Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian.......27

nienawidzę gdy kobieta ma rozstępy!!!!!!

Polecane posty

Gość adrian.......27

ostatnio znów widziałem taką która to miała... :O krótka sukienka, a na udach wyblakłe kreski. Gdybym znalazła się z taką w łózku i zauważyłbym rozstępa, to grzecznie acz stanowczo zakończyłbym taka przygodę. Nie rozumiem jak trzeba się zapuścić żeby doprowadzić swoją skórę do pękania! Tylko nie piszcie że to norma i każda to ma, bo tylko się pocieszacie wstrętne kłamczuchy. Ani moja matka (mimo że ma 52 lata) ani moja siostra nie mają! Można? Można!!!!

Gość efwefwef
OK, pokochaj się z mamą lub siostrą.

Gość fbhwvbf
adrian.......27 :-)a co,widujesz swoja matke i siostre całkiem nago,ze jestes pewny,ze one nie maja rozstepow :-)

Gość gfdfgdfg
wiecie co... cos w tym jest. Mimo że mama i ja mamy podobne sylwetki - ja mam masę rozstępów, ona żadnego. Ona mówi że dlatego że za jej młodosci inaczej się ludzie odżywiali - sama zdrowa żywność, a dziś wszystko na konserwantach i chemii i młode dziewczyny mają takie problemy ze skórą co o tym myslicie?

Gość kamelom_om
to rozumiem jak się ożenisz, żona Twoja zajdzie w ciąże, pokażą się rozstępy rozwód, tak? moje gratulacje...

Gość adrian.......27
jak sie jest w ciąży to trzeb DBAĆ O SIEBIE!!! są kremy, maści i preparaty, w najgorszym wypadku operacje laserowe. Moja matka urodziła 3 dzieci i nie ma rozstepów. Nago jej nie oglądam, ale czesto chodzi w lato w krótkich szortach i krótkich bluzkach więc widzę że nie ma rozstepów tam, gdzie tyle dziewczyn ma! - uda, brzuch, ramiona!

Gość obuchem w łeb
"...zauważyłbym rozstępa..." :D A która chciałaby żeby ją taki kmiot w łóżku obracał ????

Gość sbndxjhbqsd
gfdfgdfg twoja mama moze i nei ma rozstepow,ale niezbyt madra jest :-)

Autorze, a skąd tak znasz się na ciąży? :classic_cool: Nienawidzisz, to nienawidź. Twoja sprawa :) znajdź sobie laskę bez rozstępów i na nią patrz: wszyscy będą zadowoleni.

Gość dfckjdebncf
adrian.......27 kobieta ma kosztem zdrwoia płodu stosowac preparaty,masci,kremy przeciwko rozstepom.Wiec o tym,ze chemia wnika wgłab skory i przechodzi przez łozysko.Chciałbys miec niezbyt zdrowe dziecko przez chemie?

Gość gfdfgdfg
no to jak to inaczej wytłumaczyć? Nigdy nie uprawiala sportów a dodatkowo - rodziła i nie ma nigdzie rozstępów. A moje pokolenie? Wszyscy mają. Nawet faceci - mój ex miał rozstepy na biodrach, mój obecny ma rozstępy na plecach i ramionach, wszytskie moje kolezanki mają. A starsze pokolenie - nie. Widuję starszych ludzi na plażach i nie widzę u nich takich rozstepów jak u siebie. Często widywalam moją babcie nago, gdy była chora i trzeba było jej pomagać w ubieraniu - nie widzialam ani jednego rozstepa u niej.

Gość założyciel topiku
NIe skończył podstawówki, stąd nie wie, że to, czy rozstępy sięzrobią, czy nie, gówno ma do stosowanych kremów - geny się liczą. Sam jest przykładem - rozumku nie odziedziczył. :D

ja nie mam;) ale to kwestia genetyki chyba bo moja kumpel ma zajebiste rozstepy, jest szcczupła anie ma cellulitu a rozstepy ma od 15 r.z i to na prawde głebokie stosuje rozne kremy ale to tak srednio pomaga

Gość sorrywyjaśnijciemi
co to są te rozstępy, jak to wygląda i dlaczego inni to mają? Piszecie, że wasze mamy - 52-latki nie mają.. moja ma 70 i też nie ma

Gość a nie pomysliszze...
moja chrzesnica lat 13 ma rozstepy- dodam ze jest szczypła i wysoka (176cm, 60kg) i od 5 lat CODZIENNI pływa po 3 do 4 godzin na basenie!!! chyba jednak dbanie o siebie nie zawsze pomoze

Rozstępy są raczej nieuniknione, zwłaszcza w trakcie ciąży. I mają je nawet szczupłe kobiety. Jeśli posiadanie rozstępów dyskwalifikuje w Twoich oczach kobietę, to krzyż na plecy i życzę powodzenia🖐️

Gość sertwetgw45trw3rt53
Jak się ma rozstępy mimo wszystko, to się usuwa laserowo, a nie straszy ludzi tą szpetotą!!!!!!!

Gość olcia1301
Wnioskuje po zapoznaniu sie i wysluchaniu wielu facetow o imieniu Adrian ze sa oni egoistami ,zadufanymi w sobie ,zalosnymi facetami probujacymi poprawic swoje ego poprzez krytykowanie innych.A sami uwazaja sie za Bog wie kogo. Chlopaczku, poczytaj sobie najpierw o rozstepach a dopiero sie odzywaj. Rozstepy nie pojawiaja sie tylko z lenistwa i zaposzczenia sie jak to powiedziales,a sprawy generyczne?Nie kazdy ma taka elastyczna i rozciagliwa skora oraz nie kazdego stac na laserowe usuwanie!

Gość Z DUPAKA DYM
ale wy macie tu problemy

Gość waleryja
Żebyscie sie nie posrali. Na pocieszenie ci powiem, cymbale - ja bym z takim imbecylem, który uwaza rozstępy za nie wiadomo co - też niekoniecznie chciała być. Ja mam parę rozstępów od 14. roku zycia - po prostu szybko urosłam i przytyłam w czasie dojrzewania. Zwłaszcza cycki. Cała filozofia. Chyba by mi musialo na mózg paść, zebym sobie miała usuwać te parę kresek laserowo, żeby jakis bałwan nie miał co do mnie zadnych zastrzeżeń. Jakoś mojemu mężowi ani zadnemu z moich poprzednich partnerów moje rozstępy nie przeszkadzały.

Gość oj adrian ale pojechałeś
haha małolacie!

Gość Z DUPAKA DYM
mój stary jest chudy jak tyczka i ma rozstępy, jeszcze go nie pogoniłam jakoś to toleruję :/ ja urodziłam dwoje dzieci i nie mam JAKA TO POLITYKA ? /cool/

Gość sorrywyjaśnijciemi
czy wy nie mylicie rozstępów z cellulitem albo rozszerzonymi naczynkami, piszecie o tym, jakby to było powszechne

Gość olcia1301
rozstepy sa powszechne!malo kto nie ma.

sertwetgw45trw3rt53, nie każdego stać na zabieg usunięcia rozstępów laserem:o

Gość Z DUPAKA DYM
co z tego że Adi nie masz rozstępów pod tym względem natura potraktowała cię łagodną ręką ale od zmarszczek się nie wymigasz ciekawe jak twoja delikatna psychika to przyjmie .... bo partnerka pewnie nie zrobi z tego wielkiego helloo- jak ty z rozstępów

Gość sorrywyjaśnijciemi
olcia co ty gadasz, jak to mało kto - mam parę kobitek - młodszych i starszych i - co prawda - cycków i tyłków im nie oglądałam, ale z tego co wiem nie mają, więc jak to jest ja nie mam - a rodziłam, moja mama też - więc...

Gość sorrywyjaśnijciemi
miało być mam.....w rodzinie..

Gość co powiesz o mnie
moja max waga to 50kg, z reguly waze mniej ale czasami mam chwile slabosci tzn wolne od cwiczen i wieksze obiady a od czasu do czasu slodycze a momo to mam rozstepy i to nie male. smaruje sie kremami, staram sie by waga mi nie skakala a jednak je mam.