Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katia91.

Dziwny Chłopak.

Polecane posty

Gość Katia91.

Witam. Na wstępie zaznaczę że jestem bardzo atrakcyjną dziewczyną. Poznałam chłopaka, który okazał się najfajniejszym jakiego znam. Świetnie się dogadujemy, jest mi z nim dobrze. No, ale tu pojawia się problem. On mówi że nie możemy być razem bo jestem za ładna jak dla niego, że nie chce przynosic mi wstydu(choć wcale tak nie myśle :(). Dodam że jest to facet przy kości, 180cm/100kg. Dobrze zbudowany, czuć mięśnie(nie jakiś grubas co w ogóle nie ćwiczy itp). Rozmawialam juz z nim na ten temat, ale on dalej na swoim. Co robic bardzo go kocham i nie moge przestac o nim myslec. Co robić?

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dla mnie to ty jesteś dziwna "atrakcyjna inaczej"

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nooooooooo właśnie kochana foto

Gość Katia91.
Czemu jestem dziwna?. jestem załamana!. Po co wam moje foto?.

Gość Katia91.
W dodatku nigdy nie miał dziewczyny...

Foto zeby zobaczyc czy ma racje, ja ci prawde powiem, dajesz foto gdzie trzymasz kartke z napisalem kafeteria.pl.

Gość broda25
Też taki byłem nieśmiały i uważałem że jestem dziwny,przykro mi kobieto ale świat nie lubi potężnych facetów i dlatego twój ma kompleksy bo na pewno w szkole mówili na niego grubas bo się go bali wiec społeczność postanowiła go zniszczyść psychicznie,jedynie co możesz zrobić to nie robić nic,jak jest facetem to na pewno będzie przy tobie

Gość Katia91.
Tak, zostanę/ałabym przy obecnym, to nie podlega wątpliwości... sieragore: nie musze ci nic udowadniac, idz spamowac do innego działu.

Gość a ile sie znacie

Gość Katia91.
ok 2 miesiące. Poznalismy sie na wakacje, teraz do jednej szkoly bedziemy chodzic.

Gość miss mła
chłopak z kompleksami :) hm.... albo on zmieni swoje podejście do Ciebie i wszystko skończy się dobrze, albo jego niska samoocena pociągnie Cię za sobą w dól , pojawi się nieuzasadniona zazdrość a być może i agresja. nie śpiesz się.