Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona zauroczona dziewczyna

Dziewczyna, która się wyszalała - prawiczek przyjaciel - wie o mnie wszystko

Polecane posty

Gość nie masz szans
jak kazda zdzira

Przestańcie obrażać dziewczynę. Nikt nie każe wam się z nią wiązać, więc po co te obelgi? Jej życie, jej sprawa. Autorko: nawet jeśli chłopak się z Tobą zwiąże, to obawiam się, że po początkowym zauroczeniu zacznie się zastanawiać nad Twoją przeszłością..zacznie mu przeszkadzać..Twoja przeszłość i brak jego przeszłości. Poczytaj sobie, co piszą tu na forum prawiczki-można się z tego śmiać, można pisać, że miłość pokona wszystko itp, niestety życie jest bardziej brutalne...i na ogół to, co dzieli ludzi z czasem nie zanika, tylko dzieli coraz bardziej.

Gość do try walking in my shoes
w pelni cie popieram

jebać puszczalskie => to było błyskotliwe. Pomóżcie językoznawcy grubianinowi i obcesowi, to chyba pleonazm?

Gość puszczalskie na stos

Wy wszyscy, którzy tak jadem plujecie - żałośni jesteście. try walking in my shoes - masz poniekąd rację. Uważam, że przeszłość jest zamkniętą kartą, niestety jestem nieliczna. Mężczyźni mają w sobie jakąś chorą ciekawość dotycząca życia i pożycia z naszymi byłymi. Nie wiem, czy to swojego rodzaju masochizm, czy samcza pewność siebie, że będzie tym jedynym i najlepszym. Generalnie z reguły kończy się to tak, że się kończy. Co do prawiczków, to sa ich dwa rodzaje, takich co chcą dziewice i takich, którzy chcą nauczycielki. I nie ma reguły. I dziewice i nauczycielki są porzucane przez swoich prawiczków.

Gość Apel do takich zdzir
Nie bierzcie sobie prawiczków, nie dla psa kiełbasa! Wiążcie się z ruchaczami! :D

Gość aleo
tu nie chodzi o prawiczkow, prawiczki nie moga sie pogodzic sie ze nie sa pierwsi. kazdy normalny facet nie bedzie chcial budowac zwiazku z taka szmata, przeciez ona nie byla w siedmiu zwiazkach tylko dawala dupy na lewo i prawo

Gość do cynamonowa pomarańcza
bo prawiczek chce miec porzadna dziewczyne :)

Gość aleo
aha i jeszcze jedno nazywajmy rzecz po imieniu to jest kurestwo a nie wyszalenie sie czy wyzwolenie

Gość aleo
a nie prawiczek chce miec dziwke ?

Gość jak sam jest ruchaczem
to tylko na dziwke zasluguje

a jaka jest dopuszczalna liczba partnerów seksualnych u kobiety żeby wg nie została uznana za dajkę, dziwkę etc? przerażacie mnie, a te obelgi pod adresem autorki świadczą tylko o waszym poziomie.

Gość PZW dobrze prawisz
🌻

Gość do mugler
Taka po prostu do prawiczka by nie pasowała :D

do cynamonowa pomarańcza bo prawiczek chce miec porzadna dziewczyne Zdefiniuj słowo porządna ;) Aleo, a skąd wiesz, że nie była? Ktoś kto w chodzi w związek liczy się z porażką. A ludzie, to zwierzęta stadne i szukają towarzystwa i ciepła drugiego. To, że miała facetów tylu to a tylu, świadczyć może, że wie czego chce i nie zadawała się namiastką. Bo w imię czego?

Gość do cynamonowa pomarańcza
ale cnotka to ona nie jest. a dla prawiczka za malo porzadna i tak jest

Gość Tulipany..
Autorko musisz sie jeszcze zastanowic co sie stanie jak sie jednak zwiazecie i on nie bedzie mial tyle fantazji seksualnej co Ty.No bo przeciez nie kazdy marzy, zeby zaliczyc kazda pozycje z kamasutry. Moze sie wtedy okazac, ze jednak czegos ci brakuje w zwiazku i zaczniesz go zdradzac, a dla niego, porzadnego faceta z zasadami to moze byc noz w serce.

do mugler - nie moja broszka czy by pasowała czy nie. dla mnie nawet pięść do oka pasuje. :) zadałam proste pytanie - jaka jest wg tych wszystkich obrońców moralności dopuszczalna liczba partnerów seksualnych u kobiety żeby nie dostała etykietki dziwka. więc? dwóch, trzech? jeden i basta?

Gość aleo
pisala ze byla tez w luznym zwiazku, z reszta po postach wnioskuje, ze nie jest to zbyt uczuciowa dziewczyna i, ze jest pozbawiona zasad moralnych

Gość aleo
to zalezy ile ma lat

Gość Anty-lachoniarz
Dla mnie autorka to mała kurewka i tyle w temacie

Gość vwffafsafas
Po co Ci prawiczek? Niech zostanie Twym przyjacielem,bedzie jak piesek---wszystko wybaczy,i nie zarucha będąc zbyt zajęty Twoim życiem :P

Gość Tulipany..
Dziwka moze byc ktos kto daje dupy na dyskotece w toalecie, ale nie kobiety, ktore byly w kilku zwiazkach i tym samym mialy kilku partnerow seksualnych. Czasem kobieta dopiero dobrze po 30 znajduje wartosciowego faceta, z ktorym bierze slub. A tak poza tym skoro facet moze miec bujne zycie seksualne to dlaczego kobieta nie moze?? 21 wiek mamy, a nie sredniowiecze. i nikogo nie powinno interesowac co ktos robi ze swoja dupa. Swietoszki sie znalezli, a potem tacy zdradzaja zony, ktore siedza z dzieciakami i przy garach.

Gość Onaaaaaaa28
DO Szalona zauroczona dziewczyna Ja tez korzystałam z zycia. Moj mąż w sumie nie zna az tak wielu szczegolow z mojego zycia, ale nasluchal sie w zartach od mojego brata jak zmienialam facetow jak rekawiczki. Moj mial przede mna 3 dziewczyny, gdzie z dwiema byl ok 3 lat. A ja wyszalam sie i szukalam porzadnego faceta no i spotkalam jego. Wie o mojej przeszlosci ale wie ze go kocham i ze to jest przeszlosc. POWODZENIA!