Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annarpo

owieram nowy klubik dla nastolatek

Polecane posty

Gość Annarpo

dobrywieczorek nienawidze klubu 30 latek,tylko starce i mega żalosne starce ,więc otwieram klubik dla mlodego pokolenia mega nie? jesli kto ma topielcu we filiznace kawy splesnailej i jesi jest ktoś w podobnej sytuacji to może uda nam się stworzyć coś podobnego. Piszcie o dolarach,krwi a nawet morderstwach... A teraz parę słów o mnie;mam 12 lat,jestem siostrą wspaniałej siostry (14 lat) i i brata (11 lat),poza tym dziewczynom (kochanka),kucharką,księgową,opiekunką,pielęgniarką i czym tam jeszcze potrzeba w danej chwili.Dla Was jednak postaram się też znależć troszkę czasu.Pozdrawiam...

Gość Annarpo
lubie tanczyc i jestem fanką Hanny Montanny, zbieram jej plakaty, chetnie porozmawiam, kto sie powymienia informacjjami o niej? cio? albo o Tokio h? odezwijcie sie zlotka!

Gość Annarpo
nałogowo oblizuję kołpaki samochodów zaparkowanych przy osiedlowym dyskoncie spod znaku owada :classic_cool:

Gość Annarpo
W wolnych chwilach wkładam sobie różne rzeczy w odbyt najlepiej duże, a wy co porabiacie w wolnych chwilach?

Gość Annarpo
jestem szalona, obgryzam sobie paznokcie u stóp i szczekam na przejeżdżające pociągi. kto tutaj oprócz mnie jest krejzolem?

Gość Annarpo
A co najważniejsze kocham pisać sama z sobą co właśnie sie dzieje aaaaahhh mam orgazm.

Gość Fuwj
fakin szit