Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi smutno i zleeeeeeeeee

Mial przyjechac do mnnie ale mnie.....

Polecane posty

Gość do autorkiii
a no właśnie. I to by było nawet w porządku, gdyby wyszło w normalnej rozmowie: zmiana planów i tyle. Zastanów się dziewczyno czego Ty chcesz, bo się motasz strasznie.

Gość jest mi smutno i zleeeeeeeee
Ja przynajmniej 2 razy w tyg. z nim zrywam.Tak juz mam.Jak cos mi nie pasuje odrazu mowie ze to koniec.A mam 25 lat.A mozdzek 15 latki.Czuje ze cofam sie w rozwoju.Ale mysle ze to z nudow.Siedze w domu , nie pracuje i glowka mi siada.

Gość do autorkiii
e, nie, pewnie z 20 ma, bo chłopak już pracuje ;)

Zrywasz sto tysiecy razy...... Chcesz z nim byc a pozniej juz nie.......Sex do dupy ale jednak z nim jestes.... Pokłony dla chlopaka, ze tyle z Toba wytrzymal :D

Położ się na ziemii i wołaj o pomste do nieba :D bo wątpie, że jakakolwiek informacja dotrze do Twojego mózgu...

Virginia.. jak myslisz czy 24-letniaDziewicaSzukającaMęża juz zwisa czy jeszcze nie?

Gość do autorkiii
O ludzie... 2 razy w tyg.?! I potem się dziwisz, że facet nie traktuje poważnie tego, co mówisz? Zero konsekwencji. Jeśli coś mówisz, to się tego trzymaj, jeśli nie - to nie mów nic. Teraz to ja się facetowi dziwię, że wytrzymuje to wszystko... Bardzo musi być zakochany...

OK.a teraz na powaznie.Mozna cos z tym zrobic, chcialabym sie zmienic ale jak.Nie byc taka zaborcza taka toksyczna.Jakies madre rady dziewczyny???

Evela specjalnie napisala :D ze 25 hehehe...... Dziewczyna w tym wieku sie tak nie zachowuje....... No chyba ze 24 letnia dziewica ktora szuka meza hehehe :D a moze wy kolezanki jestescie?:D

Przeciez sie odezwala :D to musiala sie zerwać linka :D :p Hyh, albo specjalnie zerwała żeby nam odpisać :D

Mam naprawde 25 lat moj facet tez 25 lat.Mowicie ze bardzo musi byc we mnie zakochany szkoda ze ja tego nie czuje. CHCE SIE ZMIENIC.ALE JAK MAM TO ZROBIC.POMOZCIE MI.

hmmmmm.... co chcesz osiagnac przez to ze zrywasz co chwile? heh... watpie, ze cokolwiek uda wam sie odbudowac..

Zadna linka sie nie zerwala.Zyje ja mam sie dobrze.

Badz bardziej stanowcza i jak mu mowisz ze sie nie spotykacie to sie nie spotykacie , a nie ze on przyjezdza na noc by sie po dupczyc ;d

To niech ze mna zrywa.Mi i tak jest lepiej jak go niema. --> TO NA HUJ BABO LAMENTUJESZ ZE NIE PRZYJECHAL :o:o:o:o rozjebałaś mnie na łopatki:o:o:o:o:o

Miedzy wami jest tylko sex nic wiecej. Kochajacy sie ludzie inaczej sie zachowuja.

Gość do autorkiii
bo Tobie to nikt nie dogodzi. Jakby Ci facet co tydzień mówił że to koniec wytrzymałabyś z takim? SKoro dla Ciebie powodem do zerwania jest to, że raz nie przyjechał, bo został w domu? Nie dojrzałaś do związku.

Mysle ze da sie to jeszcze odbudowac.Ale ja muusze sie zmienic.Cos mnie do tego mojego pawelka ciagnie, ma w sobie cos co w nim kocham, lubie.Ale co.Niewiem.

Gość do autorkiii
więcej stanowczości i więcej konsekwencji - jeśli coś mówisz, to się tego trzymaj, a nie jak chorągiewka na wietrze...

Gość do autorkiii
pewnie się da. Pytanie tylko czy jest sens, skoro CI z nim tak strasznie źle jak pisałaś???

Ja tez coraz czesciej mysle ze laczy nas tylko seks.

Gość egoistka z ciebie i tyle