Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzykgitara

MILY GOSC CZY CHAM???

Polecane posty

Gość muzykgitara

I tutaj mam dla was, madre kobietki tekst tomcioszka z innego tematu, byla mowa o facetach, a on powiedzial, dlaczego z fajnymi jest wam "zle" wbijcie to sobie do glow i zastanowcie sie mocno!!! "kiedy kobieta znajdzie takiego to jest zachwycona ale te zachwycenie szybko mija bo -nie ma sie z kim klocic -codziennnie sa u drzwi z kwiatami -nosza na rekach -zabieraja na spacery" tomcioszek, pozdrawiam, sorry za kopiowanie, ale niech to bedzie widoczne porzadnie

Gość nobodykers
A kogo to obchodzi

Gość ehhh rozmarzylam sie
to istny anioł;)

Gość muzykgitara
nobodykers - kiedys zrozumiesz... oj, zrozumiesz... a do wypowiedzi wyzej - taaak, aniol... takich aniolow to kobiety zwykle rzucaja:)

Gość takbywaaco
tomcioszek ma racje... ale coz, madra baba po szkodzie...:/

Gość Ktoś taki
Dla kobiety najważniejsze są emocje, a spokojny facet nie wzbudza emocji - jest nudny - co innego taki drań...

Gość tematycznytematyczny
jasne, zeby wciaz sie zastanawiala i myslala, czy nie zdradza, czy ja kocha... zamiast byc pewna w zwiazku i cieszyc sie nim... @kto taki - chyba za mloda jestes, zeby to ogarnac... poza tym zawsze mozna sie o cos poklocic, to normalne, ale chodzi o szczescie i spokoj w zwiazku chyba, nie? lubisz drani? spoko, niedlugo tutaj sama temat zalozysz i sie bedziesz zalic i prosic o rady... bo jak jest dobrze, to trzeba znalezc powod, zeby sie poklocic... i takie z was madre baby sa:D

Gość Ktoś taki
Do tematycznytematyczny Jestem facetem, który kiedyś był miłym chłopcem, którego olewały kobiety. Obecnie się zmieniłem w słodkiego drania i problemy z kobietami się skończyły, to one mają problemy.

Gość tematycznytematyczny
A to wybacz, ja sie pomyliem, przepraszam:) Coz, skoro tak Ci lepiej, to pozdrawiam! :D

Gość swój do swego
miły dla miłej cham dla chamki :D

Gość dobetodobre
@swoj do swego - hahahahaha, racja!!! i potem na ulicy widac - albo ida usmiechnieci i maja wielu znajomych albo idzie inna para i sie od kurew wyzywaja przy dzieciach:D

Gość zadowolona_zona_28
do "milego" trzeba dojrzec... a mlode dziewczynki lubia takich "meskich", jak w filmach o tych szybkich i wscieklych... bo im sie w glowkach miesza, a potem gdy dorosna to sie okazuje, ze na cale zycie nie mozna juz takiego "milego" znalezc, bo... sa zajeci z kims, kto ich docenil zawczasu:) jak ja mojego meza:D i jestem radosna, a umie i walnac piescia w stol i byc milym, ale na pewno nie jest chamem ani draniem... normalny, wywazony czlowiek. oparcie i meskosc w jednym.

Gość kolejna zadowolona
popieram zadowolona zone:) ja tez tak mam i jestem szczesliwa!

Gość do zadowolonej zonki
:) TYlko mam nadzieję, że pięścią w stół uderza, ale w biznesie:D bo w domu to szkoda stołu..:D

Gość zadowolona zona_28
hehehehe, chodzilo im o to, ze umnie byc stanowszy i zwyczajnie odpowiedzialny:D ale fakt, ciapa nie jest, choc dla niektorych takim sie wydaje:)

Gość milachybatez
pozdro dla milych! wiecej takich!

Gość cscscscsc
kolejny frustrat. Pewnie ze wilimy miłych ale jednocześnie nie zniewieściałych. Agresywny cham to tak naprawdę wystraszony słabeusz.

Gość cscscscsc
wolimy miało być ;)

Gość escapeusssa
dokladnie tak jak piszesz:)

Gość zzzzaaaazzzzzzzzzaaaaazzzzz
nigdy nikomu nie dogodzisz... ot i cala prawda... a wszyscy chca od poczatku do konca grac idealne pary...