Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ooo Fantazja

Małolata leci na mojego faceta!!!

Polecane posty

Nie wiem, czy to pocieszające, ale na męską logikę: gdyby chciał się z nią przespać i zachować to w tajemnicy przed tobą, to raczej nie okazywał by jej zainteresowania, czy sympatii jawnie w twojej obecności. Oficjalnie raczej by ją olewał. :)

No właśnie On jako tako nie okazuje jej sympatii.Twierdzi że z grzeczności pomaga a gówniara go nie interesuje, jeszcze taka przechodzona :)

mala zdzira..... do piachu z takimi nachalne to to, glupie, zalosne i mysli, ze usidli cudzego faceta paradujac w majtkach uwazaj - bo ona ci go nie odbije, ale moze uwiesc i zaciagnac do wyra bo facet to tez durna istota ja bym mu zakazala lazic tam, kretynka sama moze zdjac pranie przeciez nie? ja to robie sama - wlasnego faceta nie prosze a tym bardziej nie sasiada

"jeszcze taka przechodzona " - takie mają coś w sobie ;)

Gość
co to znaczy przechodzona??:D:D

Najgorsze było to jak wróciła ze szkoły przemoczona bo padał deszcz a ponoć nie miała parasola i oczywiście gdzie przyszła? do mojego faceta.Wiedziała że ja jestem w pracy.Zapewne zrobiła niewinną minkę żeby ją wpuścić do domu bo nie ma klucza,każdy pewnie by wpuścił widząc takie niewiniątko, a ten pacan dał jej jeszcze swój podkoszulek żeby się nie przeziębiła i zrobił herbatkę z cytrynką.Kłótnia była niemiłosierna a On stwierdził to co miałem zrobić wyrzucić z domu?

Trudno odmówić pomocy bliźniemu tylko dlatego, że ma inny system wartości niż ten, który jest ogólnie przyjęty za obowiązujący :D

Ja bym pogonila i ja i jego. Serio. Spakowala bym mu walizke i zniosla do napalonej sasiadeczki jak jego nie bedzie. nastepnie jak sie pokaze w domowych pieleszach slodziutkim glosikiem poinformowalabym go gdzie sa jego manele i ze ma nie wracac. Druga opcja spakowac jego rzeczy zawiezc do jego mamusi-niech ma czas na przemyslenie ;) Kobietko nie martw sie wiem ze to tak sie mowi lekko a to wcale latwe nie jest. ja juz to przerobilam.Panna mlodsza od mojego meza o 12 lat non stop Go podrywala a to to a to tamto a to samochod mi nie zapala a to zalatw mi cos do samochodu a to przykrec polke przybij gwozdek no myslalam ze wyjde z siebie i obok stane.Na moje prosby grozby bl;agania szanowny moj slubny robil mine skrzywdzonej niewinosci i stwierdzil ze sie czepiam. Noz nie mysle sobie. Z pomoca przyszla mi ta lafirynda. zadzwonila do niego za jakies klika minut bo cos tam. Niewiele myslac podeszlam do meza i zaczelam bardzo glosno symulowac stosunek sexualny :D. Potem wzielam suchawke z Jego reki i powiedzialam do niej Moj maz nie korzysta z uslug kurew ;D. nastepnego dnia minela mnie na ulicy. Myslalm ze wzrokiem mnie zabije :D

Gość Wiecie co...
ja osobiscie mialabym wiecej pretensji do mojego meza o to cale zajscie niz do tej dziewczyny. Na koniec to on ma wiecej do stracenia. NIE WIERZE, ze on nie widzi, iz ta mala na niego leci i Ty tez nie wierz tylko mu powiedz co Ci sie nie podoba i ma przestac obslugiwac ta panienke i jak to ktos juz wczesniej napisal jak jest taki rycerski niech pomoze jakiejs babci. Na 100% rosnie mu ego jak ta dziewczyna niby nie moze sie bez niego obejsc zatem - rozpraw sie z nim aby jej na to nie pozwalal.

Zreszta przyklady mozna mnozyc. Kiedys imprezke zrobilismy. kumpel meza nawalony w działo przyprowadzil ja do domu. Muyslalam ze udusze i jego i ja.Zacisnelam zeby i zaczelam dzialac. W jej szklance z cola wyladowala sol pomieszana z chili. Specjalnie dla niej ze szczerego serca zrobilam salatke owocowa ze zgnilych sliwek ktore juz lezaly gotowe do wyrzucenia.. Oczywiscie przypadkowo wlazlam jej na paluszki cieniutka szpileczka :D,jakos tez niechcacy oblalam jje biala kiecke sokiem pomidorowym ;D. cal;kiem przypadkiem tluszcz z jakze pysznego pieczonego kuraka na je kolanach wyladowal. icalkiem przypadek nasz psiak pogryzl jej torebeczke skorzana. dziwnym przypadkiem drzwi do pokoju gdzie byly ciuchy byly otwarte a jej torebeczka przypadkiem spadla na ziemie i jakos przypadkiem psiak ja porwal :D Wytrzymala godzine twarda bestia :D Ale wiecej nie przyszla do nas na impreze

kaciaa Nic się takiego nie stało żebym go wyrzucała z domu po 8 latach znajomości.Znudzi się małej dziwce jak sobie znajdzie inny obiekt zainteresowania.

Ellie 81-no w sumie fakt. dam Ci rade nie ciskaj sie nie krzycz nie placz nie awanturuj. zacznij wprowadzac w zycie takie szpile i szpileczki. Np powiedz ze widzialas jak sciagala z e sznura na bielizne niedoprane majtki i bylay na nich slady po krwi menstruacyjnej/fekaliach. :D. rzuc to tak mimochodem :) Albo powiedz ze jak on byl w pracy a ty w domu widzialas jak ja odwiedza dwoch kolesi a potem takie dziwne odglosy z pokoju dochodzily :D. Albo ze widzialas jak drastyczne bedzie kopnela na ulicy psa czy kota. jesli twoj luby lubi zwierzeta powinno tez pomoc. Ze gadalas z nia na klatce bo o cos cie zaczepila i ze chyba ma problemy z jama ustna bo sytrasznie z ust jje jechalo. Pokonaj ja jje wlasna bronia. :)

kaciaa Nie w moim stylu jest stosowanie tego co piszesz.Mówiłam jej żeby się odwaliła bo gorzko pożałuje, i na klatce schodowej wykręciłam jej rękę tak aż zajęczała.:) powiedziałam że następnym razem może być gorzej...

Nie prościej przejechać ją samochodem ? I wszystkie inne sąsiadki też - profilaktycznie :)

ellie81 Ta piosenka to ma ulubiona :) Sluchaj to przypadkiem podstaw jej swa zapewne nozke zgrabna i niech spadnie ze schodow. No przeciez przypadki chodza po ludziach prawda. A potem oczywiscie zanies jje placek przepyszna szarlotke z sola :D w ramach przeprosin za ten upadek ekhm wypadek ;)

Gość kacia sracia czy jak jej tam
ty jestes rowno pierdolnieta :-0 ale baba-dno..!!!!!

Gość ddmas
To pewne facet Cie zdradza, pewnie już nie raz mu obicą.ła, albo on ją brał u was w mieszkaniu. Skoro mu to powiedziałaś, ze nie życzysz sobie, aby się z nią spotykał, to musisz przyłapać go na gorącym uczynku. Gdy będziesz pewna, że coś się dzieje przyjdź do domu. Drugim sposobem jest to, że TY będziesz się z kimś spotykać, na złość facetowi i zachowywać się tak samo jak on.

Gość małolata.
Wiesz... mimo tego, iż mam 15lat to Ciebie doskonale rozumiem. Samo patrzenie na takie coś jest żałosne! Wiesz co winnaś zrobić? Tak! Porozmawiaj o tym ze swoim facetem, a co najważniejsze porozmawiaj z nią, udawaj, że nie jesteś tak zazdrosna i umów się z nią na rozmowę, a jeżeli Ci nerwy nie wytrzymają, bo wiadomo, że taka dzi**ka będzie pierd**lić głupoty, to trzaśnij jej jednego liścia i się zamknie. ;)

Gość taka co to przerobila
Ja mialam bardzo podobna sytuacje,i niestety moj facet wszedl jak w dym...oczywiscie sie wypiera,dorabia najrozmaitsze wykrety i klamstwa,a wykrecil mi ordynarnego wala.Tak jak ktos wczesniej napisal,pewnie posuwal ja juz wczesniej tylko ja nic o tym nie wiedzialam,tak ze jak juz sie dowiedzialam ,to ona poprostu upominala sie jak o swoje.Do dzis pozostal niesmak,a o zaufaniu nie ma mowy.Zostanie odplacone....nie zostalo jeszcze pomimo uplywu 2 lat.My rowniez jestesmy razem prawie 7lat,2dzieci...

Gość smarkata a co to ruchy
frykcyjne :D będzie chciała to ci odbije ,przecież to od faceta zależy:) przed światem go nie zamkniesz:D