Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tijaaaa

Spodnie - skład spodni, marki, które się rozciągają a które nie?

Polecane posty

Za każdym razem gdy kupuje spodnie mam problem z wyborem rozmiaru czy kupić te, które w danej chwili wyglądaja dobrze czy takie na wcisk bo i tak się rozciągną. Napiszcie o swoich doświadczeniach, które spodnie się rozciągaja a które nie. Z moich obserwacji wynika: New Yorker Amisu jedne rurki drugie z prosta nogawką skład 99% bawełna 1% elasten i 98% bawełna 2% elasten - obie pary się bardzo rozciągają szczególnie na tylku przynajmniej o jeden rozmiar troche mniej w nogawce w udzie rozciagaja sie tez w pasie. C&A rurki 100% bawełna spodnie kupilam na wcisk ledwo mogłam dopiąc po dniu nosenia wyglądają jak worek zarowno w pasie, na tylku jak i udzie rozciągaja sie przynajmniej o rozmiar jak nie dwa. C&A dopasowane w pasie szersze nogawki 100% bawełna - w pasie i na tylku sie lekko rozciagnely nogawka od poczatku luzna bo taki fason. New Yorker Fishbone skład 60% bawełna i 40% poliester - kupiłam takie na wcisk sądząc ze sie rozciągnął ale jak narazie po dniu noszenia ani drgna no moze lekko w pasie ale tylek a szczególnie nogawka w udzie za nic nie chce sie rozciągnac :( moze znacie jakies sposoby na rozciagniecie spodni...???