Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marti1988

Czy to już obsesja?

Polecane posty

Gość Marti1988

Obawiam się, że mam obsesje..na pukncie mojego byłego faceta :( Poznałam go ponad rok temu i po krótkim czasie dosłownie zwariowałam na jego punkcie.Wyidealizowałam go praktycznie pod każdym względem, w moich oczach po prostu nie miał wad, a wszystko co robił było wręcz święte.Tworzyliśmy bardzo udany związek, co więcej był to pierwszy facet, który tak strasznie mnie pociągał. Jednak 4 miesiące dostał prace w innym mieście .Odległość zniszczyła to, co było między nami.Nie chciałam tego kończyć, ale taki układ bardzo mnie męczył. Od tego czasu nie mogę się pozbierać i zapomnieć o nim.Dalej zajmuje w moim sercu bardzo ważne miejsce.Obawiam się, że przerodzio się to w obsesje!! Ciągle czytam dawne sms-y od niego, słucham piosenek których kiedyś słuchaliśmy razem, przeglądam nasze zdjęcia, po kilka razy dziennie wchodze na jego profil na znanym portalu społecznościowym aby zobaczyć co tam się zmieniło (chociaż nic się nie zmienia)..Zawsze gdy słucham jakiejś piosenki zastanawiam się, czy jemu też by się podobała, w każdej sytuacji zastanawiam się jak on by postąpił. Nie wiem już co mam zrobić :( Chciałabym znim chociaż porozmawiać, ale on nie chcę utrzymywać kontaktu.Napisałam mu wiadomośc, to nie odpisał, zadzwoniłam, to nie odebrał.Nie mam już pomysłu co mam zrobić, by zapomnieć lub co zrobić żeby z nim porozmawiać. Może wspólnie znalezlibysmy jakies wyjście z tej sytuacji.Dla mnie życie w odległości nie miało sensu jednak życie bez niego też nie ma sensu.CO JA MAM ROBIĆ???:((

Gość xxxbletka.
hm.. polecam dość drastyczną metodę.. bo widzę, że nic innego tu nie pomoże... po prostu usuń jego numery, piosenki... spal zdjęcia... zniszcz rzeczy, które najbardziej Ci się z nim kojarzą... mi pomogło :)...

Gość Marti1988
Nie porafie skasować nawet ani jednego smsa.Pierwszy raz ktoś tak mocno utkwił w moim sercu i w mojej pamięci..

Gość buniakinis
Ja też mam obsesję na punkcie faceta, który mnie uwiódł i chamsko zdradzał. Kochałam go nad życie. Nie umiem sobie z tym poradzić. On sprawił, że byłam najszczęśliwszą osobą pod słońcem. Zmanipulował mnie całkowicie. Nie potrafię o nim zapomnieć. Wszystko co robię robię pod niego. Muszę z tym skończyć bo oszaleję.

Gość uzalleżniona
ja również jestem uzależniona od mojego byłego... i nie wiem co poradzić sama chciałabym wiedzieć...chciałabym już normalnie żyć...cieszyć się życiem a nie myśleć jakby to było gdyby on jednak był... :(