Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna33latkaaaaa

mam mega dolaaaa

Polecane posty

Gość smutna33latkaaaaa

mam 33 lata, jestem sama nie mam faceta. dzis weszlam na nasza klase i zlapalam dola. wszyscy z mojej klasy maja rodziny tylko ja jestem sama :-( planuja spotkanie klasowe na ktore pewnie nie pojde bo po co??? tak mi jakos zle i smutno

Gość asiek281
Mam to samo i nawet wiek ten sam. Wczoraj właśnie rozstałam się z facetem, tak już na amen...

Jak by czy sie kogos ma oznaczalo ze jest sie gorszym. Czizas baby, zamiast sie zamartwiac zacznijcie zyc!

Gość dlaczego jestes sama
??

Gość asiek281
Hept. Tak rozumiem ale strasznie jest to przykre i smutne jak człowiek po 4 latach dowieduje się tak strasznych rzeczy i padają słowa nie do przebaczenia.

Gość asiek281
Bo szczęścia w miłości brak...

Gość lepiej być samemu
niż tkwić w niszczycielskim, nieszczęśliwym związku, jak ja a mam 32 lata, męża, z którym nie rozmawiam i który unika mnie jak ognia, i 2 małych synków; dawno bym to rzuciała w diabły, ale mamy nowy dom i bardzo, bardzo duży kredyt

Gość smutna33latkaaaaa
kariery nie robie, mam problemy z praca imam sie jakis dorywczych zajec, mieszkam z rodzicami. porazka :-(

Gość asiek281
Do lepiej być samemu. Tak masz racje, ja nigdy bym nie przypuszczała że mój ex okaże się takim samolubem... Straszne to co usłyszałam ale jest mi zwyczajnie źle i na chwile obecną mam wrażenie że nie mam dla kogo żyć. Ty masz dzieci... Zazdroszcze!

Gość asiek281
Musze sobie wyrwać serce zeby przestać kochać. Mimo tylu złych słów nadal kocham.

Gość lepiej być samemu
ja już chyba nie kocham, mam tak mieszane uczucia, że nie wiem, co z tym robić. Tak, mam dzieci i to one są dla mnie jedyną radością, choć bywają utrapieniem także; jestem z nimi sama, "mąż" wraca ok 22, gdy śpią, wychodzi wcześnie rano Żałuję, że wzięliśmy ślub

Gość lepiej być samemu
wiesz, poznałam go na Sylwestra, gdzie pojechałam na imprezę ponad 500km od własnego domu, najpierw było fajnie, choć już wtedy widziałam, że to obrażalski furiat, po ok. 4 m-cach znajomości wpadłam, w lipcu 2006 wzięliśmy ślub; tak myślę, że gdyby nie było tego całego zamieszania związanego z ciążą i gdyby nie było ślubu, może moja Mama nie zmarłaby nagle, bardzo młodo, na zawał w kilka tygodni po moim ślubie; stało się, jak się stało (:, a ja uważam, ze lepiej by mi było wówczas (i teraz) samej, bez niego

Gość asiek281
Skąd jesteście dziewczyny? ja z opolskiego. Szczerze powiem że szukam ludzi do spędzania razem czasu... chodzenie po górach itd...

Gość lepiej być samemu
pomorskie

Gość asiek281
Lecę dziewczyny, idę do fryzjera chumor sobie poprawić. Odezwę się wieczorem. Trzymajcie sie.

Gość asiek281
Merkab... a jesteś satny?

Gość asiek281
samotny miało być...

Gość smutna33latkaaaaa
czuje sie jak ostatni przegraniec

Gość smutna33latkaaaaa
tak naprawde to nic w zyciu nie osiagnelam

smutna, NK to zuo :) skoro na Ciebie tak działa. Po prostu tam nie wchodź i już. Ciesz się wolnością, bo za kilka lat i tak przez głowę przejdzie Ci, że ogórek jest lepszy od faceta. Bo: ... Przeciętny ogórek ma przynajmniej sześć cali długości. Ogórki pozostają twarde przez cały weekend. Ogórek nie powie Ci, że rozmiar się nie liczy. Ogórki się nie denerwują. Dobre ogórki są łatwiejsze do znalezienia. Ogórek zawsze uszanuje Cię z rana. Możesz obejrzeć film będąc z ogórkiem w kinie. Ogórek nie zapyta "czy jestem pierwszy?". Ogórek nie powie innemu ogórkowi, że już nie jesteś dziewicą. Jeśli chodzi o ogórki, nie musisz za każdym razem być dziewicą. Ogórki nie zmuszają Cię do noszenia dziwacznych ciuchów albo do pójścia do łóżka w botkach. Możesz mieć tyle ogórków, ilu dasz radę. Ogórki nie są zazdrosne o ginekologa, instruktora narciarskiego albo fryzjera. Ogórki nie wymagają poważnych związków. Ogórek nigdy nie narobi wielkiego szumu o to, że w lodówce jest inny ogórek. Nie ważne, ile masz lat, zawsze możesz znaleźć świeżego ogórka. Ogórka nie obchodzi, jaki to czas miesiąca. Ogórkom nigdy nie musisz mówić, że jest Ci przykro. Ogórki nie zostawiają niedopałków, nie zasypiają na Twej piersi oraz nie przetaczają się na Twoją poduszkę. Ogórki nie trzymają Cię w niepewności przez miesiąc. Ogórki nigdy nie pytają o Twój telefon ani nie pożyczają Twego samochodu. Ogórek nie zje Ci wszystkiego ani nie wypije Twojego likieru. Ogórek nie pozostawia nie opuszczonej klapy od sedesu. Ogórek nigdy nie opuści Cię dla: innej kobiety, innego mężczyzny, innego ogórka. Zawsze wiesz, gdzie był Twój ogórek. Ogórki nigdy nie oczekują od Ciebie małych ogórków. Łatwo jest pozbyć się ogórka. Uśmiech :D

Gość smutna33latkaaaaa
tez musze isc do fryzjera ale po kazdej wizycie mam wiekszego dola

Gość smutna33latkaaaaa
nk nie jest zlem tylko wlasnie dzieki tej stronce moge sie dowiedziec co u innych sie dzieje i widze jak bardzo odstaje od innych. co to za wolnosc jak nawet nie mam z kim pojsc na spacer, do kina, do kogo sie przytulic ?

Gość smutna33latkaaaaa
przeraza mnie moja przyszlosc

Gość ludzieee
co wy sie taj dobijacie ja ma 32 lata moja sytuacja jest podobna do waszej, ale wierze ze to co najlepsze jeszcze przede mna glowa do gory-ludzie maja gorsze problemy