Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczennicazałamana

POMOCY

Polecane posty

Gość uczennicazałamana

dziś na fizyce dostałam jedynkę i nie wiem za co :(( kazała mi zamienić 10 m/s na km/h więc skoro 1km to 1000 m, to 1 m to 0,001 km a 10 m to 0,01 km ... jedna godzina to 3600 sekund więc ... 10 m/s to 0,01 km/3600 s co daje 3,6 m/s więc czy ja to dobrze zrobiłam czy nie bo teraz to już nic nie rozumiem :(( i jeszcze dostałam jedynke w nowej szkole (w gimnazjum miałam 5 z fizyki a teraz zaczyna się od 1)

Gość fgdfet43tvc
nie zalamuj sie . Zycie jest smieszne

Gość uczennicazałamana
tylko jedynka na start to fatalnie i to jeszcze na takim przedmiocie z którego zawsze miałam piątki :( super po prostu ... może po prostu świadczy to o tym że nie nadaje sie do lo :( powinnam iśc do zety może, tylko szkoda mi było mojej ciężkiej pracy w gimnazjum ( średnia 5,1)

Gość 19stkaaaaaaaa
nie zalamuj sie ja wchodzac do technikum ( a jest ciezej w nim niz w lo bo dodatkowo sa zawodowe przedmioty i ogolne ) mialam srednia 3,5 tez mialam masakre na fizyce matmie itd staraj sie badz aktywna pokaz ze ci zalezy a bedzie dobrze wiem bo zmienilam podejscie na wlasnie takie i wyszlam z technikum ze srednia 4,6 zdana matura i najlepiej zdanym egzaminem zawodowym i teraz ide na studia , pierwsze dni a czasem miesiace sa ciezkie ale potem sie w to wdrożysz i bedzie dobrze glowa do gory

Gość uczennicazałamana
:) dzięki za podniesienie na duchu :) to fakt technikum jest cięższe...