Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mycha9393

Gdzie moj Okres??!!

Polecane posty

hej.. spoznia mi sie okres.. 4 dni.. mam upławy.. robilam dzisiaj test-negatywny.. zmnienialam klimat.. troche sie stresuje bo nie wiem czy test pokazal prawidlowy wynik i dlaczego okresu nadal nie mam... dodam ze wczesniej mialam okres rowno co 30 dni

Gość si345
a od kiedy masz te upławy i jak one wyglądają i czy są jeszcze jakieś dolegliwości?

Gość bziabziabzibzia
będziesz miała bliźniaki.gratuluję.

sama jestes jak blizniak.. jak masz tak odpowiadac to wogole nie wlaz na to forum bo wcale nie pomagasz

jak Ci nie pękła gumka ani nic się nie wydarzyło to po prostu schizujesz:) nie nakręcaj się bo okres spóźni Ci się ze stresu rozumiem że dziecko byłoby problemem?

idź zrób test z krwi na poziom hormonu beta Bhcg on jest wiarygodny na 100 procent, a ile czasu minęło od stosunku?

hmm ponad tydzień, to wydaje mi się że były to Twoje dni niepłodne, skoro teraz mówisz ze okres Ci się spóźnia 4 dni, ale nie wiem, 93 to Twój rocznik? więc młoda jesteś mogło Ci sie wszystko poprzesuwać. Test robi się w każdej przychodni gdzie jest laboratorium analityczne, idziesz i mówisz że chcesz zaznaczyć poziom bety aby wykryć hormon ciąży. Kosz jakieś 20-30 złotych. Nie musisz być na czczo bo to są hormony a nie cukier czy coś innego. Tyllko tak myślę, że ponad tydzień, nawet dwa to może być za wcześnie na jakikolwiektest........hm może poczekaj jeszcze około tygodnia:)

Nie martw się, na pewno dostaniesz!! Ja też się ostatnio bardzo stresowałam:/ Mam okres zawsze co 30-32 dni, a teraz dostałam po 46 dniach!!!!!!!!!!!!!!!! Może przez wyjazdy wakacyjne, nie mam pojęcia czemu tak mi się spóźnił...Ja też robiłam test, ale gdyby okazał się pozytywny wcale bym nie płakała;)

Gość mizizz
Też mi się spóźnia, dzisiaj byłam u lekarza, nie dość że wątpliwości rozwiane, to jeszcze problem w fazie rozwiązania. Radzę więc, pójść do lekarza.

Mi się najwięcej spóźniał tydzień. Mimo wszystko będe się martwić.. Wkurza mnie to..

nie martw się:) będzie dobrze.............a nawet jeśli będzie z tego dzidziuś, to dasz sobie radę:) na pewno nie będziesz sama, widzę po twoim opisie że kogoś bardzo kochasz:)

Gość mycho9393
a ile masz lat i od ilu miesiączkujesz?

Gość przyszły_uczniak
ja bym zaplodnil byle co a Wy potomsta nie chcecie miec! a fuj! ca za katoliczki! albo rodzicie po 30-stce!

Gość Innesia 26
Ja powinnam mieć okres przedwczoraj a jeszcze nie mam. A brzuch boli jak na okres..dziwne...ale czekam.

Gość Talsp
Marzenka nie przejmuj sie...

Gość samancia lulu
zawsze wiedzialam ze w głogowie same puste laski mieszkaja :D

Gość Ciocia Klocia..AAA
Boze toz Ty dziecko jestes i juz sie puszczasz??? Dziewczynko opamietaj sie. Jak bym Cie zobaczyla na ulicy to moze na 13 lat wygladasz... ten Twoj facet to chyba pedofil jakis... Do ksiazek!

Gość Pagos
Pozdrów Twojego Piotrka od Krystiana P.!

Gość panna zuzannna
NO PROSZE mam ten sam problem, nie masz sie chyba czym stresowac :) Mi sie okres spoznia 5 dni, jestem mloda wiec te cykle u mnie sa dosc nieregularne. Nie uprawialam seksu z chlopakiem, ale peeteing a wiadomo, że różnie to bywa ;) Test jest negatywny, wczoraj robiłam. Mam obolałe piersi, upławy i bole podbrzusza i ogolnie wszystko to co wskazuje na okres :) Wakacje robią swoje (zmiana klimatu, papierosy i alkohol, życie w nocy a spanie w dzien, imprezy itd) Daj znac co u Ciebie, zobaczymy, ktora pierwsza dostanie :D

Gość aaa fajnieeee zee
kos sie za mnie podal!!! zajebisciee.. ja takiego czegos na forum nie pisze