Jullila 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Mam 20 lat i spodziewam się dziecka, ale nie wpadłam, chciałam go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i cooooo Napisano Wrzesień 2, 2009 z tego??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 jA bede miec 19 lat jak urodze :) wpadka kontrolowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudka 27 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 no to gratulacje :) nie przesadzaj z tym liniczowaniem. To, że Cię nie wychwalają nie znaczy od razu, że to jest lincz jedne w tym wieku studiują, torują sobie drogę do tego, żeby kiedyś mieć dobrą pracę i niezależność finansową, bawią się, cieszą młodością przed wkroczeniem w dorosłe życie, a inne od razu rodzą dzieci :) - każdy jest kowalem własnego losu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lillanna Napisano Wrzesień 2, 2009 Nie przejmuj sie gadaniem, ja urodziłam jak miałam 16 lat... (wpadka niekontrolowana) To dopiero było... Nie zwracałam uwagi na głupie dewoty i dalej nie zwracam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Ciężko powiedzieć dlaczego. Dawniej zostac matka mając 20 lat bylo czymś naturalnym. W dzisiejszych czasach zmieniło sie to. Kobiety decyduja sie częśto an macierzyństwo po 30. młody wiek nie zawsze oznacza wpadke. Poza tym jest wiwle 18-20 latek lepiej przygotowanych psychicznie do bycia matka niż niejedna 30-latka. Wszystko ma swój cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniona87 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja w listopadzie skoncze 22 lata , w kwietniu zostane mama:) Ludzie mowia ze za młoda ,ze jeszcze czas. Ale nie prawda to najlepszy wiek na rodzenie dzieci jesli ma sie partnera odpowiedniego :) To wiek nie gra tu roli :) Moim zdaniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratuluję młodym mamom Napisano Wrzesień 2, 2009 Spełniona87 - a można wiedzieć ile lat ma Twój partner? Tak z czystej ciekawości, czy mężczyźni chcą być równie młodymi ojcami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniona87 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Czy młody ? 25 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złotowłosa88 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 heh:D u nas się linczuje, za aborcję,za oddanie do adopcji,za macierzyństwo w młodym wieku i za brak instynktu macierzyńskiego po 30stce:D:D:D:D:D:D:D:D czyli, niech sobie swoje linczowanie wsadzą w d**ę, co byś nie zrobiła jest źle wiec nie ma się czym przejmować:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uzależniona 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Bez przesadyzmu, a co to za wstyd??? Ja miałam 23 lata, gdy urodziłam córkę i owszem byłam jedną z młodszych na oddziale, ale widziałam też kilka 15-16 latek, więc spokojnie... Poza tym liczy się dziecko, a nie jakieś głupie komentarze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość głupie babska jedne Napisano Wrzesień 2, 2009 KOGO OBCHODZA TWOJE BACHORY julitko??????????? :) WSADZ SIE JE..... :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach