Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszaca o pomoc

nie chce tej pracy!!!!!!!

Polecane posty

Gość proszaca o pomoc

witam. wczoraj przejeli mnie do pracy w sklepie z butami dla malych dzieci. bylam juz na 6 godzin i jestem przerazona... wiem ze 1 dzien zawsze jest najgorszy...tylko ze ja nigdy nie chcialam pracowac w sklepie z butami. dzisiaj tez musze przyjsc na 15.. tak bardzo nie chce... najgorsze jest to ze od razu zostalam przyjeta , bez zadnego dnia proby. dzisiaj juz dostane taka umowe na miesiac... ja nie wybrzydzam ale na prade nie chce tam pracowac;( co mam robic doradzcie mi cos blagam ;(

Gość missss
a czemu nie chcesz tam pracowac?

Gość ja pierdzieleee
Ty chora jestes jakas. to wolałabyś pracowac w biedronce albo tesko? ja tyle cv składałam w galeriach i nigdzie nie potrzebują ;/ także sie ciesz ;/ a nei jeszcze wybrzydzasz.

Gość moge isc za ciebiep
szukam pracy,a nie moge znalezc,wiec mozesz mi odstapic te prace:)

To proste. Znajdź sobie faceta i zamieszkaj u niego. Powiedz, że facet z klasą zawsze płaci za kobietę ale tylko ten z klasą. I spytaj się, czy on ma klasę czy nie ? W ten sposób ustawisz się na całe życie P.S. Większość "zaradnych" kobiet tak robi :classic_cool:🖐️

ja pracuje na tasmie produkcyjnej w fabryce,zaufaj mi,ze to duzo gorsza praca,ale kasa potrzebna,wiec nie narzekam:) bedzie dobrze.najwyzej pracuj tam,ale szukaj gdzie indziej.ciesz sie,ze od razu daja ci ladnie umowy itd,a nie sraja,ze przyjma na 3/4 etatu

Zastanawiam się po co w ogóle idziesz do pracy ? Przecież kobieta z klasą nie pracuje. Ma męża dobrze ustawionego np marynarza, co roku robi w domu remont a tak to czas spędza na piłowaniu swoich paznokci ( oczywiście sztucznych:-o ) i zakupach w sklepach typu Piotr i Paweł bo przecież do Biedronki by nawet nie weszła by się nie skalać:classic_cool:🖐️

Gość proszaca o pomoc
nie chce tam pracowac poniewz jest tyle butow ze masakra, trzeba wszystko o nich wiedziec itp, mam chlopaka i nie zamienie jego na kogos innego ktory bedziemnie utrzymywac(masakra;/) powiedzialam ze wszedzie skladam tylko nie w sklepach z butami. ten sklep jest mniejszy wiec chlopak powiedzial ze tutaj tez zebym zlozyla i jakos tak wyszlo... a teraz tak tego zaluje;( z checia odstapie komus prace...

Gość proszaca o pomoc
hszonszcz -> ja nie jestem tego typu kobieta. wole miec swoja kase i chce miec prace abym mogla cos w zyciu robic a takie laski co siedza w domu na dupie i piluja paznokcie (i to sztuczne) nie sa niczego warte;/

Gość ja pierdzieleee
to najlepiej jest leżeć i pachnieć. o kilku parach butów sie podstawowych wiadomosci nie możesz doweidziec i nauczyć? pozatym co ty w 3 piętrowym deichmannie pracujesz czy jak ? ;/

gadasz jak potluczona.. ja jak zaczynalam pracve w sklepie z butami tez mialam niezly metlik w glowie, sa to sportowe buty, kazdy do czegos innego, do chodzenia, biegania, tenisa, plywania, grania w pilke, fitnessu itd. Ogarnelam to w 3 dni. Nie rezygnuj tak od razu.

Gość nygus czyli leń śmierdzący
ot cała prawda o tobie!

Gość ja pierdzielee
w jakim mieście ta praca? chetnie ją przejme po tobie z pocałowaniem ręki :)

Gość jak się komuś robić nie chce
to wszystko mu będzie przeszkadzać! a za co będziesz żyła łachudro!????

Gość proszaca o pomoc
nie rozumiecie mnie:( i chyba nikt nie zrozumie:( wiem ze marudze i wybrzydzam i na 100% sie naucze tego za jakis czas...obiecalam ze nigdy nie pojde do sklepu z butami a teraz sama w nim jestem:( po prostu jest tam masakrycznie i tyle:(

Gość proszaca o pomoc
lachudra to chyba ty;/ wypraszam sobie. zauje ze tam zlozylam cv;/ praca jest w gliwicach. chce pracowac ale nie tutaj wolakabym w sklepie z ubraniami

Gość ja pierdzielee
oj do gliwic mi daleko. Ja miałam gorzej - pracowałam w fabryce rybnej w anglii wyobraź sobie ten smród po 12 godzin do późnej nocy i zimno po 2-3 stopnie. ale nei wstydze sie tego. takze nie wybrzydzaj dziewczyno.

Gość laracroft15
Jezu, ale z was wredni ludzie. Moze autorka tematu ma wieksze ambicje niz sprzedaz w cholernym sklepie z butami?

Gość laracroft15
ja pierdzielee oj do gliwic mi daleko. Ja miałam gorzej - pracowałam w fabryce rybnej w anglii wyobraź sobie ten smród po 12 godzin do późnej nocy i zimno po 2-3 stopnie. ale nei wstydze sie tego. takze nie wybrzydzaj dziewczyno. Tak kolezanko, ja tez bylam w Anglii i co prawda nie zarabialam na zycie w przetworni rybnej, ale wrocilam do Polski i na pewno pracy sprzataczki we wlasnym kraju nie wezme!

Gość ja pierdzielee
no to nie rozumiem po co składała cv do sklepu z butami a nie na kierownicze stanowiska? pozatym są takei czasy że każde doświadczenie sie liczy

ale tak z ulicy jej nie zlapali do tego sklepu. wiec skoro zlozyla podanie o prace to i prace dostala, to i czego sie dziwi?... mozesz nie podpisac umowy o prace i nie bedziesz miala problemu.

Gość no to szukaj nadal parcy
gdzies indziej ale nadal parcuj w tym sklepie....moglas O WIELE gorzej trafic np.do fabryki.

Gość laracroft15
dzis takie czasy, ze wszedzie sie sklada cv. ja tez tak mialam, ze skladalam, gdzie popadnie i kilka razy poszlam na rozmowe kwalifikacyjna, np. do sklepu jubilerskiego, w ktorym pani wymagala, by kazdy pracownik podpisal na wstepie czek in blanco, w razie, gdyby cos zginelo. podziekowalam.