Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość króliczka123

Czy jesteście zadowoleni ze swojego seksu?

Polecane posty

Gość króliczka123

Ja niestety nie jestem. Trafiam na partnerów spokojnych, romantycznych, delikatnych do przesady. Kiedy mówię, że wolałabym ostrzej, czy że wolałabym w innym miejscu niż łóżko, odbierana jestem co najmniej dziwnie. Prowadzi to do tego, że z czasem unikam seksu, który zawsze jest taki sam, a później się dziwią czemu tak jest. Ale mam dosyć seksu w łóżku, bez próbowania pozycji, tylko w nocy i tylko pod kołdrą.

Gość ściungaj mała rajtuzy
:classic_cool:

Gość króliczka123
nie uwielbiam podszywaczu :P

Gość Sajaaaaa
Doskonale cię rozumiem. Ja przez 5 lat chodziłam z facetem, z którym (uwaga, uwaga) może z 7 razy uprawiałam seks penetracyjny. A tak to tylko jakiś obustronny oral, albo petting. Koszmar! Teraz mam normalnego faceta, z którym wypróbowałam już chyba wszystkie możliwe pozycje i wiele ciekawych miejsc, także publicznych;-).

Gość Dareq_NOR
króliczka123 szkoda, ze sie nie spotkalismy. Ja moge przez wiele godzin, bysmy wyprobowali kazda pozycje ;) A swiatlo dzienne mi w ogole nie przeszkadza.

obecnie nie, bo nie prowadze zycia erotycznego ;( ale z seksu z poprzednimi partnerami bylam bardzo zadowolona.zawsze mialam co chcialam

Gość dilty
króliczka123 a jaki masz charakter, że przyciągasz samych romantyków - to znaczy, że jesteś równie delikatna, czy może na odwrót - odważna i bezpruderyjna, bo mnie to ciekawi ;) ?

Mam wspaniałego faceta i jestem w pełni zadowolona z naszego współżycia :) Mówisz partnerowi, że chciałabyś ostrzej lub w innym miejscu i odbiera to jako coś dziwnego?? Sam jest dziwny ;)

Dilty, Jaka jestem? Raczej nie należę do osób wrażliwych i delikatnych, wprost przeciwnie, czemu przyciągam takich romantyków? Nie mam pojęcia ;P

generalnie nie jest zle, ale w zyciu mialem za duzo kobiet, zebym teraz byl szczesliwy w stalym zwiazku...

Gość delicate
"Jaka jestem? Raczej nie należę do osób wrażliwych i delikatnych, wprost przeciwnie, czemu przyciągam takich romantyków? Nie mam pojęcia ;P" I pewnie niejednego już zraniłaś gruboskórna babo :O Faceci których spotykasz pewnie Cię kochają, a Tobie tylko ostre rżnięcie w głowie :O A swoją drogą to jest bardzo dziwne i równocześnie przykre, że uczuciowi faceci trafiają często na kobiety pozbawione uczuć wyższych a wrażliwe kobiety na facetów dla których jedynym celem w życiu jest ruchanie :(

Gość Janusz_Palikot
Ja jestem skrajnie zadowolony ze swojego życia erotycznego

Gość a ja nie i to bardzo nie
jestesmy razem prawie dwa lata , nie miałam ani razu orgazmu . Nie potrafi mnie odpowiednio pieścić , tak abym miała rozkosz . Udaję orgazm żeby się nie czepiał , a on oczywiście pęka z dumy . Żenada , szkoda gadać . Jestem bardzo rozczarowana .

Gość kaczkak23
Kurcze, ja to jestem srednio zadowolona... Nie wiem jak moglabym zyc bez mojego faceta (jest najcuuuuuuudowniejszy na swiecie i naprawde kocham go ponad zycie), ale niestety istnieje to "ale".... lozko to jest sprawa zmienna... prawde mowiac to on mnie nie do konca zadowala, co znaczy ze malo kiedy mam orgazm. Co prawda oboje jestesmy otwarci na rozne pieszczoty, na rozne miejsca i rozne pozycje, lubimy sie kochac mocno i delikatnie, lubimy to robic w salonie, czy w lazience, ale to nie zmienia faktu, ze jest cos co sprawia ze niestety pojawia sie u mnie blokada, ktora sprawia ze nie potrafie osiagnac orgazmu.... I tez nie wiem co mam z tym problemem uczynic... A co do Twoich problemow - nie wyobrazam sobie, zeby facet na mnie dziwnie patrzal gdy mowie o swoich potrzebach. Ci romantyczni i uczuciowi faceci wcale nie sa tacy pociagajacy skoro krzywym okiem patrza na Twoje fantazje. Dobrze, ze umiesz sie otworzyc i powiedziec, ze lubisz mocniejszy i ostrzejszy seks... Problem tkwi raczej w osobach takich jak oni... Ech, odpusc sobie i poszukaj kogos kto zrozumie i podzieli Twoje fantazje...

Gość spokoGOŚĆ
moja nigdy mnie nie zostawi ponieważ za wysoko ustawiłem poprzeczke 3 orgazmy min przy każdym stosunku ona to kocha i ja jestem happy że jestem takim dobrym kochankiem :D