Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płacz i płacz

boje się sama zostac w domu z noworodkiem

Polecane posty

Gość płacz i płacz

chyba mam jakąś chorobe psychiczną bo panicznie boje się zostac z dzieckiem w domu po szpitalu. Co zrobic jak zapłacze, strach je podnieśc bo zacznie się wywijac, kwilić, a potem strach wykąpac. Zakładam ze mąż bedzie , ale akurat na tydzień w tym czasie go nie bedzie. Chyba zwariuje nad opieka dziecka.

Gość Karolina 0325
byłam w identycznej sytuacji , bałam się zostac sama z dzieckiem , bałam się że nie będę wiedziała co zrobić jak zacznie płakać itp . lepiej się czułam jeśli ktoś był ze mną .przez pierwsze 2 miesiące synka kąpała mąż bo ja sie po prostu bałam że mi się wyslizgnie z rąki i coś mu się stenie . potem zostałam żucona na głęgoką wode , mąz wyjechał na szkolenie tygodniowe i wszystko robiłam sama . teraz synek ma 7 miesięcy i nie wyobrazam sobie żeby kto inny jak ja miał go kąpać :) to naturalne że się boisz , będziesz w nowej dla ciebie roli w której napewno sie odnajdziesz , wszystko przyjdzie z czasem . pozdrawiam

no to pomyśl ze inni mają jeszcze "gorzej" - na przykład są sami z blizniakami :) a tak na serio to każda z mam się boi na początku. po paru dniach się już oswoisz

Gość to zupełanie normalne
taka obawa...na szczęście instynkt dodkonale podpowiada co i jak zrobić przy dziecku :)

nie ma czeo sie bac,pamietam ze tez mialam obawy ale gdy pierwszy dzien maz poszedl do pracy a ja od 8 do 19 bylam sama,dalam rade:-) zobaczysz ze twoj instykt sam ci podpowie co robic,nie ma sie czego martwic:-)

Gość płacz i płacz
martwie sie ze nie dam rady go ubrac, ze ubranek bedzie za mało, ze bede tylko prała i przewijała i karmiła, ze jak bedzie miało roczek to nawet głowy nie umyję bo dziecko trzeba ciagle obserwowac...

Gość co Ciebie głowa boli
co bedzie jak dziecko bedzie mialo rok??? Interesuj sie tym co teraz.Wez sie w garsc i rób co nalezy.Kazdy sie na poczatku boi a potem to bułka z masłem.

Gość mama malego Danielka
Wiem co czujesz i jest to calkowicie naturalne. Tez przez to przechodzilam i to calkiem niedawno, bo moj synek ma dopiero 3 tygodnie :), ale wierz mi, to samo z siebie przyjdzie i bedzie dobrze, wiec nie rozmyslaj nad tym za wiele i nie martw sie zabardzo. Powodzenia.

Gość a rodzina....
mama, siosra, teściowa nie mogą Ci pomóc przy dziecku żebys mogła odpocząc po porodzie? Czy nie mogą do ciebie zaglądac przez te najbliższe dni?

Gość ryzyko wliczone
a ja się zastanawiam po co zostałaś mamą

Gość gość
a ja się zastanawiam po co się tu dzielasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. nudzisz się? to idz sie przewietrz.

Gość gość
Zapewne poszla nie raz od tego 2009!!!!!