Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raspberry swirl

Męska prostytutka - a może jednak?

Polecane posty

Gość raspberry swirl

Jestem kobietą 3 lata przed 30, dziewicą. Nigdy nikogo i z nikim nic itd. Nie jestem zbyt ładna ani przebojowa, raczej wycofana i nieśmiała. Nie dogaduję się z ludźmi, oni ze mną też niezbyt. Ale chciałabym chociaż wiedzieć jak to jest z kimś się całować, kochać się. Zastanawiam się czy nie zamówić sobie faceta na jedną noc, najpierw do pogadania, potem może do rozdziewiczenia. Pojebało mnie? Piszcie prawdę.

Gość raspberry swirl
To wszystko prawda, oczywiście. Tylko że obawiam się że w tej materii nic się nie zmieni, a chciałabym stracić dziewictwo zanim zacznę obwisać tu i ówdzie...:O Poza tym zwyczajnie chce mi się seksu:(

Gość hcr
Wiesz co? Jestem facetem, jestem od Ciebie sporo młodszy (25 lat), ale mam za sobą takie doświadczenie i nie żałuję. Przez bardzo długi czas nie miałem żadnej dziewczyny. Wszystkie, które mi się podobały uwielbiały mnie, ale traktowały jak przyjaciela, kumpla. Miałem za sobą może ze 20 koszy, samoocena spadła mi prawie do zera, wpadałem w depresję.. Potem jak grom z jasnego nieba, na pierwszym roku studiów spadła na mnie miłość. Wyszła jak spod ziemi. Kochaliśmy się bardzo. Byliśmy razem 4 lata, ale nie było w ogóle seksu, nie było nawet czułości.. Z tego co wiem, do dziś dzień ona nikogo nie miała, a jest bardzo ładna i ma już 23 lata.. Po prostu jest pod tym względem delikatnie skrzywiona. Kiedy się rozstaliśmy, świat mi się zawalił.. Po kilku miesiącach seks stał się moją obsesją. Nie potrafiłem myśleć o niczym innym... Byłem nieśmiały do kobiet, nie potrafiłem sobie nikogo znaleźć.. Internetowa znajoma przekonała mnie, że warto iść do prostytutki. Nie mogłem się długo przekonać, ale w końcu to zrobiłem. Później odwiedzałem takie przybytki dość często, przez pół roku jakieś kilkanaście razy.. Otrzaskałem się z płcią przeciwną, nabrałem pewności siebie, od dłuższego czasu jest dobrze... Nie mam teraz nikogo na stałe, ale nie chodzę już do prostytutek. Miewam kochanki, czasami nawet kilka w jednym czasie ;-) Jest dobrze... Dla mnie to był dobry krok. Nie żałuję..

kazdy robi co lubi tylko pozniej tego żałuje proponuje rozwaznie przemyslec decyzje

Gość bhcjkmj
ooo :D i już chyba znalazła się jedna ze skrzywdzonych zabawek hcr :D

Gość hcr
Skrzywdzonych zabawek? Byłem w życiu nie fair w stosunku do jednej kobiety... Wiem, o jedna za dużo, ale każdy ma czasem chwile słabości.. Gdybym miał policzyć wszystkie kobiety, które mnie skrzywdziły ...