Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 22

mój internetowy kolega

Polecane posty

Gość a taka jedna 22

ma znajomego znamy sie z 7mcy, kumpljemy sie przez net głównie, gadamy prze telefon i on jest permanentnym kłamca wkurwia mnie to niemiłosiernie, nie sa to jakies powazne sprawy raczej jakies pierdoły ...ja i tak zazwyczaj go wyczaje np dzisiaj odezwałam sie do niego wieczorem na gg , nawet nie chciąłm zeby odpisał, tak cos napisłam ..on korzysta z gg w telefonie bo kompuetr ma w naprwie i po jakims czasie dostej sms ze nie pogadamy bo to gg mu sie wiesza..ja odpisałam ok spoko , nawet ci wierze bo mnie to w telefonie tez akurat sie wieszało i co sms nie doszedł, potem wysłalm jeszcze raz tego bo czesto jest zastoj w sieci..i nadal nie doszedł czyli ma właczone to glupie gg w telefonie nie wiem po c mi pisał ze nie pogada skoro wiem ze tam siedzi, juz wolałabym zeby nic nie pisał bo i tak bym nie gadała bo sie ucze..zreszta gadalismy dzis 2 h przez telefon cotakiemu zrobic??? zabic?

Gość biuhahahahha
idz spac

Gość xxxbletka.
odpłać mu się tym samym ;D

Nic mu nie zrobisz.Ja też rozmawiam z kimś takim.Czuję,że robi mnie w konia.W tej chwili mamy tylko kontakt internetowy.Czasami wkurza mnie tak,że nie mam ochoty wogóle się odzywać.Tak było wczoraj.Obiecałam sobie,że dzisiaj będę na niewidocznym i się nie odezwę.Ledwo zdążyłam usiąść do komputera i zaraz była wiadomość.Nie wiem skąd wiedział że jestem,ale rozbroił mnie totalnie.I wszystko będzie ok dopóki znowu nie wyprowadzi mnie z równowagi.I jak zwykle ja będę wkurzona i będę sobie dużo obiecywać a on jak zwykle mnie załatwi na cacy.Nie wiem co ten facet w sobie ma,ale nie potrafię się na niego długo gniewać.Rozbraja mnie po prostu.

Gość a taka jedna 22
wiem ze problem dziecinny w zasadzie to nie jest problem dla mnie ale zastanawia mnie po co.... zwazywszy ze serio miałam z nim nie gadac..kłamczuch pieprzony

Gość a taka jedna 22
tym bardziej z co wieczór jest na gg o tej samej porze...a jeszce sam rano mówi l ze pogadamy mógł nic nie pisac a tak mnie zirytował:O

Mnie też to irytuje.Potrafimy przegadać kilka godzin.I przychodzi moment,że on pierwszy się odzywa a za chwilę znika bez słowa wyjaśnienia,chociaż wiem,że ciągle siedzi na gg.Albo się przyzwyczaję,albo któregoś dnia powiem "dość".

Gość a taka jedna 22
odezwał sie na gg ..ze sie wiesza i ze nawet smsy nie dochodza i ze idzie spac ..i ze do jutra a sms faktycznie nadal nie doszedł chyba jestem psychiczna ale nie zmienia to faktu ze on jest kłamca:P

o ja piedole, dziewczyno, jebni sie w ten pusty łeb. To co ty tutaj wypisujesz to juz przekracza podstawowe normy. Jak mozna byc tak próznym i pustym ??? Uderz sie mocno w głowe czyms ciezkim to moze ci przeją te fanaberie, bo tak pierdolisz od rzeczy i robisz z igly widly ze głowa mała. Facet ma cie dosc i ci daje do zrozumienia ze masz sie odpierdolic, ale nie, ty oczywiscie nie kumasz czaczy i nadal ciagniesz temat. Jedyne co on moze teraz zrobic to dac ci fujare do obrobienia po czym jebnac cie w pysk. Tak ci powiem,.

Gość a taka jedna 22
a nie wiem czy ma mnie dosyc;) bo sam z rana dzwonił i gadalismy 3 h;) i sam sie tez czesto odzywa, w wiekszosci on sie 1 odzywa;) wiec nie ma mnie dosc zreszta sie nie narzucam.. pomijam kulture wypowiedzi;)

no dobra, niech bedzie, bede kultuaralny przez moment. A wiec odpowiem ci tak: chcesz byc z mataczem i klamca, tylko po to by zadac sobie trud nawrócenia tego czlowieka jako Twoj cel i inspiracja dla przezycia tego zwiazku ?

Gość a taka jedna 22
ale ja znim nie jestem i byc nie zamierzam....to kolega internetowy bez podtekstów...erotycznych:P

to w czym problem, skoro ten ktos jest wirtualny ? Nie znasz go, moze ma kiepski zasieg i nie dochodza eski jak powinny, moze ma dziewczyne, moze jest zonaty, moze pedalem, moze .. moze ..... Po co ci internetowy przyjaciel ?? Takie cos konczy sie najczesciej zdradą. Moja ma zupelny zakaz pozawania nowych ludzi na internecie.