Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kabałaa

Już nie wiem co robić...

Polecane posty

Gość Kabałaa

Mam probelm, który nie pozwala mi spać... Mam od 5 lat faceta. Planujemy ślub. Wszystko jest niby fajnie tylko w łózku.... No cóż przyznam się, że jeszcze z nim nie doszłam! Wszystko przez to, że jako dziecko oblał się gorącym mlekiem i niestety źle zszyto poparzona skórę na penisie. I przez to najdłuższy stosunek trwa 15 minut. A wszyscy wiedzą, że przez 15 minut to kobietę można wkur***** a nie zaspokoić. Jest możliwość operacji. Kosztuje ona ok 600 zł w prywatnej klinice, więc jest nas stać. Ale za każdym razem kiedy poruszam ten temat słyszę "jak ci nie pasuje to sobie zmień"! Albo coś w stylu, że po operacji to 2 miesiące celibatu (też mi coś), że będzie mu się przez ten czas podrażniał, że to, że tamto. Jak mu jeszcze wytłumaczyć, że nie wytrzymam całego życia z takim sexem? Jak namówić na ten zabieg?

Gość dssdds
""jak ci nie pasuje to sobie zmień" - następnym razem powiedz, że tak własnie zrobisz, jeśli nie podda się operacji.

Gość Kabałaa
W sumie racja ale ja chce żeby on zrozumiał, że ja tego potrzebuje i że to dla mnie naprawde kłopot :( Poprostu czuję się niedopchana i tyle... Ja nie potrzebuje godzinnej minety, palcówki czy czego tam jeszcze tylko zwykłego sexu, którego nie doświadczyłam od 5 lat! :(

Gość marti81
Ja potrafię często 1,5h ale moja dziewczyna nie lubi tak długo...:(

Gość zwykla sobie kobiecina
ja jestem kobieta i najczesciej dochodze po jakichs 15, 20 minutach ... ale zanim sie tego nauczylam to trwalo to bardzo dlugo ... az ktoregos dnia poczulam ze chyba to juz to i pozniej wiedzialam jak juz robic zeby dojsc... teraz dochodze za kazdym razem po kilkunastu minutach, ostatnio po kilka razy ;) ale w ciagu 15 minut raczej ciezko jest sie tego nauczyc ...bo pozniej to juz raczej nie ma problemu zeby dochodzic ... (czytalam ze przecietnie facet potrzebuje 5 minut zeby dojsc a kobieta 15) a moze popros go o dluzsza gre wstepna zeby Cie rozgrzal na maksa a dopiero pozniej seks .. wtedy 15 minut moze by juz starczylo? szczerze.. nie umialabym zyc bez orgazmu.. dla mnie po to jest seks ... kiedys nie umialam dojsc i taki seks raczej byl jakis taki niewartosciowy

Gość sonia bez słonia
spróbuj oblać sobie waginę gorącym mlekiem, to może wtedy go zrozumiesz

Gość o ja pierniczę
Godzinnej minety? To to chłopu się zakwasy na języku porobią :P A co do stosunku. 15 minut to wcale nie jest jakieś nienormalne. To Ty poprostu masz problem a nie on :O