Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawrazliwa

wakacyjna milosc alez tesknie

Polecane posty

Gość onawrazliwa

poznalam na wakacjach chlopaka, bylo milo przytulalismy sie sluchalismy razem muzyki w nocy w porcie, obok nas plywaly barki rybackie, na niebie gwiazdy, cisza i spokoj i my a teraz wrocilam z wakacji i tesknie :( jak sobie z tym poradzic :(

każdy chlopak jest miły w wakacje, bo wie że się kiedyś kończą, on ma już inną, też się już zacznij rozglądać za jakimś nowym miłym;P

Gość onawrazliwa
tak tel sms i maile ale brak tej atmosfery, przytulenia sie , takie chwile trwaja tak krotko..

przewaznie tak koncza sie wakacyjne milosci ...wiem cos o tym;),ale moze w Twoim przypadku bedzie inaczej;) daleko od siebie mieszkacie?

Gość Jonsee
Wiatm w klubie, wiem o czym mwisz bo tez tego doswiadczylam... poznalam go zupelnie niespodziewanie, przyciaganie miedzy nami bylo zniewlajace, wczoraj wrocilam...dzieli nas odleglosc 8000 tys km... ale mysle trzezwo i patrze na to z dystansem ... te chwile, ktore z nim pzrezylam sa moje, a wspomnien nikt mi nie odbierze :) Bedzie dobrze

Gość onawrazliwa
tak, daleko dwa rozne kraje , to wszystko bylo tak magiczne i minelo tak szybko ale wspomnienia pozostana na zawsze, to prawda

po loginie widać że nie dała mu zresztą jak by się zaspokoiła to by tak nie tęskniła a to chyba grzeczna dziewczynaaa :D heh więc bez głupich pytań;P