Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyganetka

chce zostac prostytutką

Polecane posty

Gość cyganetka
purpurowa lzo czy mozesz podac mi tytul twojego topiku?szukalam po pseudonimie ale nic nie znalazlam

Mi jak posząłm pierwszy raz- ktos powiedział, ze TU nie ma koleżanek, bo gdzie są pieniądze tam jest rywalizacja. Ale to jest tak- jesli trafisz na dziweczyny , ktore beda miały zbierzne do Twoich poglądy, wykształcenie i cele- znajdziesz kolezankę. Jesli trafisz na dziewczyny ktore w braanzy siedza od lat, cpają, piją, dla pieniedzy zrobią wszystko, jak bedziesz wiecej zarabiac - potną ci ubrania, cos wsypia do kawy- uwazaj. Odnosnie klientow- czesto oszukują, bo w cenie był jeden raz , on twierdził ze jakaś tam Maryska zrobiła mu 2 razy. A to nieprawda. Ja nie chce Ci nic pisac, bo kazdy lokal rządzi sie swoimi prawami, powiedza ci wszystko na miejscu.

Atrix jeden sponsor być moze nie rozwiąze jej problemow. Bo jeden sponsor ile moze jej zaoferowac 2-4 tyś. złotych na miesiąc a moze i to nie? W takim zawodzie moze zarobic 1 000zł. dziennie. jest roznica?

To chyba nie ma znaczenia, jesli juz decyduje sie na takie rozwiazanie. I tak spi sie z obcym, i tak. Jej chodzi o kase a nie o sentymenty czy "jednego partnera"

Gość maggiemaggie
Przykro mi, ze nie moge pomoc. Smutno, ze zycie zmusza do takich wyborow :-(

Gość cyganetka
tak.dla mnie nie ma znaczenia z iloma bede to robic bo w ten sposob bede to po prostu traktowac jako prace.tam gdzie jestem umowiona to aczej nie agencja.jest to dziewczyna ktora pracowala na wlasna reke ale ma duzo klientow i sie nie wyrabia.oglosila sie wiec ze szuka kilka dziewczyn zeby pracowaly z nia-ona za to bedzie brala swoja dole i jezdzi sie do klientow do domu.ona twierdzi ze tak jest bezpieczniej bo u siebie w domu klienci nie chca zadnych dymow.ona mi pisala ze kiedys pracowala w agencji to nie raz byla tam policja.nie wiem czy pisze prawde czy sciemnia? nadal nie znalazlam twoich topikow purpurowa lzo

tak, policja kontroluje agenje, spisuje z dowodow ale patrzy tylko czy osoba nie jest poszukiwana, czy jest pełnoletnia, czy nie jest zmuszana do tego. Nic innego Polcja nie moze zrobic. Czyli bedziesz pracowac na tzw. domowce. Wyjazdy... Wcale nie są bezpieczne, jesli juz znasz klienta i wiesz ze nic ci niegrozi, to tak.. Ale jak nieznasz, to badz ostrozna. W lokalu nic nie moze ci zrobic, bo jak cos nie tak to przeciez mozesz strzelic focha i wyjsc, a u niego w domu? moze z toba wszystko zrobic a Ty niezdązysz nawet wyciągnąć telefonu. I zawsze wchodz do domu z kierowcą i niech zajrzy w kazda dziure, niech wezmie pieniądze, bo moze sie okazac ze jest ich wiecej niz jeden i co wtedy zrobisz? Ja nigdy nie zostawałam jak sie okazało ze jest ich wiecej, zawsze brałam dopłaty przed- a nie po. Jak mi nie dał przed- to nic wiecej nie robiłam. Kiedys byłam u stałego pana- kładł zawsze na szafce w korytarzu pieniadze, zawsze chowalam do torebki od razu, ale kiedys sie tak zakreciłam ze nie włozyłam. I nagle znikły, on do mnie ze przeciez mi dawał, ja ze nie brałam.. No i okzało sie ze tym razem to było za darmo. Nie wierz nigdy w nic czego nie zobaczysz.

Gość MAsakra nigdy w zyciu
bym sie na to nie zdecydowala. wole klepac biede

Gość cyganetka
zeby chociaz jakas bieda byla to tez bym ja klepala :( ale ja mam noz na gardle i nie widze innego wyjscia.dzieki wszystkim a przede wszystkim tobie purpurowa lzo za nastepne cenne rady.wspominalas wczesniej ze bylas tez w takiej sytuacji jak ja.czy twoje klopoty juz sie skonczyly? na chwile znikam-pojawie sie pozniej.prosze piszcie

Gość a co masz za kłopoty
moze doradze:-) zreszta Twój temat powinien brzmieć: musze zostac ..a w sumie życie żal:-0

tak, ja pracowałam tak ok. 9-miesiecy. Było to 2 lata temu, od dwoch lat normalnie pracuje. Prostytucja pozwoliła mi na ukonczenie szkoły, uchronienie domu przed komornikiem, zycie na jkims poziomie. Cały czas pisze,ze gdybym była w takiej sytuacji jak byłam i staneła przed takim wyborem. Wybrałabym prostytucje, choc teraz wiem ze to nie jest łatwe. To pozwoliło mi wyjsc z klopotow. Nikogo nie namawiam do tego, bo z tego jest ciezko wyjsc, tu sa takie pokusy jak alkohol, narkotyki- jednym słowem bagno. Trzeba miec naprawde silna wole i byc cholernie zdetrminowanym by z tego pozniej moc wyjsc. Jakąkolwiek decyzje podejmiesz, bedzie ona Twoja i to Ty pamietaj bedziesz musiała stawic czoło przeciwnosciom, ale ja nie bede cie potepiac. I niech nikt sie nie wazy!

Gość ja nie potepiam nikogo
znamżycie ..Mam pytanier ile masz lat Purpurowa i czy mieszkasz w tym samym miejscu ,gdzie trudniłaś sie tym zawodem?

zostałam prostytutka mając 26 lat, teraz mam 29 i tak, mieszkam w tym samym miescie , ale to miasto jest olbrzymie, raz tylko zdarzyło mi sie spotkac na zakupach w OBI byłego klienta, On byl z żoną ja z obecnym narzeczonym.

Gość nie potepiam nikogo
hmm chyba bym sie ze wstydu spaliła..a czy sa starsze kobiety w tym zawodzie? tzn po 30 ale dobrze utrzymane.?.Mam straszne długi i już kila miesięcy zastanawiam sie nad tym:-0 ale boje sie..

Gość nie potepiam nikogo
czyli ogólnie to branża dla młodych dziewcząt:-) Ciężko Ci było zostawic to wszystko i wrócić do rzeczywistości?

Nie, ja miałam cel w zyciu i jak maszynka do niego dązyłam, ja nie zostałam prostytutką bo nie miałam na kosmetyki. Zarobiłam tyle ile chciałam, osiągnęłam to co chciałam i piznęłam to w diabła nie oglądając sie za siebie.

ale, nic sie nie martw... Czasmi faceci wolą starsze dziewczyny, szczegolnie Ci ktorym nie tylko zależy na sexie, tacy ktorzy zapraszaja Cie do hotelu, chca zjesc z Tobą kolacje, czy porozmawiac na rozne tematy. Z małolatką sie tak nie da.

Gość cyganetka
niepotepiam nikogo.milo mi ze tez sie nad tym zastanawiasz.widze ze nie jestem osamotniona.purpurowa lzo fajnie ze wyszlas z klopotow.tez tak zrobie.marze o tym zeby pozplacac te cholerne dlugi i moze uzbierac na jakis maly interesik.tez nie mam zamiaru pracowac tak do konca zycia.

Gość też bym chciałaa
Ja spotykam sie od 3 może 4 lat, ale na własną rękę. Chciałabym pracować w agencji, Londynie, ale nie wiem jak działa coś takiego.

Gość upppppppppp
18:15 [zgłoś do usunięcia] Purpurowaaa Łza Byłam w podobnej sytuacji finansowej, straciłam wszystko i wszystkich i też poszlam tą drogą. Nie bede tu pisać mojej historii, bo juz nie raz pisałam na forum. chcesz to znajdziesz , nie to nie. Nie namawiam Cie do prostytucji, jednak... chce Ci pomoc Nie wiem w jakim miescie mieszkasz, jesli gdzies w trojmiescie- to mogę dać Ci namiar do fajnego mieszkania w Gdansku. Pogadasz i zdecydujesz. Chcesz? -> TO KIEDYS NAPISALA PURPUROWA? JA SZUKAM OD PURPUROWEJ NAMIARU? CYZ ONA TU BYWA?

Gość lila pomocna
jak chcecie moge wam pomuc podaje mejla r-venus@wp.pl ta ktura chce poprawic swój materialny byt powinna skorzystac polecam

Gość lila pomocna
ja takie kobjety napraw3de szanuje proponuje mieszkaniówke w olsztynie naprawde warto mieszkanie za darmo klijeci dyskrecja naprawde warto skorzystac