Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halimbba de luna

facet z książka,czy jest gorsze połączenie??

Polecane posty

Gość facet z książką to dziś
to fajnie,że sa jeszcze faceci lubiący czytać książki:0Ja niestety coraz częściej spotykam facetów zapatrzonych w swój tel.kom.i grający nałogowo w jakieś durne gierki na nim:o I nie sa to nastolatki ale faceci kolo trzydziestki czyli teoretycznie powinni być bardziej poważni:oA z tym błednym wzrokiem zaptrzonym w kom. zachowują się jak gimnazjaliści:(

Gość
Jak facet się kobiecie podoba to może nawet ćpać a co dopiero czytać książki. Wszystko obróci na jego korzyść. Jeśli facet dziewczynie się nie podoba a ta dowie się, że jego hobby to książki to weźmie go za dziwaka. Z własnego doświadczenia. Sam już nie wiem ile razy...

Gość aaaassssssssswwwwwwwwww
Lelouch Lamperouge Masz racje. Jesli facet jest brzydki, to nie wazne jaki jest w srodku. Ja cale zycie bylem dobry dla wszystkich. kiedys pewnej osobie uratowalem zycie, a mimo to jestem samotny i raczej nie znajde sobie milosci. ja sie z tym juz pogodzilem, ze nie jest wazne czy czyta sie ksiazki, czy jest sie dobrym dla innych. Kto zostal stworzony by byc sam i umierac sam bedzie sam i nic tego nie zmieni. polecam wszystkie niesczesliwe osoby, szczesliwe tez, oby zawsze bylo wam dobrze kochani.

Gość tak jest gorsze połączenie
Facet bez książki!!!

Gość
Tu nawet nie chodzi o bycie brzydkim czy ładnym. Jak się widzi z kim czasem wiążą się kobiety to naprawdę trudno winić wygląd. Tak już jest, że są na tym świecie ludzie na których nikomu nie zależy i zależeć nie będzie. Mówią: "dorób się, wtedy kobieta sama się zjawi" tylko co mi po związku z pijawką? Czy dla nas istnieją jakieś zawyżone kryteria? Odpuściłem sobie. Kobiety zostawiam innym.

Gość cinamonn tea
Nic "jedni lubią ogórki drudzy ogrodnika córki" brzmi powiedzenie. Jak ktos chce debila to nie ma co mu wmuszać inteligentnego faceta. Intelektualista czasem mysli mózgiem a nie tylko ptakiem. Dlatego jest lepszy. i na biurowym stanowisku ma lepsze szanse rozwoju kariery. - bo wie więcej.

Ja znam kila osób co przed nazwiskiem stawiają mgr a nie potrafią głośno tekstu przeczytać i otwarcie przyznają sie,że nie przeczytali ani jednej książki :)