Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajamacana

Do Kobiet Które Będą Wiedziały ....

Polecane posty

Gość tajamacana

Witam! Jak w temacie pytanie mam do kobiet,które mogą znać odpowiedz. Chodzi o to,że ostatni okrem mialam 24-28 lipca. 28 sierpnia zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywnie, a okresu nie mam do dzisiaj.Dziwne,jest to ze pare dni przed spodziewana miesiaczka, mialam normalne objawy,wiec bylam pewna ze przyjdzie.Od soboty (29 sierpnia) Jestem chora, prawdopodobnie zapalenie gardla, caly czas mam goraczke albo stan podgoraczkowy.Wiec moje pytanie brzmi, czy moja nagla choroba mogla jeszcze spowolnic nadejscie oczekiwanej miesiaczki? Albo czy macie jekies inne podejzenia dlaczego jeszcze jej nie mam?Zaczynam sie martwic, jaka moze byc przyczyna,? narazie nie mam czasu isc do gina,pracuje od samego rana do wieczora,ale jesli dalej nie dostane to bede musia wziasc wolne i isc:/ Z góry dziekuje z aodpowiedzi.

Gość tajamacana
Oczywiscie moj topic zniknal wsrod tylu ciekawszych, a ja naprawde zaczynam sie martwic.

Myślę, że to właśnie choroba opóźnia Twój okres, też tak kiedyś miałam, a że staraliśmy się wtedy o dzidziusia to myślałam, że jestem w ciąży, ale to było spowodowane chorobą, więc myślę, że u Ciebie też tak jest, ale powtórz jeszcze test, wtedy będziesz miała pewność, że to n ie ciąża.