Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *mamaaa*

dobry termometr dla dziecka ???

Polecane posty

Gość *mamaaa*

czy zna ktoś dobry termometr dla dziecka, dokładny w pomiarach i bezpieczny? może być drogi-najważniejsza jakość w tym przypadku.

Gość najdokładniejszy
jest rtęciowy. a w odpowiednich rękach również bardzo bezpieczny

Nie znam się na tym, ale od jakiegoś czasu krążą opinię na temat termometrów na podczerwień. Podobno są bardzo dokładne i wygodne w użyciu - na pewno przy małym dziecku coś takiego się dobrze sprawdzi. A jak jest z ich cena, wiecie gdzie można kupić i za ile? Nie chodzi mi o apteki, bo tam jest drogo, może w jakiś innych sklepach.

Gość gość
? Palec

Gość gość
Gorąco polecam termometr bezdotykowy Microlife NC 100. Nie jestem zwolenniczką takich termometrow bo moim zdaniem rteciowy jest najbardziej dokładny ale mierzylam dziecku temperature jednym i drugim i temperatura taka sama. Wiadomo ze maluszkom zle mierzyć rteciowym a ten to rewelacja. Taki sam mieli w szpitalu gdzie rodzilam :)

Gość gość
Jest ranking na http://rankingtermometrow.pl/. Myślę że dobrze sprawdzić sobie przed zakupem termometra z czego ludzie korzystają i co polecają. Fajna przejrzysta strona od razu na głownej masz odnośniki do kilkudziesięciu różnych modeli.