Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna pusiia

Czy dziewczyny z nadwagą nie zasługują na miłość?

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbyyyy
o co ci chodzi > bez przesady, autorka nie jest otyła, ma tylko nadwagę nie wiem czy się orientujecie ale generalnie skłonność do gromadzenia tłuszczu jest objawem zdrowia - tak mają wszystkie zwierzęta, tak mieli nasi przodkowie jaskiniowcy niezdolność organizmu do gromadzenia zapasów, szybkie ich spalanie - jest oznaką choroby, a nie tak jak się dziś błednie uważa - zdrowia (uwaza się tak tylko dlatego że jest taki kanon piekna) żeby nie bylo - ja nadwagi nie mam, napisalam to jako ciekawostkę

Gość taka prawda
Owszem każdy człowiek zasługuje na miłość, każde dziecko zasługuje na pełną rodzine, głodujący zasługują na pożywienie, chorzy zasługują na zdrowie ale niestety lajf is brutal i jest dosyć duża rozbierzność powmiedzy tym na co się zasługuje a co się dostaje.

Gość taka prawda
no ale Doktor nie zmusisz nikogo ,żeby zrezygnował ze swoich gdzies tam utrwalonych wzorców. Jak ja nie zmuszę nikogo żebym sie mu podobała

Gość taaa a w biednych środowiskach
dalej pokutuje pogląd, zei m grubsza osoba tym lepiej jej sie powodzi..;O dziwne, że im wyższy status majatkowy tym większa dbałośc o wagę a co za tym idzie o zdrowie.

Gość 12345ania12345
niestety w duzej mierzy czasem tak bywa ze osoby z nadwaga zostaja odpychane przez spoleczenstwo.. :( ale w koncu kiedys znajdzie sie osoba ktora nas pokocha taka jaka jestesmy. Jesli chcecie wyslijcie mi maila na ania123456-6@o2.pl a dam wam rade jak sprawić by to sie zmieniło ;) Pozdrawiam

Gość A wy dalej sie nakrecacie
chyba jestescie nowe i nie znacie Puśki. :P

Gość fehyth
Puśka!!!! Schudnij, weź się za siebie, ja schudłam 14 kg i wyglądam super ubyło mi 5 lat i jestem przeszczęśliwa. Nie było łatwo ale sie oplacało.

Gość Mężatka 29
Ja mam 168 wzrostu i 73 kg wagi. Mam nadwage ale mój mąz taka mnie wziął... no moze miałam 2 kg mniej... hehe...

Gość głuoty piszecie
jak sie ludzie kochają kilogramów nie liczą a jak ktoś ma z tym problem niech spada na drzewo banany prostować

Gość a ja .............
schudłam i NIC mi to nie dało - nadal sama :(

głuoty piszecie jak sie ludzie kochają kilogramów nie liczą a jak ktoś ma z tym problem niech spada na drzewo banany prostować AMEN. :)

Gość Taka prawda
Ogórku w dzisiejszych czasach nie kocha się za nic jesteś "jak z żurnala" wtedy masz szanse na ...... a wogóle to bardzo mało osób potrafi kochać. Raczej traktują tę druga osobę jako luksusowy gadżet który zaapokaja potzreby seksualne.

Gość a jak często się masturbujesz
a jak często się masturbujesz?

Gość gość
Ja mam 168 cm i waze 74 kg. Szczupla nie jestem-fakt ale nie uwazam sie za nic nie warta grubaske. Nie wolno tak myslec. Jestes poprostu kobieca i tyle. Faceci napewno to docenia. Mam tylko 14 lat ale juz duzo sie o tym nasluchalam. Chcialabym kogos miec ale niestety nie moge zmienic losu. Zaczekam. Trudno

Gość Po co odkopujecie tak stare
tematy? A Puśka to była stara prowokatorka, wiecznie zakładadała tematy o grubych kobietach, żeby wzbudzać bulwers.