Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość betty_lou

wakacyjne spotkania 15 latka i 30 latki

Polecane posty

Gość betty_lou

hej przepraszam za ten prowokacyjny tytuł w sumie żadnych sensacji nie było chciałam tylko was tu przyciągnąć w wakacje wydarzyło się coś, co mnie kompletnie zaskoczyło, ponieważ wiem, ze jest tu sporo młodych ludzi - w sensie młodszych ode mnie, chętnie poczytam jak wy to widzicie.. a może coś podobnego wam się przydarzyło czyl ibędzie coś na miarę spowiedzi.. mam 32 lata - rodzinę - męża dziecko.. wszystko jest tak jak należy. Nagle gdzieś tam w upalne lato poznaję syna mojej znajomej, syn ma lat 15 i to zabrzmi dość dziwnie ale od pierwszego spojrzenia tego chłopca wydał mi się wyjątkowy.. jestem dość mocno stojąca po ziemi, nie szukam przygód, ani nic, tym bardziej z piętnastolatkami, dlatego tym bardziej ta sytuacja zaczęła mnie bawić. Że jakieś takie przeciągłe spojrzenia uruchamiam i najzwyczajniej w świecie jestem onieśmielona jego spojrzeniem, równie przeciągłym, a może mi się wydaje?? Wyrzucałam to z głowy kilkakrotnie.. ale ewidentnie coś tam się pojawiło trudne do zdefiniowania. Intuicja mnie nie myli na pewno. To jest dojrzały chłopak, poza tym on próbuje swoich sił w poezji i jest coś w jego ostatnich wierszach, co ewidentnie nawiązuje do naszych pewnych zachowań. (Pomijam wątek skąd mam dostęp do jego wierszy) najdziwniejsze jest to, że więcej rozgrywa się między nami w gestach, spojrzeniach itd niedopowiedzeniach.. i te jego wiersze.. to jest bliski mi człowiek myślę że od tej strony emocjonalnej, stąd to natychmiastowe porozumienie dusz.. tak myślę.. nie potrafię myśleć o nim inaczej, niż o kimś z kim można iść na wrzosowisko... frywolną myślą kończę nocny wywód pozdrawiam wszystkich

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować