Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

Proszę o pomoc - jesień- zima2009.

Polecane posty

Gość lena 1985

Hej, mam 22 lata. Jestem szczupła. Wzrost 164 cm. proszę o pomoc w wyborze butów zimowych, najlepiej z jesienno - zimowej kolekcji Deichman, bo nie są aż tak drogie. Chciałbym aby pasowały do innych rzeczy, które już mam. Mam czarną kurtkę z New Yorkera, taką przedłużaną, wygląda jak płaszczyk, wiązana w pasie. Do tego chcę kupić czapkę ze sztucznego futerka, coś na wzór rosyjskich czapek zimowych np. z H&M, skórzane czarne rękawiczki i chystkę w stylu folk (czrna z różowymi kwiatami). Brakuje mi butów i one stanowią największy problem. Nie mogę się zdecydować czy botki, czy kozaki. Z kozakami jest jeszcze taki problem ze mam bardzo szczupłe łydki i wszystkie buty odstają jak kalosze. Odpadają wszelkie szpilki, jeśli już obcas to raczej na słupku. Wcześniej nosiłam oficerki, wiec wolałabym wprowadzić jakąs zmianę. Proszę o pomoc w doborze butów... Dodam że prawie całą zimę chodzę w spodniach, jeansach najcześciej...

Gość Cyganeczka1302
preferuje butki za kostke lekko! nie dośc ze bardzo efektownie i stylowo wyglądaja to sa idealne na szczupłe nogi bo nie ma siły zeby jakoś szczególnie odstawały!:) ładne widziałam w ccc i deichmanie i to naprawde ze niewielka cene!

Gość lena 1985
Dzięki za odpowiedź. A czy możesz wskazać jakiś konkretny model z deichmana... kolekcje mozna znaleźć na stronie np. stylistka.pl Czy w deichmanie jest tak że po jakims czasie wprowadzają dalszą część kolekcji i to co teraz jest w skepach to jest już wszytsko co bedą sprzedawać na jesien zima 2009?

Gość treleleeeee
ja kupiłam w deichamnnie takie saszki brazowe z przodu przeplecione paskami i z boku 2 paski :) zobacz na ich stronie są. moze takie?????????