniac koloru. Masz twarz o rozowym, przezroczystym kolorycie, w ciemniejszym mogalbys wygladac bardzo blado, musialabys tez zaczac stosowac mocniejszy makijaz. Pocieniuj, wyprostuj na prostownicy lub na okraglej szczotce i powinno byc ladnie:)

No właśnie ja bym jednak kolor zmieniła nieco, w sumie nie wiem na jaki, ale w tym dobrze nie wyglądasz. Raczej nie polecałabym zbyt ciemnego, może średni brąz? Włosy zdecydowanie przydałoby się obciąć, z grzywki albo zrezygnować i zapuszczać, albo prostować.

Gość upppppppppppppp
upupupupupupup

Gość idz do fryzjera i niech ci dor
adzi! a co do koloru to ty chyba z amloda na to jestes. pamietaj ze potem pojawiaja sie odrosty ktore caly czas nie farbowane wygladaja obciachowo :p

Gość Hej mam pytanie
Fryzjerzy zawsze z moich włosów wg swoich porad robili dziwne coś. Raz mi tak ścięli włosy że przez miesiąc chodziłam w chustce. Ludzie w szkole pytali mi sie czy jestem chora na raka.

Gość upppppupppp
poooodnooooszęęęę