Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onkaaaaahohohooo

CHŁOPAK PASOŻYT

Polecane posty

Gość onkaaaaahohohooo

mam pewien problem nie wiem jak mam na to patrzec otóz- mieszkam od niedawna z chlopakiem, on obecnie jest bezrobotny,szuka pracy, w zwiazku z czym nie ma grosza przy duszy, ja rowniez nie pracuje w chwili obecnej. ale mam jakies oszczednosci i on wszystko by wyciągnął odemnie, juz zaczyna mnie to denerwowac, np.idziemy do sklepu, ja kupuje cos tam..daje kasjerce 100zł, a on bierze reszte,bo ja jestem zajeta pakowaniem zakupów, pozniej tej reszty nie oddaje.. albo codziennie chce na papierosy, albo mowi.jestem glodny,pizze bym sobie zjadl, lub bierze w sklepie pepsi,cole 0,5l ktora sie nie oplaca, jest za wygodny, co ja mam robic zeby go nie urazic??? dodam,ze jak widzi,ze mam jakies pieniadze to robi sie milutki,,,a jak ich nie ma, to obydwoje mamy spieporzone humory

Gość hmmmmmmmmmmm

co ja mam robic zeby go nie urazic? najlepiej nic. niech cię dalej bezczelnie wykorzystuje i okrada. to twoja kasa, nie jego.

Gość bonnnnn prixa
Moj facet to tez pasozyt,Czesto u mnie nocuje,wiadomo je ale sam do lodowki nic nie kupi.Ostatnio poprosil mnie o pozyczenie kasy pozyczylam mu.Popsrosil o to zebym wziela mu pozyczke nieduzo bo 2000zł i wzielam.Nawet nic mi nie kupil w podziekowaniu.A jak ja go wczoraj poprosilam zeby mi pozyczyl 100zł on juz pieniedzy niema.Ale na piwo i paliwo to zawsze ma.

piekłam 1 lipca czy jakoś tak, na dziarze są nawet zdjęcia. naciesz się ich widokiem, bo następne będę za pół roku robić :D

nie żryj na noc, gruby będziesz :o jania nie będzie cię na obiadki niedzielne zapraszać i będziesz siedział w kościele i modlił się aż waga nie spadnie :D

oj :o :o niemiła jesteś :o :o a mi ssie i burczy w brzuszku :o :o jest pusty :o :o chciałem tylko tak na dzióbek do spróbowania :P ;)

:o :o żeby się nie przejadać :o nie chce mieć dvpy jak stodoła! :o :o :o dbam o linie :P ;)