Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanlej40

Poszukuje Syna

Polecane posty

Gość stanlej40

Zwracam sie z prosba do Polskich obywateli mieszkajacych w Szwecji,lub tych kturzy wyjechali do pracy w szwecji.O informacje o mojim synu Dawidzie ktury wyjechal do Szwecji do pracy.Dzwonil i ja do niego dzwonilem a od 2 miesiecy niema znaku zycia .Syn porusza sie starym passatem na dolnoslaskiej rejestracji.Wybral sie na zbiur jagud.Prosil bym o jakas informacje bo zawalu dostane.Z tego co wiem jest tam tez duzo innych narodowosci. Czy Szwedzi dobrze traktuja Polakow Prosze o karzda informacje.Wybral bym sie do szwecji ale nieznam szweckiego ani angielskiego.Pozdrawiam Stanislaw

Gość Przykro mi nie mogę pomóc

Gość nie mogę ci pomóc
jestem koniem :o

Gość stanlej40
Debila i innym zwierzaka dziekuje.Ale jaja to w kabarecie.Myslalem ze tu sa powarzniejsi ludzie

Gość dyliżanS
Z tego co się orientuję to Polacy jadą do Szwecji aby powędkować na pstrąga potokowego w ramach przyjemności albo aby popracować i raczej nie chodzi o zbieranie jagód lub innych borówek, jadą aby zbierać tak zwany HIORTON , czyli dziko rosnące maliny - podobne do malin rosnące w miejscach bagiennych , wrednie to się zbiera ale forsa z tego jest spora , niebezpieczeństwo istnieje na torfowiskach i lepiej nie być samemu.