Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAŻNY KOMUNIKAT

WAŻNY KOMUNIKAT!!

Polecane posty

kurde no niestety ulubione zajęcie niemców i rosjan to napadanie na Polskę... ale cóż, uczcijmy minutą bez podszywów ofiary II wojny..po obu stronach.. mamy szczęscie że zyjemy w czasach gdy można bez problemu tuczyć dupsko przed kompem pisząc gupie posty na kafe...a nie biegać z karabinem i umierać bezimiennie... Nasi dziadkowie i pradziadkowie mieli przejebane:/

oczywiście ten topik zniknie za 10 minut z 5 postami a temat o tym że "ktoś mi nasikał na wycieraczkę co mam zrobić?" będzie miał 1000postów i utrzyma się przez 2 tygodnie... no ale czego wymagać od kafeterii🖐️

Adolfa jak bym go dorwał to bym pokroił w plastry na króciótko z cebulką i choojca jeszcze dodatkowo posolił wieszając za jaja za przedroznym drzewie:P:P:P

Gość
nawet nie zdajemy sobie sprawy z tego, jaki mamy komfort zyjac w wolnym kraju.

Gość
wole zyc za 600 niz zyc za 3000 i robic dla niemca;)

ladaco..i tak polacy razem z czechami powinni zrobić ...w 1925 a nawet może w 1930 rozjebalibyśmy niemców w pył...szkoda że nie znalazł się następca Piłsudskiego.. mogliśmy też iśc na moskwę ale dupa. albo chociaż kupić nawet na krechę od usa czy brytoli w wuj samolotów, czołgów itp itd ale nie...u nas jak zwykle dałą o sobie znać polska mentalność naszych przezayebistych polityków którzy zajeli się wojenką na górze mysląc że żołnierzyki na koniach nas obronią jakby co...🖐️ innymi słowy paaaaaaaaaanie idź pan w chooooj:/

zdzira a prosze ciebie bardzo skoro jesteś tak mocnym patryjotom ze wolisz nie dojadać i chodzić na głodnego i honorem w kieszeni to twoja broszka..ja tam wole jechac do kraju który mi da lepszy zarobek niz te ochłapy co da mi Polski rząd i Polski pracodawca:D:D

dzisiaj w XXI honor nie jest w cenie ..bo sie nim nie najesz i nie wyzywisz rodziny ..mozesz sobie pogdybać co by było gdybyśmy mieli 10000 czołgów i 10000 armat i tyle samo samolotów od USA oraz czechy za sobą ..honorowa przegrac to nie to samo co wygrac z przeciwnikiem na punkty...nawet dzisiaj jakby przyszło do wojaczki to mamy takie samo uzbrojenie jak 70 lat temu i tak samo byśmy oberwali w doope z jednej i z drugiej strony jak w 39:D

Gość
uhhh, ladaco, jakis agresywny jestes dzisiaj:o ano tak wlasnie bym zrobila;)

ladaco jesteś moim bogiem porównując emigrację zarobkową do wysiedleń, ucieczki prze wrogiem i przymusowych robót w fabrykach broni🖐️ ej no kurwa...nie dajmy temu topikowi umrzeć:/ choć dziś, jeden normalny temat...jeden tylko dziś...błagam... :/

ladaco myśl troche... nie chodzi o patryiotyzm, honor itp... tylko o decyzje władz. gdyby zaatakowali wcześniej niemcy i najlepiej ruskich też to żołnierze polscy by gineli owszem ale i tak gineli a nie byłoby komunizmu, zniszczenia polski, gwałtów na polkach..i całej II wojny światowej...:/ wiesz że statystycznie twoją babcie/prababcie miał choć raz jakiś trep z rosji/niemiec/ukrainy?

zdzira chcesz mi powiedzic ze wolisz tyrać w naszej zasranej Polsce za marne 600 zyla..no dobra 900 niz zucić to wszystko i wyjechac na saksy do Niemiec i zarobić porządny szmal:D z 5000-8000 złotych bo to tak sie właśnie tam zarabia:D

Gość
ja pisze konkretnie o niemcahc ladaco;) nie pojechalabym, uwierz mi, taki ze mnie werter;) zreszta ladaco, ja pisalam o wolnym kraju w sensie kraju bez okupanta, wolnym od wojny, obozow, lagrow i czolgow pod oknami twojego domu. chodzilo mi o komfort zycia w panstwie nieobjetym wojna militarna.

Gość
tym razem - czytam ciebie na kilku topikach i nie wiem czy to ty, czy to twoj podszyw, bo czasem sie zgadzam z toba w 100% a czasem zastanawiam sie, czy to nie prodżekt:classic_cool:

Tym razem ..a skąd ty bys tyle broni i żołnierzy nabrał i zaatakował z dwóch stron na jeden raz jak my na obrone jednej granicy sił my nie mieli:D:D koni garstka a politycy trąbili ze my nie możemy być agresorem..kraje ościenne tez nie chciały nam pomóc bo miały nasz Gdańsk w doopie a pomagając nam wydały by na siebie wyrok..ty mazysz o 1000 czołgach i armat i samolotach dla nas z zewnątrz:D byliśmy zawsze słabi od wieków i nadal jestesmy chosby i dzisiaj , zawsze stanowiliśmy łatwy cel dla innych:D

w sensie że tutaj piszę normalnie? z pewnych spraw nie robie sobie jaj... ale jeśli CIe zawiodłem to zaraz wymyślę jakiś bzdurny temat o wszach łonowych i strzelę kilka marnych podszywów... ciekawe ile ten topik sie utrzyma...ja niedługo spdam więc do północy nie ma szans...

zdzira ja mówie a teraxniejszosci a ty wyjezdzasz ze za okupanta , łagrów ..wazne co jest teraz ..wojda sie skończyła 70 lat lemu bez mała jak długo bedziecie nią żyli:D

Gość
tym razem - nie, nie zawiodles, daj spokoj z grzybicami pochwy, chociaz w taki dzien jak dzis. chlopaki, dajcie spokoj z tymi koniami i frontami.

ladaco to jakim cudem z tą "garstką żołnierzy" w 1920 wzieliśmy 100tys albo i 300tys ruskich w niewolę? Mieliśmy najsilniejszą armię w regionie..w niemczech chaos...w rosji chaos i klęska w bitwie warszawskiej...można było iść za ciosem... ale spokojnie...w tygodniu będziesz miał w szkole historię to się poduczysz nieco...

tym razem widze ze nie tylko szwabom ale i tobie jako polakowi marzyła sie wielka wyprawa na Moskwe:D trza sie było urodzić w tamtych czasach to miałbys szanse:D