Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venuss_04

Intensywny zapach z pochwy

Polecane posty

Gość Venuss_04

Juz na poczatku chce zaznaczyc, ze uwazam sie za kobiete estetyczna, dbam o siebie, swoje cialo i przestrzegam higieny osobistej dlatego prosze o darowanie sobie komentarzy w stylu "umyj sie" itp W ciagu ostatnichego tygodnia, gora do dwoch zauwazylam, mowiac w przenosni, bo bardziej poczulam ;) ze zapach mojej pochwy znacznie przybral na intensywnosci. Nie mam na mysli, tego, ze zrobil sie nieprzyjemny, bo wtedy nie pisalabym na kafeterii, ale w te pędy pobiegla do lekarza. Okreslilabym to raczej.. hmm... przybral na sile, wyostrzyl sie. Czy ktos z Was mial podobny przypadek? Dodam, ze oczywiscie nic mnie nie swedzi, nie smyra, zadnych zmian wydzielin, nie ma zaczerwienienia -wyszystko ok. Moje pytanie brzmi: czy powinnam sie niepokoic?? z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość kasiow
Znowu chipsami sie objadlas? :D

prawdopodobnie za bardzo dbasz o higienę i wypłukujesz naturalny kwas mlekowy który zabezpiecza przed rozwojem bakterii w pochwie.Jeżeli podmywasz się nie myj pochwy w środku tyko zewnętrzne genitalia.

Gość tynynynynynynnynnyyny
popierram faceta :) nie mozesz namietnie dbac o higiene tam bo od tego mozesz dostac grzyba z umiarem byle by bylo czysto i pachnaco

Gość w temacie
a mi się zapach wyostrzył, jak zaszłam w ciążę. Oczywiście wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży :-)