Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fumka29

CZY KTOS POSIADA ĆWOCZENIA Z CINDY CRAWFORD???

Polecane posty

Gość fumka29
Neit ktora czesc posiadasz? ktora polecasz? chce zakupic a moze uda mi sie sciagnac w necie tylko gdzie znajde linka?...znasz cos? bede wdzieczna pozdrawiam:)

Mam wszystkie 3 :) Najfajniejsza jest chyba "Kształtuj swoje ciało". "Nowy wymiar" też fajna ale trudniejsza. Kiedyś widziałam w necie, ale radze popatrzyć np w Media Markt, bo poniżej 20 zł za sztukę widziałam :)

Gość fumka29
dzieki śliczne! :) ja juz empiki zaczelam obdzwaniac :) milam kiedys...kształtuj cialo ale to bardzo dawno na vhs... i tak sobie mysle ze zdecyduje sie wlasnie an ta czesc :) A Ty cwiczysz? Jestes zadowolona? Napisz prosze jak efekty...ja jestem na diecie od 2 tyg a teraz chce zaczac swiczyc, probowalam juz pilates i callanetics ale jakos mi nie leza...i wtedy przypomnialam sobie o Cindi...:) Pozdrawiam:)

Kiedyś dawno temu ćwiczyłam, zwłaszcza "Kształtuj...". Teraz patrzę że źle napisałam, to drugie która polecam również a jest cięższe to nie "Nowy wymiar", ale "Nowe wyzwanie". Ten "Nowy wymiar" jest chyba najlżejszy z wszystkich. Wracając do tematu, ćwiczyłam to z pół roku, potem przeszłam na "Nowe wyzwanie". Szczerze mogę polecić te ćwiczenia (robiłam 4 razy w tygodniu), bo na prawdę świetnie kształtują sylwetkę i poprawiają kondycję :) Z sentymentem je wspominam, bo teraz moje treningi poszły nieco inną droga (trening typowo siłowy+ nieco aerobów) :) Z dietą (niezbyt drastyczną) jeśli będziesz je regularnie uskuteczniać powinnaś mieć super wyniki (oczywiście nie po tygodniu). Moim zdaniem warto :)

Gość fumka29
kochna jestes...dzieki za info :) nie odpisywlaam bo znalazlam paro min filmiki w necie i cwiczylam...nozki mi odpadaja :) moze polecisz mi cos wiecej...zastanawiam sie tez nad silownia ale tam to steper, rowerek, bieznia...mam krzywy kregoslup i wszelkie cwiczenia z ciezarkami ospadaja niestety....chcialabym tez popracowac nad gora, zeby tak sie nie garbic...tylko nie wiem co moge zeby mi nie zaszkodzilo...ostatnio paro min. cwiczeniaz 1 kg ciezarkami odczuwalam przez 2 dni...okropny bol, nawet siedziec za dlugo nie moglam...no mam problem straszny z tym kregoslupem a bardzo chce schudnac...szczegolnie uda, brzuch,....mam 158 i 65 kg...zle sie juz z tym czuje :( Moze cos polecisz...:)

Gość fumka29
przepraszam Cie za błędy ale padnieta jestem strasznie....a chce zaraz wskoczyc do wanny...:) az boje sie myslec co bedzie jutro, w tej chwili miesnie nog bola mnie potwornie :)

Wbrew pozorom ćwiczenia siłowe są bardzo dobre na kręgosłup :) Tylko należało by znaleźć trenera który ułoży odpowiedni trening żeby człowiek nie ćwiczył tak na wariata. Też mnie kiedyś lekarz straszył, że kolan itp, ale takie gadanie to można sobie o kant tyłka potłuc. Kiedyś często nie mogłam się z łóżka zwlec, bo miałam problemy z kręgosłupem. Nie należy się tylko forsować żeby ciało miało okazję przyzwyczaić się do wysiłku. Ja pamiętam czasy kiedy pół kilowe hantle były ciężkie, a teraz i 10 kg mało :) Znam ludzi po operacjach kręgosłupa którzy porządnie ćwiczą na siłowni i jakoś im to nie przeszkadza. Myślę ze na razie możesz sobie poćwiczyć z Cindy, powiedzmy 1-2 miesiące, do tego możesz dołożyć w dni wolne od tych ćwiczeń np rower, albo pływanie (nie wiem do czego masz dostęp) albo bieganie. I bez przesady, wystarczy pół godziny dziennie. Dobrze by tez było zrobić jeden dzień w tygodniu całkiem wolny od ćwiczeń. Już to powinno dać niezłe efekty. W między czasie możesz poszukać siłowni na tyle dobrej żeby trener ułożył Ci trening odpowiedni dla Twojego zdrowia. Polecam Ci też wejść na forum www.sfd.pl i tam sobie poczytać i o odchudzaniu i o treningu. Jak już będziesz miała pewną wiedzę to możesz poprosić chłopaków (albo dziewczyny bo też tam ich trochę jest) i pomoc w ułożeniu treningu. Przy okazji wspomnę (może o tym wiesz) że jeśli odchudzasz się w dużej mierze ćwiczeniami to może waga wolniej spadać, za to obwody całkiem ładnie poleca w dół :) Co do ud, to ćwiczenia z Cindy nieźle je kształtuję, więc jak najbardziej mogą być :) Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość :) Co do górnej części ciała, to jeśli bez obciążenia, to pompki i jeszcze raz pompki :) Możesz robić z różnym rozstawieniem rąk. Nawet jeśli nie masz kondycji to rób ile dasz radę :)

Gość fumka29
....jejku po raz pierwszy udało mi sie nawiazac tu kontak z kims kto wie co mowi i jest konkretny :) Bardzo Ci dziekuje... Zastanawia mnie jedno...ostatnio znajoma mi osoba tuz przed 60 bez problemu na diecie 1200 cal w ciagu mc schudla 8 kg...zero wysilku fizycznego i udaje jej sie utrzymac taka wage juz kila mc....ja katujac sie dieta 1000 cal a do tego leg magic czulam, ze odrobine spadnie mam luzniejsze :(...nie wiem co jest grane...rok temu cwiaczac szlo mi o niebo lepiej, teraz mam prace siedzaca, praktycznie zero ruchu, nie jestem w stanie wyprostowac kolana podczas cwiczen :( zauwazylam ze z roku na rok jest ze mna coraz gorzej....ale to sa fekty ze juz od 6 klasy podstawowki nie cwiczylam na w-f (zwolnienie na kregoslum)wydaje mi sie ze teraz to wszystko wychodzi.Po 4 dnia wyjscia na przebiezke nie bylam wstanie chodzic, tak bolaly mnie kostki(pewnie stawy)....coraz bardziej grzybieje, jakbym miala jakies przykurcze, nawet w codzinnym zyciu zaczyna mi to przeszkadzac :( Jeszcze raz dziekuje i mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie :) desiderata22@o2.pl to moj prywatny mail :)

Nie ma sprawy :) Miło mi że chcesz mnie wysłuchać :) Wysłałam Ci maila :)

Gość fumka29
:) :) :)