Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prune

trzymajcie mnie bo zaraz!!!!!!!!*********

Polecane posty

Gość prune

k**wa!!!!!!!!!!!!!!!!! co za j**any pasozyt! mowie o mojej mlodej kochanej siostrzyczce "gimgównie" jak wy to nazywacie...juz normalnie z ta dziewucha nie moge! dziewczyna ma juz 14 lat a zachowuje sie jakby zatryzmała sie na etapie 3 letniego dziecka ona napwet nie potrafi po sobie wypuscic wody z wanny! ciuchy trzyma jej matka w swojej szafie bo ta kretynka sobie sama nie potrafi ciuchow poskladac! nic nie robi kuzwa nawet talarza za soba nie wezmie a dzisiaj juz przeszla sama siebie... rano zostaly zrobione kotlety na obiad...ja zjadłam jednego....reszta miala byc dla niej dla taty jak wroci z pracy i mamy.... i k**wa ta sobie wrocila ze szkoly..oczywiscie z psiapsiółka! i k**wa wyzarły i zostawiły jednego małego kotleta czy ta j**ana idiotka sadzi ze ojciec sie tym jednym malym kotletem naaje? a ten syf co zostawily w salonie to dla mnie prezent ma byc.... sory musialam sie wygadac bo juz z nia nerwowo nie wyttrzymuje chwilowo nie pracuje i widze poprostu ze ona jest niemozliwa hgdybym mogla to tak bym jej d**e prze4trzepała ze az by iskry lecialy

Gość Ty ry ry ry typ zaorany
Czas pokazać jej jak wygląda życie;)Trochę dyscypliny i księżna przestanie się puszyć;)

Gość ja pierdykam
ale czym Ty sie przejmujesz? jesli rodzicom to odpowiada to niech tak zostanie a Ty martw sie o wlasne sprawy

Gość nie żal się nam
raczej porozmawiaj z rodzicami jak ją wychowali zachowuje się jak egoistka i pasożyt nie twoją rolą jest ją uczyć i wychowywać a wsoją drogą jak sie ma Matkę która dziecko wyręcza we wszystkim to potem tak właśnei się to dziecko zachowuje, nie robi nic w domu bo mu się nie chce, nie pomaga sprzątać nie jest samodzielne bo i po co

Gość prune
angelina to pwoiedz to moim rodzicom:/ byly czasy ze staralam sie jej cos do tego pusteo łba wbic to została uznana ze czarna owce w rodzinie ktora nie potrafi zyc z ludzmi!

Gość Spuścić jej porządny wpierdol
To się oduczy.

Gość 555-666-555
zostaw syf w salonie -niech się młoda tłumaczy przed rodzicami z bałaganu i braku obiadu dla rodziców.A tak na marginesie-to wina Twoich rodziców,że mają w domu 14letnią księżniczkę:-P

a co ty sie tak wnerwiasz ? ty ja wychowujesz? zachowujesz sie jak nadodpowiedzialna mamuska zostaw ten syf niech posprzata ta ktora go zrobila a tata jak mu jeden koltlecik nie wystarczy to zapewne umie sobie poradzic

Gość prune
a przyjemuje sie chociazby dlatego ze teraz ja musze robic obiad ojca a ta kretynka z psiapsiólka sobie gdzies poszly! bo one chyba kurwa stwerdzily ze matka z ojcem tym jednym kotletem sie najdza! dobrze ze krolewny chociaz ziemniaki zostawily i pomidory!

Gość wiem ze to chamnsko
zabrzmi ale ja bym zadnego obiadu nie robila tylko wyszla gdzies i przyszla na godz o ktorej przyjda rodzice.... niech, sie gowniara tlumaczy...

ty juz zrobilas obiad dla wszystkich dlaczego masz robic jeszcze raz i dlaczegosie godzisz na taka sytuacje i odgrywasz ofiare ? co to ... nie znasz słowka NIE ? nie zrobię ?

ja te zbym to zlala.. bajzel niech sprzata a obiad niech ugotuje albo zasponsoruje pizze rodzicom :P a autorka niech idzie na miasto :)

Teraz te gowniary z gima takie sa, moja siora tez taka tepa i pusta jak sloik po ogorkach...

Gość tak tylko że młoda powie że
to nie ona zjadła kotleciki i zgadnij czyją stronę biora rodzice w takiej sytuacji? W 95% przypadkach biorą stronę młodszego rodzeństwa i efekcie to starszej się oberwie, choć nie jest niczemu winna.

Gość prune
obiad zrobie bo ojciec cos musizjesc po 10 h spedzonych w pracy...i tak jak przyjedzie bedzie musial poczekac syf zostawie bo kretynce sprzatac nie bede...ale to i tak nic nie da bos ie tlumaczyc nie bedzie musiala..oni na nia nie krczycza.. to ja sie na nia wydzieram ale bez skutku...i uwiercie mi ze gdyby tu byla to dostalobys ie jej rownoo.... nnie zgrywam ofiary...byl czas ze wlaczylam dlugo z rodzicami zeby cos z nia zrobili...skonczylos ie na tym ze sie prawie z nimi nie odzywam...

Gość prune
no i tato przyszedl...oczywiscie pierwsze co sie zapytal gfdzies jest jego coreczka (tamta nie ja) powiedzialam ze zjadla obiad caly i ze sobie gdzies poszla...i ze bedzie musial pcoczekac bo obiad sie dopiero robi.... i zgadnijcie jego rekacjie? zero !! nic!!!

Gość prune
no i on pozbieral wszystko z salonu....

Gość do Biczajka
pewnie tatuś dał 20 PLN na pizzę albo obiad w Mc a córeczka woli kupić za uzbierane pieniążki jakąś sexi-wypaśną-słitaśną bluzeczkę. P. S. Cieszę się, że już chodzę do Liceum. Tu ludzie są bardziej dojrzalsi emocjonalnie niż to całe Gim-Gówno.

skoro zero nic to czemu ty sie przejmujesz jego obiadem ? skoro tak podzielili swoje uczucia to mozesz (sory wiem ze zaboli) wzbic sie na wyzyny a oni i tak tego nie docenia zajmij sie soba i swoim zyciem a nie gotowaniem dla calej rodziny, wychowywaniem ich corki i sprzataniem po nich. zacznij sie uczyc idz do pracy zrob cos dla siebie i przstan zwracac uwage na to co ona robi. niech robi co chce.

Gość chcieliście bezstresowe
wychowanie to macie. A takiej małej 10-20 lat temu to by ojciec tak włoił że przez tydzień by nie mogła usiąść i nikt jakoś wtedy nie płakał.

Gość prune
wlasnie siedze i rycze...... prace chwilo stracilam...ucze sie zaocznie..nie na tym kierunku co chcialam bo nie chcialam obciazac rodzicow finansowo..... pracowac zaczelam majac 16 lat..wyjezdzalalm dp pracy za granice zeby miec na ksiazki....skladki szkolne...i swojej wydatki... poprostu jest mi tak cholernie przykro ze oni tego nie docenili...

ja tez do gima pare lat temu chodzilam, dlatego uwazam ze to jedna wielka pomylka... a te dzieciary teraz co tam chodza, to jakies dzieci bonczy... jak sie poslucha jakie oni poglady maja i wartosci to nie wiadomo czy sie smiac czy nad nimi plakac

prune nie docenili i juz nie docenia szkoda twojego zycia i twoich staran to rodzice dbaja o dzieci a nie odwrotnie ale u ciebie jest zamiana rol i ty weszlas w role swoich rodzicow uwolnij sie od tego i rob to co chcesz a nie to co ich zadowoli przestan sie tak starac bo to nic nie daje

Gość do prude
Chyba pozotaje ci znaleźć jakąś pracę i jak najprędzej wyprowadzić się od rodziców. Tak być nie może.

Gość prune
biczajka uwierz mi ze probowalam uswiadamiac... razem jest nas 5.... ale tak naprawde to rodzice maja tylko 3 dzieci....moja młodą (gimgowno) oraz brata i siostre ktorzy siedza za granica.... ta trojka to chodzaca swietosc...a ja i moja starasza siostra kktora ma juz soja droga rodzine? mozemy nie istniec! wiele bylo o to w domu awantur...moja mama tylko uwaza ze mowiac jej tak (tzn kiedy jej tlumaczymy) zniewazamy ja i ze te mlodej wszyscy nienawidzimy..i ze to jaj jej nieenawidze!

Gość prune
wyprowadzic sie planuje...ale poprostu sie boje ze nie poradze sobie zarabiajac 1000 zl miesiecznie:o za granice bede mogla pojehac dopiero za rok kiedy skoncze nauke:(