Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesamowita1989

PROBLEM Z ALLEGRO POMOCY

Polecane posty

SKOPIOWALAM ZDJECIE Z AUKCJI GDZIE KUPILAM SPODNIE, NIE SPODOBALY MI SIE. WYSTAWILAM JE NA SPRZEDAZ WYKORZYSTUJAC ZDJECIE Z AUKCJI GDZIE KUPILAM. NO I TA PANI MI NAPISALA ALBO 40 ZL ZA KOPIE ZDJ ALBO SPRAWA W SADZIE. ZAZNACZE ZE NIE UMIESCILA KLAUZURY O ZAKAZIE KOPIOWANIA ITD. CO ROBIC

Gość znawczyniallegro
niesamowita1989 - a czy bylo to zdjecie od producenta (wystepowala na nim np, jakas modelka) czy bylo to zdjecie robione przez nia, amatorskie?

trzeba bylo sie o to ja zapytac - regulamin tego zabrania do sadu nie pojdzie bo beda wieksze koszty niz zysk z tego

Gość kup u niej na szybko
13 roznych rzecz i poweidz jej ze jak bedzie robic ci problemy to wystawisz jej 13 negatywow :D

I wogole ona sprzedaje dwie bluzki za pnad 200 zl pisze ze to firmowka a ja mam taka sama i nie jest to firmowa chodzi mi np orsay itp. i sprzedaje ja oferty podbija ktos bo jak to mozliwe ze od ponad rok wystawia caly czas te same rzeczy ktore niby ktos kupil jak pytam czy ma inny rozm to pisze ze nie i ze to ostaatnia

Gość znaczwczyniallegro
mozesz sie z nia potargowac (np ze nie masz kasy i mozesz wplacic jej 20zl) mozesz tez odczekac, moze zapomni, nie bdzie jej sie chcialo.

Gość to naciągaczka jakaś jest

Gość Ghananana
Juz nie odkrecaj kota ogonem. Faktem jest, ze ukradlas jej to zdjecie. Ze nie bylo "klauzury" (?) /chyba klauzuli/ niczego nie zmienia. Ja tez nie przyklejam do swojego samochodu "klauzury", ze nie zycze sobie, zeby ktos moim autem jezdzil. Usun zdjecie ze swojej akcji. Napisz mail przepraszajacy, ze nieswiadomie zwinelas zdjecie. Napisz w mailu, ze zdjecie usunelas a finansowe roszczenia autorki zdjecia nie tylko przekraczaja twoje mozliwosci, ale tez sa bezprawne, albowiem na jej wezwanie dostosowujesz sie do jej zadan i usuwasz zdjecie, wiec o twojej zlej woli nie moze byc mowy. Dodaj tez, ze jesli mimo wszystko autorka zamierza dochodzic swych praw na drodze sadowej, to nie pozostanie ci nic innego, jak poczekac na wynik tejze rozprawy. Autorka zdjecia nie pojdzie do sadu i nie uzyska od ciebie tych 40 zlotych. A nawet jak pojdzie, mail napisany jak powyzej, wykarze, ze dzialalas w dobrej wierze i nie ma podstaw do karania cie w jakikolwiek sposob.