Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona zauroczona dziewczyna

Dziewczyna, która się wyszalała - prawiczek przyjaciel - wie o mnie wszystko

Polecane posty

hmm, mnie to wszystko jedno, czy prawiczek, czy nie, chociaż prawiczek kojarzy mi się molowato-nieudolnie może jemu też bez różnicy mnie by bardziej przeszkadzało , i na pewno uniemożliwiło związek , uprawianie seksu dla zabawy bez związku, luźny układ dla samego seksu etc. bo to już świadczy o zasadach, hierarchii wartości etc. nie pytaj się nas, my to nie on

Gość Prawiczek i niedziewica
To najgorsze połączenie!

oj, nie przesadzaj, ja mam sytuacje odwrotną mam namolnego kolegę prawiczka [raczej nawet nigdy nie miał okazji], którego chciałam odstręczyć swoim niedziewictwem, cieszeniem się z eksu z moim partnerem etc. i co? ponad rok się desperat rozczula i nie chce odkleić

Gość Moralny mężczyzna
I dobrze, że go odstraszasz, bo nie zasługujesz na niego! Kobietom, które miały wielu partnerów powinno się golić głowy na łyso!

przekaże mu :) może pomoże :) a z włosami, hmmm... wiesz, jak cudnie się czuje kobieta z potarganymi po seksie włosami? lub gdy facet bawi się jej włosami podczas? albo lekko ciągnie za włosy oplatając je wokół swojej dłoni? albo odsuwa jej mokre od potu kosmyki z twarzy chcąc pocałować? a dziewicom zdążyłyby odrosnąć do nocy poślubnej myślisz niepraktycznie i sam szkodzisz rodzajowi męskiemu prawo większości, a nie mniejszości, Chłopczyku ilu jest prawiczków? ilu z wyboru, a ilu z konieczności? pewnie więcej niż samców alfa, ale i tak marginalna grupa a mamy demokrację

Gość Moralny mężczyzna
Prawiczek zasługuje na porządna, a nie na puszczalską!

Gość Kittyyy.
moj tez byl prawiczkiem. jestesmy ze soba ponad rok;d.

Gość Moralny mężczyzna
Jakbym ja był prawiczkiem to bym niedziewice kijem nie tknął!

Gość Moralny mężczyzna
Puszczalska to nie dziewczyna, tylko obleśna suka!

Gość Moralny mężczyzna
Wy tylko puszczać się potraficie

Gość Moralny mężczyzna
Dobrze, że są niedziewice co nie latają za prawiczkami :)

Gość Moralny mężczyzna
Do piekła z Tobą

A ja mysle ze nie wazne czy ktos jets prawiczkiem, dziewica czy nie. Wazne jest jego podejscie. Autorka postu lubila sie puszczac, i okej, to jest jej wola, nie potepiam. Chce taka byc, jej sprawa, jezeli bedzie spragniona, chetnie dam jej wody i pozartujemy razem. Widocznie takie cos jest dla niej najlepsze, w jej przekonaniu, wiec dlaczego ja mam ja zle traktowac? Bo rzekomo jestem madrzejszy? Bo mam zasady, ktore w moim przeswiadczeniu maja wieksza wartosc? A gowno - wszyscy jestesmy sobie rowni. Z drugiej strony mamy faceta, ktory szanuje swoje zasady. Miedzy innymi takie, ze chce miec kobiete, ktora ze wzgledu na to, ze tez ma podobne zasady, ma "maly przebieg". Technicznie rzecz biorac, to samiec i samica gatunku ludzkiego. Beda do siebie pasowali. Merytorycznie jest problem - nie pasujecie do siebie autorko. Dla Ciebie to zabawa, dla niego to powazne sprawy. Ty traktujesz to jako zakochanie, zauroczenie, dla niego to sa wazniejsze rzeczy. Rzecz w tym, ze on moze sie skusic na taki uklad, bo w koncu Cie zna, i sobie ufacie, on o tym wie, a dla osob z zasadami (a sam jestem tego typu osoba) zaufanie jest bardzo wazna rzecza. Jednakze, zastanow sie, czy w przyszlosci z tytulu roznic w waszym pojmowaniu tego cod obre, nie bedziesz go krzywdzila, swoim zachowaniem, brakiem zachowania, lub zmiana. Zmiana tego jak go traktujesz, bo juz nie bedzie dla Ciebie takim bliskim przyjacielem. Moja propozycja: zostaw go dla dziewczyny, ktora bedzie miala podobny swiatopoglad do niego, po to, zeby byl szczesliwszy. I zrobisz to, jezeli Ci na nim zalezy naprawde.

Gość Do Hept
W pełni cię popieram. Niech ona szuka innego faceta, a on innej dziewczyny

Gość gość
Kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem troche niesmiala w realnym swiecie, ale nadrabiam to przez sex telefon w sprosnych opowiesciach, o ktorych jestes w stanie sobie tylko pomarzyc. Jestem Kasia, moja fotka jest tutaj: http://www.sexphone.pl/23.html Jezeli chcesz by zawladnal nami szalony seksik przez telefon zadzwoń do mnie juz teraz i posluchaj jak szeroko potrafie rozkladac swoje nogi i wypinac jedrny tyleczek.