Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leenya

mój facet był w burdelu

Polecane posty

Gość leenya

Mój facet stwierdził że chce być ze mną szczery, mówić mi wszystko i w związku z tym dowiedziałam sie że jeszcze zanim się poznaliśmy zaliczył sobie wizyte w burdelu, obracała go jakaś mamuśka i wspomnienia ma baardzo pozytywne. Na co ja ostro sie zniesmaczyłam, powiedziałam mu żeby zrobił sobie badania WR a on ma do mnie pretensje że nie doceniam jego szczerości i że skoro on ma sobie zrobić badania to ja też. Sytuacja conajmniej dla mnie dziwna, dlatego chciałabym dowiedzieć się jak zareagowały byście gdyby wasz facet wypaliłby wam kiedyś z taką wiadomością że skorzystal z usług pforesjonalistki... :/

Gość diablica i juz
w moich oczach stracilby baaardzo duzooo!! bo czym jest facet ktory musi placic??:-)

Gość a po cholerę tam polazł
ciekawski jasio wędrowniczek cholerny jest?

Gość wywaliła bym na zbity pysk.
Wiem, bo wywaliłam. To obrzydliwe. I owszem zrób sobie testy. Nie tylko wr ale także na hiv, hpv i chlamydię. A gnoja więcej do łóżka nie wpuść. Też mi powód do wdzięczności :-O. O kazdej dziwce jaką przeleci tez cię pewnie bedzie informował. To twoje zycie ale dla mnie facet, ktory korzysta z usług prostytutek jest skreślony.

Gość i co ty na to
moj twierdzi ze byl ale nie korzystal....byl z kumplem:-(...nie wiem czy wierzyc...

Gość nie wierz łże jak pies
a nawet jeśli to kiedyś skorzysta na pewno bo już bedzie wiedział, że łykniesz każde kłamstwo. Faceci sa tacy jak ich przyjaciele. Nigdy nie wierz, że facet jest świety jeśli jego najbliźsi kumple to dziwkarze lub złodzieje. Oni się świetnie nawzajem kryją.

A ja wychodzę z założenia że co było a nie jest... itd... przeszłość jest przeszłością... szkoda tylko że wczesniej tego nie powiedział... no ale pewnie cwaniak się bał że go pogonisz a teraz nabrał pewności że go kochasz to mu się nagle na szczerość zebrało :D Trochę bezmyślnie postąpił :) Ale ja bym go z powodu przeszłości nie skreślała

Gość leenya
Twierdzi że był wtedy zdesperowany, nie chciało mu się nikogo szukać, wiec poszedl na łatwiznę, poza tym chciał zobaczyć, jak to jest. Między nami jeszcze do niczego nie doszło, krótko sie znamy ale po tym co usłyszałam jakoś nie mam ochoty żeby do czegokolwiek dochodziło.....

hmm ale co masz sie zloscic skoro i tak nie mialas na to wplywu bo to bylo zanim cie poznal.. a moze on w ten sposob chcial sie pozbyc miana prawiczka? ja nie widze w tym nic zlego to co bylo przed zanim sie z kims poznalo to i tak nic sie nie zmieni

Gość leenya
Sama nie wiem co o tym myśleć. Może i faktycznie nie ma go co skreślać. No ale jakby nie patrzeć, niesmak w d*** pozostaje, że jakąś mamuśkę pukał :/

Gość profesjonalistki hahaha dobre
sobie :o facet który musi płacić za sex to nie facet i tyle mam do powiedzenia

Gość i co ty na to
jak masz teraz niesmak to nic sie pozniej nie zmieni...zawsze bedzie ci sie to przypominac a czasem nawet w "trakcie"...i wtedy bedziesz sie czula bardziej zajebiscie....

Ja też usłyszałam o bogatej przeszłości sexualnej mojego partnera od niego i to na początku znajomości , bo stwierdził że chce żebym wiedziała... i też na początku czułam niesmak i stwierdziałm że pewnych rzeczy wolałabym nie wiedzieć, ale... poznałam go i wiem że szalał ale się wyszalał i co było to było i nigdy nie wróci :) wyparłam w końcu ze świadomości to wszystko co usłyszałam co nie było trudne bo facet jest fantastyczny i widze że mnie kocha i teraz jest dobrze :)

Gość ja nie mogę pojąć tego
że ma mu wszystko zapomnieć, bo to było zanim ją poznał, że to przeszłość. A potem się dziwić, że tyle dramatów. Ludzie! PRZESZŁOŚĆ MA ZNACZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdyby kogos zabił, to tez nieważne? Bo to BYŁO? a gdyby był agresywny wobec byłej dziewczyny? To Nie ważne, bo was JESZCZE nie buje? To co ludzie maja na sumieniu swiadczy o ich charakterze a charakteru nie mozna lekceważyć lub liczyć, że się go zmieni. Dorosłego czlowieka nie zmienicie. Co najwyżej możecie sprawić, że zacznie maskować swoje prawdziwe skłonności.

Gdzie Wasza tolerancja? :( W innym temacie o kobiecie, która się wyszalała i che teraz porządnego, jakoś jesteście zdania, że przeszłość się nie liczy. :classic_cool:🖐️

Gość viera viera
moj ex byl trzykrotnie w burdelu. gdy mi o tym powiedzial tez sie zniesmaczylam i do konca mialam uraz ;/ tez uwazam ,ze facet ktory placi za sex jest zalosny . mowil ,ze chcial zobaczyc jak to jest...ze nie mial na co kasy wydac... aha ...az 3 razy? pajac

Zaczynam się cieszyć że mój w burdelu nie był... bo chyba bym się zaczęła zastanawiać... :D

Gość viera viera
teraz mam facet ,ktory tez placenie za sex uwaza za zalosne :)

Gość jak złapiesz hiv od
gnoja, to zobaczymy czy nie postawisz znaku równosci między seksem a morderstwem.

Gość a Ci co chodza mając
kobiety do klubów go go , na zmkniety pokaz gdzie laska wszystko pkazuje to jest smaczne?????? a zareczam ze wielu Waszych mężów chadza do takich lokali ...nawet służbowo. Cholerne swinie Ci faceci:O bleeee.....Ja odeszłam od męza jak sie dowiedziałam w jaki sposób chodzi sie na kolacje z klientami.

Gość Steter
Też byłem i nie skorzystałem, ale było ciekawie zobaczyć jak jest w środku. To było kilka lat temu, ale chyba kiedyś skorzystam. Moja żona lubi delikatny seks, a ja bym tak miał ochotę kiedyś przerżnąć dziwkę.

Gość sierpniowa panna
Ważne, że jak jest z Tobą to jesteś dla niego "swiatem". Skoro Ci o tym powiedzial to chyba jest ok.... skoro zgodzil sie na testy jesli Ty je tez zrobisz to tez jest ok.... nie badz hipokrytka, w koncu istnieje jakies prawdopodobienstwo, ze cos tam nosisz....wezcie sie za reke i oboje zrobcie te testy... poza tym wydaje mi sie ze w burdelu panienki sa czystsze i nie maja syfow... chyba wieksze szanse mialby cos zlapac od jakiejs przypadkowej laski poznanej w dyskotece... ale to moje zdanie.

Gość Hmm ciężka sytuacja
Wiem po sobie, że zaczęła bym czuć do niego pewne obrzydzenie. Dobrze, że ci powiedział.Jak jest spoko facetem to może warto dać mu szansę.Tylko, żeby już skończył z korzystaniem z usług dziwek, bo jak mu się spodobało to pytanie jest takie "Czy kiedyś jeszcze nie pójdzie"?

'chyba wieksze szanse mialby cos zlapac od jakiejs przypadkowej laski poznanej w dyskotece' Może nie większe ale takie same.

mogl sobie podarowac to ze bylo mu zajebiscie...:O co z toba nie jest?? dlugo zwlekal z tymi rewelacjami??? rob te badania jak najszybciej - hivolca na pierwszym miejscu! faceci nie mysla:O mojej sasiadki maz tez lazi i placi:O:O:O rzygac sie chce! ja bym tak lekko tego tematu nie zamknela..wspolczuje:O

Madusia 18 Mój facet też był ostatnio w takim różowym domku I co? Cieszy Cię to że facet będąc z Tobą chodzi na dziwki?? :)

Gość a----a----a
hmm a powiedz czy jest jakaś różnica między pójściem do burdelu i daniem kasy A pieprzeniem koleżanki której się nie kocha i której się daje prezenty ? to kurewstwo i to kurewstwo badania powinien zrobić - przecież może narażać twoje zdrowie lub życie a co do reszty :) Ty go znasz więc wiesz najlepiej co on wart :P

Gość Kordonia
Ja mojego podejrzewam:o