Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strategie hałasu

Jestem załamana.......

Polecane posty

Idac na rozpoczecie roku cieszylam sie ze zobacze moja klase, myslalm ze wszyscy sie powitamy z usmiechem a tu taka niemila niespodzianka. Klasa strasznie podzielona, w sensie elita i plebs :O ci fajni i nudziarze...nienawidze czegos takiego. Chlopak z ktorym mi sie swietnie gadalo przed wakacjami teraz stojac przede mna na mszy nawet mi nie dal znaku pokoju. moze to brzmi smiesznie ale sens w tym ze mnie widzial a mimo to olal......nawet czesc nie powiedzial i cala klasa sie tak zachowuje jak jeakies debile nie rozumiem. czy nie moze byc po prostu fajnie, sympatycznie? :(

Gość zacznij chodzić bez bielizny
to cie polubia

Gość obuchem w łeb
ech, ta dzisiejsza młodzież....:D

Gość kklkik
ja bym to zgłosiła do dyrekcji ze Ci znaku pokoju nie nał . co z tymi ludźmi !!! szok

Gość a tak na serio
taka jest szkoła przyjaźni tam nie znajdziesz

po 1 nie siedze calymi dniami bo dopiero jestem chyba 2 dzien po 2 niezle jaja tu sa i dlatego tu siedze miedzy innymi po 3 nie chodzilam do przedszkola i uwielbiam cie wkurwiac ;]

ja cie widze non stop na ktory topic nie wjede tam quiche loraiine z swoim wielkim pyskiem udajaca wielce ambitna i niewzruszona osobe.... pozatym nie wkurzasz mnie tylko znajac juz troche kafe stwerdzam ze takie osobniki jak ty wlasnie maja problemy w zyciu prywatnym ii nie majac odwagi tego robic w realu ( bos a pizdami) robia to w necie na bogu ducha winnych osobach🖐️ wiem ze sie z tym nie zgodzisz ale ja swoje wiem milej zabawy🖐️

o opinii o mnie zastanawiam sie tylko jesli wypowiadaja ja osoby, ktore szanuje, a ciebie nie szanuje, bo twoje wypowiedzi nigdy szacunku u mnie ine budzily, a wrecz przeciwnie i kafe mi kolo dupy lata wiec i twoja opinia i innych forumowiczow tez, bawi mnie kafe, denerwuje mnie kafe, ale lubie tu byc, bo jest zabawnie i uwielbiam patrzec jacy ludzie potrafgia byc popierdoleni i glupi i uwielbiam odpowiadac jednym zdaniem na ich glupie problemy, wytknac im brak myslenia i logiki, mam taka misje spoleczna wiesZ? zeby tępić sieroctwo wsrod polakow

uroki liceum... ale dam Ci dobrą radę która zawsze sie sprawdza.. OLEJ TO!! tak najzwyczajniej olewaj ich nie mówią cześć to odkręcaj głowę w drugą stronę jak ich widzisz.. nie staraj się na siłe im zaimponować żeby przyjęli cię do swojej paczki bo tylko gorzej sie poczujesz.. pokaż im że to Ty jesteś górą i nie obchodzi Cię to co oni robią.. poznaj jak najwięcej osób z innych klas jak zobaczą że masz innych znajomych i wcale nie boli Cię to jak oni się podzielili to sami przyjdą, będą czasami chcieli pogadać itp.. nie daj sobą manipulować nie rozmawiaj z nimi.. i olej to nie warto się kimś takim przejmować.. :]

Gość uroki liceum
ja mysle ze autorka najwyzej w gimnazjum sadzac ze straszliwym problemow jakie ma :P