Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość win rar

jak to robicie ze wasi faceci chcą się z wami hajtać?

Polecane posty

Gość win rar

mam 23 lata, chce zalozyc rodzine, miec męża, dbać o niego, urodzic dziecko, chcę zebysmy byli razem szczęślwi. tylko czuje ze zaden mi sie nie oswiadczy, jak wy to robicie że chcą sie z wami żenic??? :(

Gość hmmm sama nie wiem
A pięciu mi się oświadczało :D

Gość jestesmy soba
sprobuj, to nic nie kosztuje :)

Gość win rar
no ja tez jestem soba :(

Gość ysjyzyj
ja nic nie zrobiłam, nie miałam parcia na ślub, nie wpominałam o tym i nie dążylam do tego, jestem wolnym ptakiem. ale po kilku latach mój chłopak mi się oświadczył i pomyślalam sobie czemu nie, i tak chciałam być z nim:) od dwóch tygodni jestem mężatką:) jest fajnie:) i nie kiwnęłam nawet palcem w tym kierunku:)

Gość broda25
Kurde ja bym ci śię oświadczył,mam 25 lat,tylko że tak w ciemno,choć i się ochajtamy,mówię poważnie,będziemy najbardziej orginalnym małże ństwem na świecie,bo życie jest jak pudełko czekoladek ,nigdy nie wiesz na kogo trawisz,więc jak z moja propozycją?Mówię szczerze.

Gość Delaris
Mam 21 i wychodzę w październiku za mąż za faceta 24 lata.Oświadczył mi się po -rech mies chodzenia.Nie jestem pięknością więc trochę mu się dziwię,bo jest przystojny.Myślę że chce byc ze mną bo jak stwierdził kocha mnie do szaleństwa a sex ze mną to niebo.Wyjdę więc za mąż za niego ale powiem ci że dzieci nie planuję z nim i niewiem jakoś tak trafiło się .

Gość ojojojojojojojoijjmksajxkskdj
ej a mnie nie chcesz?:)

Gość Delaris
To znaczy w wieku 17 lat tez oświadczył mi się jakiś typek no ale to było niepoważne,choć długo nie mógł się odczepic.Teraz faceci maja jakieś parcie na sluby

Gość win rar
broda25 ok, zgadzam sie :D

Gość Delaris
Ja bym ci jednak nie radziła się martwić tym że nikt ci sie nie oświadcza,z czasem samo przyjdzie

Gość Tańczący z Wiedźmami
brzydkiej to nic nie pomoże :)

Gość win rar
Delaris -widzisz cczyli to prawda, sex z toba to niiebo -tak powiedzal twoj facet, czyli jak w lozku kobieta nie jest zbyt extra super, to nie ma szans na trwaly zwiazek

Gość win rar
uwierz ze nie jestem brzydka, moge miec faceta, jestem z obecnym 4 miesiace, interesuja sie mna ale slub to inna kwestia..

Gość broda25
Do Win rar:ok,podaj swoje namiary ma mojego maila,mam nadzieję że mówisz poważnie tak jak ja,bo ja naprawdę chcę zrobić coś w życiu szalonego i się z tobą ochajtać

Gość Tańczący z Wiedźmami
kobieta ma wiele walorów. Ot np pomoże się ubrać , nakarmi , ew zaciągnie do łóżka, da dziecko, itd seks to nie wszystko.

Gość win rar
broda25 a jesli to bedzie najlepsza decyzja w Twoim zyciu? :D:D

Gość Delaris
Tylko facet tez musi z siebie coś dać w tym łóżku a nie tylko ja.Zgadzam się że jeśli seź jest nudny lub nieudany to jest to koniec związku i nie łudźcie się ze jest inaczej.

Gość Delaris
Ostatnio czytałam taki dialog: Wiesz co stary nareszcie zaoszczędzę kasę !!! Tak a na czym???? Żenię się i nie będe juz wydawała forsy na dziwki,teraz będę miała za darmo w domu. Smutne ale prawdziwe

Gość broda25
Życie to wieczna wojna,albo ją przegrasz albo wygrasz,więc zaryzykuję i pójdę na pierwszy front po ogień walczyć o swoje szczęście,ale ty jesteś kobietą i w pewnym momencie powiesz to jest zbyt szalone STOP,chyba że się mylę?

Gość win rar
wejdz na swoja poczte :D

Gość marokanski sklep
Zapraszamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodow ... www.marokostyle.com

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A wogóle nie wiem do czego ci się tak śpieszy????????????????????????

Gość win rar
do czego? do tego żeby miec swojego ukochanego mężczyznę na dobre i złe, swoją rodzinę, mieć kogo kochać, i dostawać z jego strony to samo

Gość broda25
Jeśli Win rar się n9ie wycofa to będę wkrótce żonaty,zobaczymy na ile kobiety są szalone i odważne.

Gość win rar
i wszyscy na kafe pewnie nam teraz kibicują, musimy zrobic relacje life ze ślubu :D

Gość broda25
I na pewno są zakłady który z nas prędzej się wycofa

Gość win rar
a wracając do tematu to jest naprawdę dla mnie niepojęte, co takiego musi w sobie miec dziewczyna żeby chlopak chcial jej sie oswiadczyc.. byc z nią (przynajmniej w zalozeniu) na cale zycie