Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagu

Facet czy ciota? co o nim myslicie?

Polecane posty

Gość gagu

Co myslicie o takim chlopaku? 1. Nie ma prawka mimo ze go na nie stac i ma czas je zrobic (ma skonczone 21 lat) 2. Pokoj sprzata sobie na blysk, codziennie myje podloge 3. Nie umie nagrac muzyki na plyte CD nie mowiac juz o jakiejkolwiek naprawie kompa 4. Uwielbia chodzic na zakupy 5. Chodzi w japonkach 6. Prasuje ubrania nie tylko sobie Jest to calkiem ladny chlopak ale wydaje mi sie taki bardzo malo meski Jest niziutki i taki "dziewczecy" Co mysliscie o jego zachowaniu? Czy z kims taki mozna wytrzymac jako z facetem?

Gość gagu
Moze jeszcze ktos sie wypowie? Kurde dziwny on jest:(

Gość 34dsfasd
z pkt 2 byłabym zadowolona, z punktu 4 i 6 też :P natomiast całkowicie skreslałby go punkt 1 mało męski wydawałaby mi się przez punkty 3 i 5

Gość gagu
Ale na zakupy to nie chodzi mi ze do np.spozywczego. On lubi sobie kupowac ciuchy, przymierzac je itd.

no właśnie to tzw facet metrosexualny dbający o sibie baa potrafiący depilowac sobie nogi by się pozbyć owłosienia jakaś solarka kremy pielęgnujące itp..

Gość vvxcxcxz
Całą resztę można by jakoś przeżyć, ale i tak TOTALNIE skreślałoby go, że jest mały i nie ma prawka. Ble.

zrób mu badania genetyczne może rzeczywiście jest , jak to określiłaś " Ciota"; chociaz przyznam się szczerze nie słyszałam o takim gatunku:P Każdy człowiek jest " dziwolągiem' dla innych , gdy odbiega od szarego tłumu, no ale dzięki takim nie jest nudno na Kafe :P

Gość 4w563ewe
Dużo obracam się w towarzystwie gejów i powiem Wam że metroseksualizm prawie zawsze łączy się z homoseksualizmem lub biseksualizmem. W każdym razie gdyby tylko miał odpowiednią okazję to chętnie pobrykałby sobie z drugim facetem. Metrosekualny ORAz 100% heteroseksualny w jednym - taki gatunek raczej nie wystepuje w przyrodzie.

Gość gagu
Facet to tez nie nazwa gatunku jakbys nie wiedziala:P

gagu... zadajesz głupkowate pytania , to masz głupkowate odpowiedzi ( wspomniany gatunek) :P

Gość zniosłabym brak prawka
bo sama je mam, więc dałoby radę,ale te japonki....o żesz ty...NEVER!!!!!!!!!!!!!!

Gość bojabojaboja
Może jest gejem?

Gość przypomina mojego wykładowc

Gość przypomina mojego wykładowce
ma własną gąbkę, kredę, zaczyna wszystko punktualnie... przed rozpoczęciem zajęć przeczesuje sobie włosy... tylko ten ma samochód;) pan pedancik

Gość gagu
tuńka wydaje mi sie ze po prostu chcialas byc na sile zabawna ale ci to nie wyszlo:)

Gość 555-666-555
Miałam kiedyś takiego kolegę.Długo facet nie mógł znaleźć sobie dziewczyny.I też był niski.Wykonywał typowo męski zawód-był rybakiem na kutrach dalekomorskich.Dziś jest szczęśliwym mężem i ojcem.Jego żona -gdy on jest w domu nie robi praktycznie nic.I obojgu to pasuje. Wszystko zależy od człowieka.Większość z nas by go nie chciała ale znalazła się jedna chętna- i dziś tego nie żałuje.

Gość 555-666-555
I dodam jeszcze,że miał masę koleżanek.Ja osobiście lubiłam chodzić z nim po sklepach,przymierzać ciuchy bo zawsze był szczery-nigdy nie bajerował ,jak to potrafią co niektóre koleżanki.

Gość coś mi mówi
że autorka przygrucha sobie prawdziwego macho i niebawem założy kolejny topik: "ja piorę, prasuję, gotuję, ten chuj nie robi nic " :p Nie każdy musi mieć prawko, a z tych japonek go po prostu wyprowadź.

Gość zajkowska
nie kazdy facet MUSI miec prawko. moj maz go nie ma bo po prostu go to nie kreci, nie interesuje sie samochodami i na prawku mu nie zalezy. mam je ja i wszystko jest ok.Kompami tez sie nie intereesuje. Moj maz jest podobny do tego opisanego wyzej i jest moim idealem.

Gość gagu
Ale jak moze wygladac sex z takim chlopakiem?

Gość olcia1301
nie kazdy musi sie znac na komputerach i nowosciach,facet prawie ideal,sie czepiacie.

Gość gagu
Ideal?! Dla mnie idealny facet to meski facet.