Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manianiania

jestem za granica blisko 3 lata , spojrzcie czy duzo odlozylam?

Polecane posty

Gość bledegahapalkanmadlak
Podziel sie! :D

Gość Doremido
Czy ja wiem czy to duzo... Ja jestem za granica rok i zarabiam miesiecznie 2000 € i mam odlorzone okolo 10.000 €... Wiec sama sobie przelicz... Biorac pod uwage ze mam wydatki na miejscu i jakos nie oszczedzam i studiuje we Francjii

Gość manianiania
Na pewno dla jednych to duzo , a dla drugich malo ,,, w Polsce pewnie niejdedn chcialby miec taka kase, ale tutaj za granica nie robi to rewelacji :( i ja o tym wiem, ale jak n ajedna osobe to jest ok, tak mi sie wydaje, tym bardziej ze jestem tutaj zchlopakiem i oboje mammy okolo 250 Tys zl, doszlismy do wniosku, ze wybudujemy domek sobie, jestesmy teraz na etapie wyboru projketu i takie tam,,, ale jeszcze nam duzo brakuje :( niestety :(

Gość petycja....
a ja napisze tak --> dlaczego tak Ci nas bardzo zal ? Czy ktos tu napisal ze sobie czegos odmawia ? Oszczedzanie nie polega na odmawianiu sobie wszystkiego i ladowaniu kasy w skarpete :-P... a przynajmniej nie u wszystkich. My odlkaldamy to co nam zostaje PO ZASPOKOJENIU NASZYCH POTRZEB... wiec nas tak bardzo nie zaluj, bo nie ma do tego powodow :-P

Gość retuja
ja rocznie zarabiam 120 000 zł, mieszkam na razie niecałe dwa lata, jestem pielęgniarką w USA

hmm.. mysle ze w miare.. ja dwa lata siedze za granica, auto zmienione, chata urzadzona, co 2 miechy jade do polski, 10000 E , i 22000 pln w polsce .. to dobrze czy w miare?

Gość manianiania
do Linka.... bardzo swietnie :0) ja niestety nie mam mieszkania , ani domku , wiec Ty jestes w troche lepszej sytuacji. A skad jestes z Polski???

Gość PrincessaNes
Ja jestem w Anglii i zarabiam marne 1100 funtow w biurze i 160 na sprzataniu wiec razem 1260 pod warunkiem ze ciagle pracuje 6 dni w tygodniu a wczesniej zarabialam 800 w biurze...i tak sie mecze tutaj od 9 lat i jedyne co mam odlozone to 17tys funtow:( I konca tej harowki nie widac.

do manianiania : jestem ze "Zdolnego" Ślaska ;) , mieszkam w Niemczech.. a Ty skad jeestes?

Gość prozny czleku
Bozeeee,i co sie chwalisz!!co za typ czlowieka..

Gość prozny czleku
oczywiscie to bylo do sra-maniania

Gość kikola
Ja proponuje psychologa i terapie."spojrzcie czy duzo odlozylam?"

Gość alinakr.
przepraszam te trzy ostatnie wpisy to bylam ja ,bylam zdenerwowana,nie powinnam byla tak pisac sorry for you!

Kurfaa zamiast pisać o paznokciach piszemy sobie o kasie czy jezeli pisałybysmy o paznokciach to tez musimy iśc na terapie???!!! Nudzi mi sie a i była ciekawa czy dobrze mi sie powodzi he he;)