Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowałam sie

dlaczego tak kurde jest?

Polecane posty

Gość zdołowałam sie

nie lecę na kasę, wygląd faceta nie jest dla mnie najważniejszy a ciągle słyszę to samo: 'jesteś wspaniałą kobietą i dobrym człwoiekiem...' a później ślad po nich ginie. Większości zależy tylko na tym, żeby mnie zaliczyć :/ To przykre :/ Nie mogę ułożyć sobie życia z kimś normalnym...

Gość kasa i wygląd
niech zaczną być dla ciebie ważne, pewnie myślą ,że polecisz na każdego bo nie wybrzydzasz:P Może masz za silną osobowość a facetom podobają się długonogie , bezpruderyjne ,puste idiotki:D

zapytam sie ile masz lat ze tak myslisz faceci sa rózni , wiekszosc leci na seks po to by zaliczyc i maja popaprane w głowach lecz pamietaj ze sa tez normalni , tylko ze oni sie ukrywaja

Gość tylko ze oni sie ukrywaja
po jakie licho się ukrywają?

Gość zdołowałam sie
mam 22 lata. Ukrywają się...ciekawe gdzie?

bo maja dosc kobiet ktore ich wykorzystuja kiedy kobieta znajdzie takiego to jest zachwycona ale te zachwycenie szybko mija bo -nie ma sie z kim klocic -codziennnie sa u drzwi z kwiatami -nosza na rekach -zabieraja na spacery ' ps. mi laska po 6 miesiacach powiedziała : ciekawe kidy poklocimy sie , zastanawiam sie jakby to było

Gość mam podobnie..............
tez mam problem ze znalezieniem faceta, wszyscy mnie podziwiaja że piękna i mądra jestem ale co z tego jak każdy ucieka twierdzac że szuka tylko związku bez zobowiązań

Gość marekw
Witaj w klubie, tylko że ja mam podobnie z kobietami. Jestem fajny ale jak chcę związku to mogę być co najwyżej przyjacielem.

Gość załamałam się
pisałam, że nie jestem w tym temacie wymagająca...

Gość hahaha ja mam
dokladnie to samo :O

oj tam , nie załamujcie sie , ludzie sa rozni, wiem jak to jest , tez sie naszukałem , czasem trzeba poznac 100 osób zeby wyłowic te jedna

Gość hahaha ja mam
wiesz co, chyba wlasnie powinnysmy zaczac lecec na ta kase i wygld a przynajmniej udawac. Facet to typ zdobwcy, im bardziej dziewczyna nieosiagalna tym bardziej chce ja zdobyc. Powinnysmy sie zachowywac tak, zeby im sie wydawalo ze nie maja u nas szans.. Ale to co napisalam wyzej tyczy sie oczywiscie facetow, na ktorych niestety nie warto tracic czasu.. Sa normalni mezczyzni na ziemi, i nie musisz udawac niewiadomo jakiej niedostepnej zeby sobie z takim ulozyc zycie. I w sumie moze dobrze, robimy szybki odsiew facetow, ktorzy itak by sie nie nadawali do niczego madrego, az wkoncu trafimy na takiego normalnego :)

biorąc pod uwagę to co się dzieję na świecie to mogę powiedzieć tylko jedno...jeszcze sobie trochę poczekam zanim znajdzie się ktoś normalny ;)

Gość Z opolskiego jestes

Gość Z opolskiego jestes
??

do hahaha ja mam kuźwa, kolejna laska ktora mysli ze jak bede niedostepna to on bedzie sie starac i biegac za mna a ja bede królewną ktora mowi tak lub nie wierz mi ze faceci (przynajmniej czesc) maja w dupie takie laski i ida do innej a Wy? żałujecie i płaczecie kolejny miesiac juz nie jednej udowodniłem ze nie bede sie szarpac i biegac jak sługa , dałem wyraznie do zrozumienia ze nie jestem sponsorem

Gość zdołowałam sie
nie...województwo mazowieckie. Nie mam zamiaru niczego udawać...być tzw. króliczkiem, którego trzeba gonić. Chcę mówić o swoich uczuciach i okazywać je. Związki to nie jakaś chora zabawa.

Gość Z opolskiego jestes
:(

Gość nwjdejkdekjd
moj dobry przyjaciel kiedys mi powiedzial,ze jestem zbyt inteligentna i faceci sie takich kobiet boja. Mialam podobnie jak autorka, tzn.nie jestem typem kroliczka ani tipsiary czarujacej i zarzucajacej sidla. Kiedy czar spada zwykle juz jest za pozno. Ja od poczatku gralam fair play. A tu widac wiekszosc mezczyzn woli slodkie kokietki....?

Gość zdołowałam sie
dlaczego taka smutna minka?

Gość zdołowałam sie
uważam, że bycie słodką kobietką nie jest niczym złym...gorzej jeżeli sprawa tyczy słodkiej i głupiutkiej panienki :)

Gość Z opolskiego jestes
bo z opolskiego nie jesteś, tam dziewczyny fajnie "Godoją" uwielbiam to :) Ale poza tym to nie martw si widać że w porzadku z ciebie dziewczyna jest, wiec sobie kogos normalnego znajdziesz, a raczej onCiebie.

Gość nwjdejkdekjd
moje kolezanki "ustawily sie" w zwiazkach-faceci tancza jak im zagraja. I nie rozumiem tego podejscia. Sa chyba typy kobiet, ktore przyzwyczaily sie, ze maja wszystko czego chca. Nie mowie tutaj z zazdrosci, jestem w zwiazku, jestem rowniez szczesliwa mama. To bardziej taka retrospekcja zdarzen.

Gość kassssssssssssss
My mężczyźni przede wszystkim lubimy kobiety uśmiechnięte, wredna mina odstrasza.

Gość Z opolskiego jestes
no gosciu powyżej ma razje, jak dziewcyzna jest ładna, ale widać że wrdena to dobrze nie wyglada ;/

Gość nwjdejkdekjd
wiadomo, kobieta musi miec pewna doze slodyczy w sobie, uroku osobistego :-) Ale ja tutaj bardziej o takim perfidnym wyrywaniu facetow-nawet w towarzystwie. Chociaz moze to instynkt przetrwania gatunku sie w takich sytuacjach odzywa. Po prostu sa kobiety, ktore pomimo tego, ze kompletnie nie pasuja do siebie zrobia wszystko zeby zwrocic na siebie uwage danej osoby. A po 3 latach kiedy on sie juz zakochal, oswiadczyl, ona dochodzi do wniosku ze...jego charakter jej nie odpowiada, nie pasuja do siebie, nie zmienil sie dla niej i nie potrafi a ona nie moze na nim tego wymuszac. Szkoda tylko ze tak pozno takie wnioski. Powyzszy przyklad niestety jest prawdziwy i zaowocowal kompletnym ubezwlasnowolnieniem faceta,ktory poznal inna za jakis czas, zwlekal z oswiadczynami 4 lata(wciaz kochal tamta,). Ozenil sie dopiero kilka miesiecy po slubie swojej bylej, mysle ze wciaz ja kocha niestety.

Gość latwyzarobek
A.W. Surveys (Pay Pal) Poświęć mi parę minutek, to nic Cie nie będzie kosztowało Na początek należy kliknąć w poniższy link lub jeśli nie jest aktywny to należy wpisać go w pasku adresu http://www.tnij.to/87jh Jest to serwis ekologiczny w języku angielskim, lecz nie wymaga znajomośći jezyka Gdy pojawi się owa strona należy wybrać -"Create A free Account"( prawy górny róg) potem wybrać login, hasło, imię i nazwisko oraz adres e-mail. Jeśli chcesz zacząć zarabiać na serio to podaj prawdziwe dane, jeśli chcesz tylko spróbować czy to działa możesz podać fikcyjne dane Po wypełnieniu tej szybkiej ankiety można zacząć zarabiać kasę. Po zalogowaniu na swoje konto klikasz w znajdujące się na środku strony linki. W polach do oceny wystarczy wpisać OK lub good za każda ocenę dostajesz od 4 do 6$ i to naprawdę działa W ten łatwy sposób można zdobyć dodatkowe pieniążki (nawet do 20$ już w ok 10 minut). Sam decydujesz ile zarabiasz. Pieniądze wysyłają np. przez PayPal (trzeba sobie tam otworzyć konto - to łatwe bo strona jest po polsku i zajmuje to tylko kilka minut). Jest to rządowy program ekologiczny i są naprawdę wypłacalni zarobioną gotówkę w dolarach przesyłają na konto w PayPalu a stamtąd przelewamy na swoje konto bankowe już w złotówkach w ten sposób mamy dodatkowe źródło zarobku poświęcam tej stronce kilka minut dziennie i zarabiam miesięcznie 400-500 zł im więcej czasu spędzasz przed komputerem tym więcej zarabiasz http://www.tnij.to/87jh Euro Trade Mails (Pay Pal) http://www.tnij.to/z1j3 Stronka oferuje bardzo wysokie jak na PTC warunki wspópracy: a) E-maile warte od 100 do 200 Euro b) Kliki warte 100 Euro c) minimum do wypłaty 1000 Euro dla premiowanych d) na start otrzymuje się 1500 Euro e) 250 Euro za poleconego - 5 stopni polecenia f) Wypłata realizowana jest na: - Paypal, Moneybookers, E-Gold, Neteller, - Bank Transfer U.S., INTGold, - Western Union Zarejestrowany jestem tam od 2 dni i jak narazie zarobiłem ponad 2500 euro Dla zainteresowanych: http://www.tnij.to/z1j3 Polski Bux http://www.tnij.to/ex6b W Polski-Bux.pl, otrzymujesz wynagrodzenie za odwiedzanie stron reklamodawców (płatnych inków) Każdy klik warty- 0,10zł Każdy klik poleconego warty- 0,12zł Codziennie minimum 25 reklam. Wypłata na konto bankowe oraz PayPal Wypłata już od 100zł Gratis przy rejestracji dostaniesz 6 zł Przykładowe zarobki Odwiedzasz 25 reklam dziennie = 2,5zł 20 poleconych klika 25 linków dziennie = 50,0zł Dzienne zarobki = zł Tygodniowe zarobki = 357,5zł Miesięczne zarobki = 1470zł Przykład powyżej bazuje na 20 poleconych i 25 reklamach dziennie. Reklam będzie więcej, a co jeżeli będziesz miał więcej poleconych ? http://www.tnij.to/ex6b Puls Reklamy http://www.tnij.to/3aq2 Oferujemy całkowicie bezpłatne uczestnictwo oraz premiowane członkostwo, które zawiera pakiety darmowych reklam oraz inne przywileje. Wysyłamy maile reklamowe o wartości od 1gr do 5gr. Po zalogowaniu dostępne są sekcje płatnych linków o wartości od 0.25gr do 1gr. Dostępna jest także sekcja linków konkursowych o wartości 0.10gr, gdzie co ustaloną ilość klików losowana jest drobna nagroda pieniężna. Udostępniamy zarabianie poprzez promowanie specjalnego linku PTP. Za każde 1000 unikalnych odsłon linka można zarobić 1.5zł. Dla aktywnych uczestników oferujemy stałe konkursy aktywności w których można wygrać wysokie nagrody pieniężne (nawet do wysokości minimum potrzebnego do wypłaty!). W PulsieReklam.pl zarabiasz tylko pieniądze , nie stosujemy wynagrodzenia punktowego. Oferujemy atrakcyjny, trzypoziomowy program partnerski, zarabiasz 15%-10%-5% od poleconych zależnie od poziomu. Na start otrzymujesz bonus w wysokości 10gr. Nie wymagamy od uczestników spędzania na stronie określonego czasu. Minimum do wypłaty wynosi tylko 10zł. Masz stuprocentową pewność otrzymania swoich pieniędzy, ponieważ serwis należy do firmy doświadczonej w prowadzeniu tego rodzaju serwisów reklamowych. http://www.tnij.to/3aq2 Super Quiz http://www.tnij.to/naf8 Oto SuperQuiz. Gra w której możesz wygrać 100zł. To nie totolotek. Tutaj ty sam wpływasz na to czy wygrasz prawdziwe pieniądze. Jeżeli masz wiedzę a także ambicje i zapał już dziś mozesz stać się posiadaczem 100zł. Ilość pieniędzy ograniczona dlatego nie zwlekaj. Zagraj i wygraj !!! http://www.tnij.to/naf8

Gość zdołowałam sie
nie martwię się, że nikogo NORMALNEGO sobie nie znajdę...bardziej smuci mnie fakt, że większość mężczyzn (kobiet w sumie też) przywiązuję ogromną uwagę do rzeczy, które szybko przemijają. Zupełnie inne podejście do życia i inne priorytety...dlatego może być ciężko ze znalezieniem właściwej osoby