Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja krwawieeee

dziwne krwawienie- pomocy!!

Polecane posty

Gość ja krwawieeee

dziewczyny mam nadzieje ze mi pomozecie. Pisalam tu juz ale moj temat zostal skasowany powiem jak bylo od poczatku: a wiec 1 sierpnia mialam okres. MOj cykl trwa 28 dni. Zawsze jest regularny. 14 dc mialam plamienie. Poczytalam o tym w necie i pomyslam ze to pewnmie krwawienie okoloowulacyjne. Nigdy tak nie mialam, ale przeciez moglo sie zdarzyc po raz pierwszy wiec nie panikowalam. Ale niestety od 20 dc caly czas mialam krwawienie i to takie ze musialam nosic podpaski. Krew byla zywoczerwona, czasem pojawial sie jakis skrzep, ale rzadko. Brzuch mi nie balal i nie odczuwalam zadnych dolegliwosci. Czekalam na normalny okres. Krwawienie trwalo az do 29 dc. W tym dniu dostalam po prostu jakiegos krwotoku, bo w ciagu 2 godz podpaska byla cala zalana i az przeciekalo mi na spodnie. Od tamtej pory juz nie krwawie, czyli na razie 2 dni. Dziewczyny czy ktoras z Was moze orientuje sie co to moze byc?? Ja na razie jestem za granica i nie moge isc do lekarza. W Polsce bede za tydzien. Pomocy!!!!

Gość sory ale co to
lekarzy zagranica nie ma?????????????????

Gość ja krwawieeee
nie ma

Gość sory ale co to
jakby ci zalezalo na zdrowiu to juz chocby do szpitala bys poszla,nie wiem na co czekasz

Gość ja krwawieeee
dobra ten temat nie jest o tym dlaczego nie ide do lekarza tylko o czyms innym... Czekam na sensowne odpowiedzi

mam w tym momencie to samo!! :o i to nie okres. okres mialam 11 sierpnia i tez mam regularny !! takie brązowe a raz krew widzialam ;/ normalnie jak okres cala mokra chodze

Gość ja krwawieeee
u mnie to byla normalna krew... to krwawienie trwalo 10 dni. Okres niby mialam miec 28 ale mialam wtedy to "wczesniejsze" krwawienie i 29 tez. Teraz juz nie mam. Nawet nie wiem czy mialam okres czy nie. Chociaz w sumie jak mam okres to troche boli mnie brzuch, a teraz nic nie bolalo.

ciekawe co to moze byc... :( chyba pojde z tym do gina. ale nie wiem nawet czy bedzie w stanie mnie zbadac, bo tyle tego leci ;/

Gość ja krwawieeee
ja tez pojde, ale dopiero za tydz. Moze uda mi sie pod koniec tego tyg ale nie wiem..... ajwi a np. bierzesz pod uwage ciaze? obawiasz sie tego? czy raczej wiesz ze nie ma szans zebys byla w ciazy?

Gość ja krwawieeee
o to sie nie martw :P

raczej nie, nie mialam w tym okresie zadnego stosunku...moze to samo przejdzie? zauwazylam jeszcze ze strasznie piersi mi zmalaly, tak jakby brakowalo jakiegos hormonu ... ?

Gość ja krwawieeee
no kurde moje tez jakby nieco mniejsze sie zrobily.... Zawsze tydzien przed okresem sa obrzmiale i strasznie bola, a teraz jakies mniejsze, mieciutkie i w ogole nie bola

Gość ja krwawieeee
no niestety kiedys kombinowalam... Rok temu przez 3 miesiace bralam yasminelle, a w kwietniu przez miesciac uzywalam krazka dopochwowego nuvaring. Niestety za barzdo nie moge stosowac hormonow, ale lekarka polecila mi nuvaring, jednak to tez nie wypalilo....

Gość ja krwawieeee
no to sie nacieszylam "bezkrwawymi" dniami.... wrrr... dzis znow mialam plamienie...