Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian.......27

nienawidzę gdy kobieta ma rozstępy!!!!!!

Polecane posty

Gość Ty Szyszka
wez sie schowaj z ta swoja spodniczka jest obrzydliwa. Mi by bylo wstyd takie cos wystawic na all

Gość troche zrozumienia
Ludzie, faceci i kobiety. Mam 18 lat, jestem drobnej postury. Nigyd nie byłam gruba, nigdy nie byłam tragicznie chuda. od 1 klasy gimnazjum mam wagę mniej więcej 47 kg (+1kg od tamtego czasu), a wcześniej tak jak każde dziecko, była niższa, ale odpowiednia. Moja mama ucyzła mnie od dziecka, że kremy nawilżające ciało to podstawa, czego trzymam się. Uwielbiam jeść owoce, warzywa, a nawet słodycze, co chyba nie jest czymś dziwnym w społeczeństwie, prawda? w ciągu kilku tygodni pojawiły mi się na ciele rozstępy. Rzeczywiście, przeszkadzają mi od samego początku, ale kremy, na które wydałam dość dużo kasy i wszelkie masaże gówno dają. I niech nikt mi nie mówi, że to jest kwestia dbania o siebie, bo jeśli tak sądzicie to się CHUJA ZNACIE! ilośc prysznicy w ciągu dnia które biorę od zawsze i kremów, które używam wcale nie wpływa na to, czy sie rozstępy ma, czy nie! troche rozumu! jeśli chcesz mieć laske bez rozstępów np na biuście, to weź sobie transwestytę, albo dziewczynę, z rozmiarem stanika 0. Chyba, że jesteś tak nadziany, że na usunięcie jej niedoskonałości, jesteś w stanie wydać tysiące zł. prawie każda kobieta miała problem w swoim życiu z rozstępami, ale to, czy je po latach widać, czy nie to zależy od wielu czynników, nawet od koloru skóry. weź sie kurwa gościu ogarnij, bo są większe problemy na świecie niż rozstępy i twoj mały mózg. amen

Gość zartujesz chyba ;//
Co za pajac. Teraz nie mam rozstępów bo szalenie dbam o skóre i jestem jeszcze młoda ale nikomu nie mogę zagwarantowac że jesli urodzę dziecko za parę lat to te rozstępy się nie zrobią. Nawet jesli nie na nogach to chociaż na brzuchu bo on się rozciąga w szybkim tempie!!! Dlatego nawet jeśli znajdziesz sobie dziewczynę o idealnym ciele to nie ma 100% pewności że ona nie dostanie rozstępów. Zadnej nie życzę takiego faceta ..

Gość gość
Kolego. W d*pi*e ci sie poprzewracało. Ja mam straszne rozstępy na plecach a o siebie dbam. A mam je dlatego bo w rok urosłam niecałe 10 cm. Sorry niektórych rzeczy nie da się przewidzieć. Jak będziesz robił swojej dziewczynie/ narzeczonej / żonie, takie problemy to niestety związkiem długo się nie nacieszysz.

Gość gość
To powodzenia w szukaniu takiej. Może przed śmiercią znajdziesz taka.. i jeszcze sprawa abyś Ty jej odpowiadał :-) I módl się aby należała do tych nielicznych co nie mają rozstępów po ciąży :D a jak się nabawi rozwód... z orzeczeniem wyłącznej winy męża ;-) Pisze to osoba szczupła, zgrabna, od zawsze chudzinka. Posądzana o anoreksje, 40 max. 42 kg rozmiar 32 ( i tak przyduży) większość rzeczy przerabiana lub szyta na miarę co bardziej wyjściowe. Z mega rozstępami od okresu dojrzewania na biodrach i w zgięciach kolanowych nóg